[Zamítnuto] Žádost o akademik (publick oldschool)

Příspěvekod Fejk » 22 říj 2015, 01:32

Nick ve hře: Fejk.

Nick na fóru: Fejk

Odkaz na profil: fejk-u40150.html
Věk: 13/5

Steam ID: STEAM_0:0:132262348

Sekce, kde chcete akademika: (publick oldschool)

Odkaz na váš : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... ayer=36965

Proč chci akademika: Chci pomáhat a chránit sewer od cheateru a ne přispůsobylím hráčům , na seweru se čímdál víc objevuji hráči s cheatama a prostě kazej slušným hráčům jen zábavu . No a sou i takový hráčí kteří jen nadávají a urážej a ponižůjou ostatní hráče nebo se snažej vyprovokovat hádku a podobně. Jsem 13 letej kluk co se doma nudí tak hrají deně asi 7 až 14 hod . Hraji už 2/5 let a nebaví mě už bejt obyčejnej hráč chci změnu :) Co se tyče nadávek tak nejsem svatej a kdo v dnešní době něco neslušnyho neřek nenapsal ? Tak v mim chátě určitě naky neslušní slova najdete nepopíram to , jen chci abyste věděli že svůj slovník hned změním budu se chovat slušně !!!! Strašně moc bych se chtěl dostat do vašeho tymu dejtemi šanci ! Jelikoš na seweru je jen jeden aktvivní admin a to je koSso , ale taky tam nebyvá často tak bych moch bejt napomocnej co se tyče mého slovníku můžete name dohlidnout určitě uvidítě změnu děkuji..

Moje prohřešky na GS nebo jinde: Nic/Pár banů/Pernamentní ban za cheating : Ano boužel dostal :( dostal jsem ban na 24 hod za nadávku do rodiču byl jsem ktomu vyprovokován stále mi jeden hráč nadava do mamky tak sem jednou taky použil slovo otec :( tadyse kouknite je to tam vše vypsany dostal-jsem-ban-za-nadavky-do-rodicu-neopravnene-t98652.html objet mi nedavno nadaval nadaavky-do-rodiny-t104028.html jen chci abyste vzali na vědomi že se tak už nikdy nebudu chovat děkuji za pochopení snad mě přijmete :)
Fejk
Zkušený
Zkušený

[Zamítnuto] Žádost o akademik (publick oldschool)

od Rumcajz » 22 říj 2015, 01:32

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o akademik (publick oldschool)

Příspěvekod Kelto44 » 22 říj 2015, 11:37

Nezajímají mě tvoje kecy.
legenda
Kelto44
Drbna
Drbna

Příspěvekod Fejk » 22 říj 2015, 12:16

Otomhle jsem pravě psal , Hrač kelto už mi parkrat nadaval bez důvodně do rodiny a tet se mě snaží znemožnovat a taky pokažde spamuje domích stížnosti klidně se podivejte : nadavky-do-rodiny-t103894.html
Fejk
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Tommy58 » 22 říj 2015, 16:25 VIP

Bohužel, neumíš počkat, takže za týden budeš mít další možnost.

Zamítnuto.
Tommy58
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na Přihlášky