• Stránka 1 z 1
Zasekávání skinů - poté celé hry
Máte 32 nebo 64 bitový počítač? ... 32 bitový
Jak dlouho vám problém přetrvává? ... Kolem tří měsíců.
Měnili jste jakkoliv nastavení hry? ... * (viz. dole)
Nemáte config někoho jiného (stažený)? ... Ne.
Na ostatních PC vám hra jde v pořádku? ... Mám jen jedno PC.
Popis problému :
Skiny se mi sekají brzo jen na náročnějších mapách (všechny kromě Dust II
) Obvykle mi na těchto mapách stačí vidět tak 2.. 3.. skiny a už se "pomíchají"
Při Competitive : Normálně zapnu a hraju, ale po pár kolech moje skiny vypadají jako např. Overgrowth hra normálně jede, ale zase po pár kolech se mi to sekne, zmrzne obrazovka a napíše to : Program CS:GO přestal pracovat. Někdy pak ani nejde reconnect zpět a dostanu ban.
Myslím, že by stačilo, abych neviděl skiny ostatních, nevím zda by se to dalo nějak nastavit nebo vyřešit, ale nevím, jestli by mi to pak nezkazilo hru
Při normlání hře (např. Casual) : Hra jede v pořádku, jenom mám seklé skiny (opět po pár kolech). Nakonec zamrzne obrazovka a vypne se CS:GO. Ale v módech, pokud se to tak dá nazvat, ve kterých nesbírám ani nevidím skiny ostatních, tak se mi to nesekne (žádný skin nemám, nebo nepoužívám).
Info : Zkoušel jsem už snad většinu možností k opravě padání CS:GO, ale žádný neměl účinek ani na dva dny.
Zkoušel jsem i reinstall, ale ani ten nepomohl.
Zkoušel jsem ověřit integritu mezipaměti hry. - Napsalo mi to, že mám špatně nainstalovaný DirectX, pak jsem ho tedy přeintaloval, ale problém přetrvával dál.
Knihovnu nemám s nikým sdílenou.
https://ctrlv.cz/XSe2 - AWP jako Overgrowth
* 1) Steam/steamapps/common/counter strike: global offensive/csgo/cfg
2) Otevři config.cfg a najdi tam příkaz cl_disablehtmlmotd "0" a přepiš to na "1"
3) Ulož a zavři
4) Najdi si video.txt, otevři to a najdi si setting.mem_level" "0" a přepiš to na "1"
5) Ulož a ve klikni pravým na video.txt a dej vlastnosti tam zaklikni "jen pro čtení"
6) Pak jdi zpátky do složky csgo a tam najdi csgo.exe, klikni pravým, vlastnosti, tam to "jen pro čtení" odklikni pryč. Pak dej ještě kompatibilita, tento program spustit v režimu kompatibility pro: Windows XP ( servis pack 2 ). Potom tam ještě zaklikni spouštět tento program jako správce. Dej uložit / apply a ok
7) Jdi do knihovny her na steamu, klikni pravým na csgo, vlastnosti možnosti spuštění / set launch options: a napiš tam tohle: -novid -freq 100 -threads 4 -high -fps_max 999 +cl_updaterate 128 +cl_cmdrate 128 +cl_interp 0 +cl_interp_ratio 1 +rate 128000 -nod3d9ex +mat_queue_mode 2
Potom dej OK a vyzkoušej.
Už si s tím nevím rady předem děkuji za odpovědi.
Lucky 13
zasekavani-map-t109865.html - Ano.. problém přetrvává
Jak dlouho vám problém přetrvává? ... Kolem tří měsíců.
Měnili jste jakkoliv nastavení hry? ... * (viz. dole)
Nemáte config někoho jiného (stažený)? ... Ne.
Na ostatních PC vám hra jde v pořádku? ... Mám jen jedno PC.
Popis problému :
Skiny se mi sekají brzo jen na náročnějších mapách (všechny kromě Dust II

Při Competitive : Normálně zapnu a hraju, ale po pár kolech moje skiny vypadají jako např. Overgrowth hra normálně jede, ale zase po pár kolech se mi to sekne, zmrzne obrazovka a napíše to : Program CS:GO přestal pracovat. Někdy pak ani nejde reconnect zpět a dostanu ban.

Při normlání hře (např. Casual) : Hra jede v pořádku, jenom mám seklé skiny (opět po pár kolech). Nakonec zamrzne obrazovka a vypne se CS:GO. Ale v módech, pokud se to tak dá nazvat, ve kterých nesbírám ani nevidím skiny ostatních, tak se mi to nesekne (žádný skin nemám, nebo nepoužívám).
Info : Zkoušel jsem už snad většinu možností k opravě padání CS:GO, ale žádný neměl účinek ani na dva dny.
Zkoušel jsem i reinstall, ale ani ten nepomohl.
Zkoušel jsem ověřit integritu mezipaměti hry. - Napsalo mi to, že mám špatně nainstalovaný DirectX, pak jsem ho tedy přeintaloval, ale problém přetrvával dál.
Knihovnu nemám s nikým sdílenou.
https://ctrlv.cz/XSe2 - AWP jako Overgrowth
* 1) Steam/steamapps/common/counter strike: global offensive/csgo/cfg
2) Otevři config.cfg a najdi tam příkaz cl_disablehtmlmotd "0" a přepiš to na "1"
3) Ulož a zavři
4) Najdi si video.txt, otevři to a najdi si setting.mem_level" "0" a přepiš to na "1"
5) Ulož a ve klikni pravým na video.txt a dej vlastnosti tam zaklikni "jen pro čtení"
6) Pak jdi zpátky do složky csgo a tam najdi csgo.exe, klikni pravým, vlastnosti, tam to "jen pro čtení" odklikni pryč. Pak dej ještě kompatibilita, tento program spustit v režimu kompatibility pro: Windows XP ( servis pack 2 ). Potom tam ještě zaklikni spouštět tento program jako správce. Dej uložit / apply a ok
7) Jdi do knihovny her na steamu, klikni pravým na csgo, vlastnosti možnosti spuštění / set launch options: a napiš tam tohle: -novid -freq 100 -threads 4 -high -fps_max 999 +cl_updaterate 128 +cl_cmdrate 128 +cl_interp 0 +cl_interp_ratio 1 +rate 128000 -nod3d9ex +mat_queue_mode 2
Potom dej OK a vyzkoušej.
Už si s tím nevím rady předem děkuji za odpovědi.
Lucky 13
zasekavani-map-t109865.html - Ano.. problém přetrvává

-
Lucky13 - Amatér
Zasekávání skinů - poté celé hry
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Zasekávání skinů - poté celé hry
Vyriešené
LOCK

LOCK