Zde můžete najít rady a návody k hře CS2.

Zasekávání skinů - poté celé hry

Příspěvekod Lucky13 » 18 led 2016, 14:18

Máte 32 nebo 64 bitový počítač? ... 32 bitový
Jak dlouho vám problém přetrvává? ... Kolem tří měsíců.
Měnili jste jakkoliv nastavení hry? ... * (viz. dole)
Nemáte config někoho jiného (stažený)? ... Ne.
Na ostatních PC vám hra jde v pořádku? ... Mám jen jedno PC.

Popis problému :

Skiny se mi sekají brzo jen na náročnějších mapách (všechny kromě Dust II :D ) Obvykle mi na těchto mapách stačí vidět tak 2.. 3.. skiny a už se "pomíchají"

Při Competitive : Normálně zapnu a hraju, ale po pár kolech moje skiny vypadají jako např. Overgrowth hra normálně jede, ale zase po pár kolech se mi to sekne, zmrzne obrazovka a napíše to : Program CS:GO přestal pracovat. Někdy pak ani nejde reconnect zpět a dostanu ban. :cry: Myslím, že by stačilo, abych neviděl skiny ostatních, nevím zda by se to dalo nějak nastavit nebo vyřešit, ale nevím, jestli by mi to pak nezkazilo hru :!: :?:

Při normlání hře (např. Casual) : Hra jede v pořádku, jenom mám seklé skiny (opět po pár kolech). Nakonec zamrzne obrazovka a vypne se CS:GO. Ale v módech, pokud se to tak dá nazvat, ve kterých nesbírám ani nevidím skiny ostatních, tak se mi to nesekne (žádný skin nemám, nebo nepoužívám).

Info : Zkoušel jsem už snad většinu možností k opravě padání CS:GO, ale žádný neměl účinek ani na dva dny.
Zkoušel jsem i reinstall, ale ani ten nepomohl.
Zkoušel jsem ověřit integritu mezipaměti hry. - Napsalo mi to, že mám špatně nainstalovaný DirectX, pak jsem ho tedy přeintaloval, ale problém přetrvával dál.
Knihovnu nemám s nikým sdílenou.

https://ctrlv.cz/XSe2 - AWP jako Overgrowth

* 1) Steam/steamapps/common/counter strike: global offensive/csgo/cfg
2) Otevři config.cfg a najdi tam příkaz cl_disablehtmlmotd "0" a přepiš to na "1"
3) Ulož a zavři
4) Najdi si video.txt, otevři to a najdi si setting.mem_level" "0" a přepiš to na "1"
5) Ulož a ve klikni pravým na video.txt a dej vlastnosti tam zaklikni "jen pro čtení"
6) Pak jdi zpátky do složky csgo a tam najdi csgo.exe, klikni pravým, vlastnosti, tam to "jen pro čtení" odklikni pryč. Pak dej ještě kompatibilita, tento program spustit v režimu kompatibility pro: Windows XP ( servis pack 2 ). Potom tam ještě zaklikni spouštět tento program jako správce. Dej uložit / apply a ok
7) Jdi do knihovny her na steamu, klikni pravým na csgo, vlastnosti možnosti spuštění / set launch options: a napiš tam tohle: -novid -freq 100 -threads 4 -high -fps_max 999 +cl_updaterate 128 +cl_cmdrate 128 +cl_interp 0 +cl_interp_ratio 1 +rate 128000 -nod3d9ex +mat_queue_mode 2
Potom dej OK a vyzkoušej.

Už si s tím nevím rady předem děkuji za odpovědi.
Lucky 13

zasekavani-map-t109865.html - Ano.. problém přetrvává :cry:
Lucky13
Amatér
Amatér

Zasekávání skinů - poté celé hry

od Rumcajz » 18 led 2016, 14:18

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Zasekávání skinů - poté celé hry

Příspěvekod polskasila » 26 led 2016, 17:58 VIP

můžete označit jako vyřešené, už jsme to opravili ;)
187
polskasila
CS:GO HLSA
CS:GO HLSA

Re: Zasekávání skinů - poté celé hry

Příspěvekod V1DrIlko » 26 led 2016, 22:54 VIP

Vyriešené ;) :lol:
LOCK
V1DrIlko
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Rady a návody