Re: Nový mobil

Příspěvekod odyseenko » 16 čer 2019, 18:24 VIP

MrKubH0 píše:
odysee píše:https://mobilne-telefony.heureka.sk/xiaomi-black-shark-8gb-128gb/?gclid=CjwKCAjw0ZfoBRB4EiwASUMdYZTdO3EmN5Nh6HY2f-7c3smjvYtDt1BSoUmWyt3we7DUB9FYMsmPbRoC958QAvD_BwE#

JEdnoznačne ;) dostatočná RAM, procák je super, vodné chladenie ;) Ja plánujem kúpiť Black Shark 2 ;) ale to je nad tvoj limit

Čo sa týka dizajnu, tak to nemá chybu, asi najväčší kandidát na nový mobil. Vďaka.

Ak by si ho chcel objednať čo najlacnejšie, napíš mi :)
...Úprimný, jak nikdy predtým,
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...

Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!

Posledný mohykán Jailbreaku...
odyseenko
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

od Rumcajz » 16 čer 2019, 18:24

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod Zsigray » 16 čer 2019, 22:58

iPhone 7 môžeš mať už za 450€ úplne nový z Alzy, vrele doporučujem.
Zsigray
Drbna
Drbna

Příspěvekod odyseenko » 17 čer 2019, 14:59 VIP

Zsigray píše:iPhone 7 môžeš mať už za 450€ úplne nový z Alzy, vrele doporučujem.

Myslím si, že jeho podmienky boli jasne dané a moja ponuka vyhrala :D
sú 4 ráno a ja nespím,

odyseenko
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod ericek111 » 17 čer 2019, 23:20

Som si myslel, že za 450 dostane aspoň 128 GB... Nie, on sa naozaj predáva 3 roky starý telefón s HD displayom, 32 GB úložiska a 12 MPix foťákom za 450 €. :D Zvrátený svet.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111
CS:GO Admin

Příspěvekod AlweR790 » 18 čer 2019, 00:12

ericek111 píše:Som si myslel, že za 450 dostane aspoň 128 GB... Nie, on sa naozaj predáva 3 roky starý telefón s HD displayom, 32 GB úložiska a 12 MPix foťákom za 450 €. :D Zvrátený svet.

Co čekáš od iOvcí? (Kromě podstavce na monitor za 1000$)
"But there’s no sense crying over every mistake.
You just keep on trying till you run out of cake."
- GLaDOS

Obrázek
AlweR790
Mistr
Mistr

Příspěvekod zima » 19 čer 2019, 07:45

Hoši naozaj sa neoplatí riešiť Apple vs else. Z povedaného si aj MrKubH0 vie zobrať to dôležité k vytvoreniu vlastného názoru. Poprosil by som Vás aby ste sa držali témy tak ako bola zadaná. Keď potrebujete prediskutovať vlastné veci, založte si pre seba tému a môžme sa o tom pobaviť.
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
zima
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod odyseenko » 19 čer 2019, 09:56 VIP

Toto nie je diskusné fórum, premazal som príspevky, ktoré pomaly prechádzali do flame. Kubh0 sa sám rozhodne, ponuky dostal. V prípade, že je pevne rozhodnutý, kontaktuje nás alebo napíše sem a my to lockneme.
sú 4 ráno a ja nespím,

odyseenko
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod polskasila » 19 čer 2019, 10:58 VIP

odysee píše:Toto nie je diskusné fórum, premazal som príspevky, ktoré pomaly prechádzali do flame. Kubh0 sa sám rozhodne, ponuky dostal. V prípade, že je pevne rozhodnutý, kontaktuje nás alebo napíše sem a my to lockneme.

Místo toho, abys tu nechal další důvody, jak si vybrat OS, tak to smažeš. Cenzura jak vyšitá, hezky si to tu vedete. :D Jednalo se o názory podložené argumenty. Hlavně objektivně, smaž jenom příspěvky proti Androidu, zklamalo mě to, když už tedy něco mažeš, tak se prosím neřiď svým názorem ;)

Abys mi to znovu zbytečně nemazal, tak za sebe ti doporučím iP7/8, velikost nejlépe 64/128GB, záleží, co seženeš. Android určitě neber, pod 500€ ho můžeš po 2 letech vyhodit. :)
187
polskasila
CS:GO HLSA
CS:GO HLSA

Příspěvekod ericek111 » 19 čer 2019, 17:27

Vymazať skúsenosťami a faktami podložené príspevky, pretože s nimi nesúhlasíš, hm... Mi to pripomína FB stránku niektorých vtipných politikov. Ani jeden príspevok nebol nijak ofenzívny. Ja som priamo vymenoval dôvody, prečo je Apple prehnitá firma a kúpiť si iPhone je vyhadzovanie peňazí.

500 € za trojročný telefón s 32 GB úložiskom a HD displayom je naozaj veľa. Bol by som rád, keby miestne ovečky porovnávali jablká s jablkami (no pun intended). Mám 2 roky starý Xiaomi Mi 5s (uvedený pol roka pred iPhone 6s) za 230 €. Som viac než nadšený, nemal som jediný problém s aktualizáciami či výkonom, fotí perfektne, ajfouňáci väčšinou kukajú, že to bolo odfotené mobilom. Dobrý telefón naozaj nemusí stáť štvorcifernú sumu.

Mimochodom, ak toto nie je diskusné fórum, tak čo teda? :D Apple vo svojej poradni tiež cenzúruje rady, na ktorých nezarobí ani cent. 8-)

A aby tu zas niekto nehodil hissy fit, tak moja rada, ak netreba jack: Xiaomi Mi 9 SE (za 250 €) alebo Mi 9 (za 360 €).
Ak cena nehrá rolu a chceš kvalitný telefón s veľmi "vanilla" Androidom, tak OnePlus 7 je naozaj super telefón.
Ak je jack podmienka, počkal by som na Xiaomi Mi 9T, vyzerá naozaj zaujímavo.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111

Příspěvekod Zsigray » 19 čer 2019, 18:23

Prečo sa tu zmazali príspevky relevantné k téme??
Zsigray
Drbna
Drbna

Příspěvekod odyseenko » 19 čer 2019, 18:33 VIP

Začali ste sa tu vadiť. Tému lockujem, Kubho mi písal, že sa rozhodne z ponuky. Pracujem v obchode s mobilmi, takže ma vaše žabomyšie vojny nezaujímajú, fakty hovoria jasne. Ak má niekto niečo k tomu alebo má problém, nech sa obráti na mňa, alebo mojich kapitánov :)
sú 4 ráno a ja nespím,

odyseenko
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: (Vyriešené) Nový mobil

Příspěvekod Taygete » 20 čer 2019, 12:34 VIP

Nechápu z jakého důvodu Ody "Maže , Lockuje a přesouvá" témata když jsem vysloveně řekl že to nikdo z supportů dělat nebude, za svého supporta omlouvám a bude potrestaný.

Jelikož netuším co se tu stalo tak některé z vás kontaktuji aby jste mi přiblížily situaci.
Obrázek
Taygete
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Předchozí

Zpět na Vyriešené topicy