Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[V] Žádost o unban ve hře CSGO

Příspěvekod Volk » 14 čer 2020, 22:21

Dobrý den ve hře CSGO na serveru Gamesites.cz ^1v1 Arena #2 | !knife !ws !gloves mi byl udělen ban dnes 14.6.2020 ve 23:04 důvod obcházení banu vůbec nevím co to má znamenat v roce 2019 jsem hrál na tomto serveru uplně v pohodě ale pak mě ta hra začala bavit a rozhodl jsem se že se taky pobavim na tomto serveru ale byl mi udělen ban za obcházení banu ale prostě tomu nerozumím takže poprosil bych o unban děkuji.
Steam URL: https://steamcommunity.com/id/shimirxd/
Steam ID: STEAM_1:1:96497528
Ještě píšu kdy a v kolik mi byl udělen ban: Dnes 14.6.2020 ve 23:04
Volk
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[V] Žádost o unban ve hře CSGO

od Rumcajz » 14 čer 2020, 22:21

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o unban ve hře CSGO

Příspěvekod ericek111 » 14 čer 2020, 22:40

Ahoj,

pravdepodobne sa stala chyba. Máš preto unban.

Môžeš ísť hrať, ospravedlňujeme sa Ti za problém.

Vyriešené.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Zpět na Unban Žádost