Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[V] Žádost o práva na Furien 1

Příspěvekod Cl3ver » 21 pro 2024, 19:35

Ahoj, rád bych si znovu po cca dvou letech požádal o admin práva na serveru Furien 1, jelikož jsem už časově na tom dobře, tak tentokrát budu mnohem víc aktivní.
Jméno ve hře: NL-Cl3ver
Jméno na forum: Cl3ver ucp.php
Věk: 20 let
Steam nick: mates66624
Steam ID: STEAM_0:0:526227910
Hlstats omlouvám se, ale nechce se mi načíst stránka s hlstats, bud to špatně hledám nebo opravdu nevím. :cry:
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Jelikož hraju 1.6 tak 12 let, tak jsem kdysi něco měl, ale za posledních pár let jsem neměl žádný ban, ani za chat. Na urážky apod. jsem vyspěl ;)
Tak abych vám pověděl něco o sobě :D Zdravím, jmenuji se Filip, je mi 20 let. Minulý rok jsem uspěšně odmaturoval obor Autotronik a aktuálně si dělám nástavbu na obor Autoelektrikář. Jelikož chodím na takové obory, tak je asi i očividné že mám rád auta :D. Většinu času jsem bud u počítače a aktuálně jsem začal dost často hrát 1.6 a když nejsem na počítači, tak bud sedím v autě a nebo jsem v gymu.
Proč bych chtěl na GS adminovat ? V aktuálním období nemám na serveru moc hodin nahráno, ale každopádně už vím jak věci chodí a mám nějaké zkušenosti a hlavním důvodem je že za těch pár hodin jsem nepotkal ani jednoho admina. Na serveru je docela dost lidí co campí a porušují svým způsobem pravidla jak v chatě tak ten camp apod. a někdo by se o to měl postarat a já bych se toho s radostí ujal :D.
Děkuji za váš čas strávený čtením mojí žádosti o admin práva. Předem děkuji za odpoved. Cl3ver :)
Cl3ver
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

[V] Žádost o práva na Furien 1

od Rumcajz » 21 pro 2024, 19:35

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: [v riešení] Žádost o práva na Furien 1

Příspěvekod eXtr3mer » 25 pro 2024, 11:00

V riešení...
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Příspěvekod Cl3ver » 25 pro 2024, 11:21

Nevím jestli se ještě máme na steamu ? Ale nejsem ted moc často na pc, protože jsem do zítřka u rodiny přes svátky. Tak kdyžtak jestli by jsme se domluvili přes steam ?
Cl3ver
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod D3nis » 26 pro 2024, 10:25 VIP

Ak si na tom naozaj časovo dobre ako píšeš, tak dohraj ešte nejaké hodiny a vyvaruj sa zbytočným vulgarizmom v chate.
Odporúčam nahlasovať aj do PP ;)

Na teraz zamietnuté.
D3nis
Hlavní CheatHunter
Hlavní CheatHunter

Zpět na Nábory Adminů