• Stránka 1 z 2 • 1, 2
(Vyriešené) Nový mobil
Zdravím, ľudkovia 
Rozhodol som sa, že si kúpim nový mobil, keďže tento môj už píše závet a pomaly sa chystá na večný odpočinok.
Chcel by som vás poprosiť, keďže ja sa v mobiloch veľmi nevyznám, aký by som si mal vybrať, chcem, aby mal dobrú pamäť, fotoaparát a nech sa mi nevypne pri zapnutí náročnejšej hry.
Na značke veľmi nezáleží.
Cena max do 500€.

Rozhodol som sa, že si kúpim nový mobil, keďže tento môj už píše závet a pomaly sa chystá na večný odpočinok.
Chcel by som vás poprosiť, keďže ja sa v mobiloch veľmi nevyznám, aký by som si mal vybrať, chcem, aby mal dobrú pamäť, fotoaparát a nech sa mi nevypne pri zapnutí náročnejšej hry.

Cena max do 500€.
CS 1.6 Admin od 2016
Hráč na Gamesites od 2012
-
Kubeyy - Mistr Yoda
(Vyriešené) Nový mobil
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nový mobil
Ahoj pokial sa ti bude pačit telefon tak xiomi note 7 mam ho a je top a bol kupovani z o2 predajne za 212 euro a plus obal ale pokial si vibereš iny to uť je na tebe

-
zemegula - Kolemjdoucí
KickMeDown píše:Tu nastáva taká dôležitá otázka a to že či chceš iOS alebo Android
Cena do 500 € a nech má dobrú pamäť. Myslím, že iOS môžeme vylúčiť.

Mne sa veľmi pozdáva Xiaomi Mi 9 SE (lacnejšia verzia Mi 9, čo je tiež dobrý telefón), ale po prázdninách tu budú Mi 9T alebo Mi 9T Pro (európske verzie Redmi K20 / Pro).
Aké sú Tvoje požiadavky? Potrebuješ jack? Veľkost displeja? Využiješ bezdrôtové nabíjanie? Čo je "dobrá pamäť"? 128 GB? 256 GB?
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
-
ericek111 - CS:GO Admin
KickMeDown píše:Tu nastáva taká dôležitá otázka a to že či chceš iOS alebo Android
Mal som oba a je mi to celkom jedno, ale asi nenájdeš niečo do 500€ s iOSsom

ericek111 píše:Aké sú Tvoje požiadavky? Potrebuješ jack? Veľkost displeja? Využiješ bezdrôtové nabíjanie? Čo je "dobrá pamäť"? 128 GB? 256 GB?
Chcem jack. Veľkosť môže byť hocijaká, na tom mi nezáleží. Bezdrôtové nabíjanie asi nevyužijem. 128GB.
Ten Xiaomi Mi 9 SE sa mi páči, porozmýšľam nad ním asi

CS 1.6 Admin od 2016
-
Kubeyy - Mistr Yoda
iPhone 7 v pohodičke do 500€.
-
Zsigray - Drbna
ericek111 píše:
Cena do 500 € a nech má dobrú pamäť. Myslím, že iOS môžeme vylúčiť.
s týmto musím nesúhlasiť, v súčastnosti ide zohnať aj iPhone v dobrom stave do 500€ - samozrejme nie úplne nový

-
KickMeDown - Mistr
iphone 7 128 gb se ted da sehnat na alze jako pouzity, ale furt s tim ze ti to vydrzi na dalsi xx let
https://www.alza.sk/iphone-7-128gb-gold-d4789715.htm
9
-
whiter - Mistr Yoda
whiter píše:iphone 7 128 gb se ted da sehnat na alze jako pouzity, ale furt s tim ze ti to vydrzi na dalsi xx let
Nechcem veľmi používaný, radšej by som bol za nový.
CS 1.6 Admin od 2016
-
Kubeyy - Mistr Yoda
MrKubH0 píše:whiter píše:iphone 7 128 gb se ted da sehnat na alze jako pouzity, ale furt s tim ze ti to vydrzi na dalsi xx let
Nechcem veľmi používaný, radšej by som bol za nový.
Do 500 euro by se uz jen vlezla 32 gbitova verze, coz je podle me uz malo dost

9
-
whiter - Mistr Yoda
Samsung Galaxy A50 by nemusel byť zlý.
Alebo nejaký z radu Samsung galaxy S npr s9 by nemusel byť zlý

-
KhalDenny - Spamer
https://mobilne-telefony.heureka.sk/xia ... 8QAvD_BwE#
JEdnoznačne
dostatočná RAM, procák je super, vodné chladenie
Ja plánujem kúpiť Black Shark 2
ale to je nad tvoj limit
JEdnoznačne

...Úprimný, jak nikdy predtým,
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...
Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!
Posledný mohykán Jailbreaku...
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...
Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!
Posledný mohykán Jailbreaku...
-
odyseenko - CS 1.6 Admin
odysee píše:https://mobilne-telefony.heureka.sk/xiaomi-black-shark-8gb-128gb/?gclid=CjwKCAjw0ZfoBRB4EiwASUMdYZTdO3EmN5Nh6HY2f-7c3smjvYtDt1BSoUmWyt3we7DUB9FYMsmPbRoC958QAvD_BwE#
JEdnoznačnedostatočná RAM, procák je super, vodné chladenie
Ja plánujem kúpiť Black Shark 2
ale to je nad tvoj limit
Čo sa týka dizajnu, tak to nemá chybu, asi najväčší kandidát na nový mobil. Vďaka.
CS 1.6 Admin od 2016
-
Kubeyy - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 2 • 1, 2