Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[Duplicita] Žádost o unban- obcházení banu/neprávem

Příspěvekod Stue » 05 úno 2020, 18:55

[b]Názov topicu:ban za obcházení banu/neprávem
[b]Vaše SID:STEAM_1:0:444670352
[b]Odkaz/screen banu z banlistu (stačí jedno):https://banlist.gamesites.cz/csgo/aim/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:444670352&advType=steamid&Submit
[b]Popíšte čo sa stalo: Tušim že na mém mainu mam na retakes ban, tak jsem si koupil nové csgo a několikrát jsem tam už hrál, mám pocit že minulej týden také, a dnes jsem se pokusil připojit a napsalo že obcházím ban
Stue
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Duplicita] Žádost o unban- obcházení banu/neprávem

od Rumcajz » 05 úno 2020, 18:55

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o unban- obcházení banu/neprávem

Příspěvekod ericek111 » 06 úno 2020, 21:42

You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Zpět na Unban Žádost