Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamietnute] žádost o práva

Příspěvekod Chaoss » 20 bře 2018, 19:59

Ahoj, rád by jsem požádal o admin práva na serveru Capture flag 1

Nick v hre : Chaos

Nick na fóre : Chaos

Profil na fóre : Chaossu42422.html

Věk : 23

Steam nick : Spurocek

HLSTATS : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... yer=124327

Bany, prohřešky: Za tu dobu co hraju csko jsem určitě pár banů dostal. Ať už to byl kemp na spawnu s awp, nebo nějáké nadávky, popřípadě textury. Ale to jsem byl ještě non steam hráč, který hrál jen pro zabití času a neznal pořádně ani pravidla. Steam mám necelý rok a ban jsem dostal snad jen na kotelně od hráče kterému jsme zabrali gather server :D Jinak snad nic co by stálo za řeč.

Něco o mě : Zdravím, jmenuji se Tomáš. Je mi 23 let. Mám maturitu z AJ a Francouštiny. Momentálně čekáme s manželkou dítě a tak budu muset trávit víc času doma, tudíš za počítačem :lol: Jako záliby beru: prokouřený čas s kamarády :roll: hraní počítačových her, lenošení u televize s manželkou, skateboarding a basketbal.

Proč by jsem chtěl být adminem na gamesites.cz? : Capture the flag 1 je můj domovský server a chtěl bych se starat o jeho plynulý chod. Kickování afk hráču, slapování kemperů, udržování nadávek na nulové úrovni atd. Tímto hlídáním příjemného prostředí na serveru bych chtěl dosáhnout zvětšení návštěvnosti na serveru která je od posledního upgradu serveru (mapy, skiny) na sestupné tendenci. V neposlední řadě také banovat cheating (bohužel mám téměř nulové znalosti amx, ale jsem učenlivý).

Předem děkuji za přečtení a odpověď na mou žádost. Pokud by jste chtěli jakékoliv doplňující informace neváhejte mě kontaktovat. (Nejlépe na steamu)
Chaoss
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamietnute] žádost o práva

od Rumcajz » 20 bře 2018, 19:59

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: žádost o práva

Příspěvekod FALLEN » 21 bře 2018, 14:17 VIP

Dodaj sem StemID a tiez aj spravny link na Hlstats.
admin since 15.7.2013
Bývalý HLSA
FALLEN
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: žádost o práva

Příspěvekod FALLEN » 21 bře 2018, 15:22 VIP

Dostali sa ku mne informacie o tom ze si nedavno cheatoval a bol si parmanetne aj zabanovany prave na CTF.. Nasledne si si kupil hned aj UB. Po tomto skusas ziadat aj o prava? Ne nic take.

Zamietnute.
admin since 15.7.2013
Bývalý HLSA
FALLEN
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Nábory Adminů