• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Žádost o akademik (publick oldschool)
Nick ve hře: Fejk.
Nick na fóru: Fejk
Odkaz na profil: fejk-u40150.html
Věk: 13/5
Steam ID: STEAM_0:0:132262348
Sekce, kde chcete akademika: (publick oldschool)
Odkaz na váš : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... ayer=36965
Proč chci akademika: Chci pomáhat a chránit sewer od cheateru a ne přispůsobylím hráčům , na seweru se čímdál víc objevuji hráči s cheatama a prostě kazej slušným hráčům jen zábavu . No a sou i takový hráčí kteří jen nadávají a urážej a ponižůjou ostatní hráče nebo se snažej vyprovokovat hádku a podobně. Jsem 13 letej kluk co se doma nudí tak hrají deně asi 7 až 14 hod . Hraji už 2/5 let a nebaví mě už bejt obyčejnej hráč chci změnu
Co se tyče nadávek tak nejsem svatej a kdo v dnešní době něco neslušnyho neřek nenapsal ? Tak v mim chátě určitě naky neslušní slova najdete nepopíram to , jen chci abyste věděli že svůj slovník hned změním budu se chovat slušně !!!! Strašně moc bych se chtěl dostat do vašeho tymu dejtemi šanci ! Jelikoš na seweru je jen jeden aktvivní admin a to je koSso , ale taky tam nebyvá často tak bych moch bejt napomocnej co se tyče mého slovníku můžete name dohlidnout určitě uvidítě změnu děkuji..
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Nic/Pár banů/Pernamentní ban za cheating : Ano boužel dostal
dostal jsem ban na 24 hod za nadávku do rodiču byl jsem ktomu vyprovokován stále mi jeden hráč nadava do mamky tak sem jednou taky použil slovo otec
tadyse kouknite je to tam vše vypsany dostal-jsem-ban-za-nadavky-do-rodicu-neopravnene-t98652.html objet mi nedavno nadaval nadaavky-do-rodiny-t104028.html jen chci abyste vzali na vědomi že se tak už nikdy nebudu chovat děkuji za pochopení snad mě přijmete 
Nick na fóru: Fejk
Odkaz na profil: fejk-u40150.html
Věk: 13/5
Steam ID: STEAM_0:0:132262348
Sekce, kde chcete akademika: (publick oldschool)
Odkaz na váš : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... ayer=36965
Proč chci akademika: Chci pomáhat a chránit sewer od cheateru a ne přispůsobylím hráčům , na seweru se čímdál víc objevuji hráči s cheatama a prostě kazej slušným hráčům jen zábavu . No a sou i takový hráčí kteří jen nadávají a urážej a ponižůjou ostatní hráče nebo se snažej vyprovokovat hádku a podobně. Jsem 13 letej kluk co se doma nudí tak hrají deně asi 7 až 14 hod . Hraji už 2/5 let a nebaví mě už bejt obyčejnej hráč chci změnu

Moje prohřešky na GS nebo jinde: Nic/Pár banů/Pernamentní ban za cheating : Ano boužel dostal

-
Fejk - Zkušený
[Zamítnuto] Žádost o akademik (publick oldschool)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o akademik (publick oldschool)
Otomhle jsem pravě psal , Hrač kelto už mi parkrat nadaval bez důvodně do rodiny a tet se mě snaží znemožnovat a taky pokažde spamuje domích stížnosti klidně se podivejte : nadavky-do-rodiny-t103894.html
-
Fejk - Zkušený
Re: Žádost o akademik (publick oldschool)
Bohužel, neumíš počkat, takže za týden budeš mít další možnost.
Zamítnuto.
Zamítnuto.
-
Tommy58 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1