Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto] Ziadost o admina

Příspěvekod EvereadySK » 08 bře 2018, 20:48

Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na : JB
Nick v hre : BB-Wanted
Nick na fóre : EvereadySK
Profil na fóre : ucp.php
Vek : 20
Steam nick : zetor55114
Steam ID : STEAM_0:VALVE_0:0:1147331945
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=208881
Nejaké bany alebo prehrešky : Mal som v minulosti par banu za MFK ale us som sa polepšil prišiel som na to ze nema to zmisel zabijat hračov nepravom.
Niečo o sebe : Dobrý deň volam sa Lukáš mam 20 a som z Prešova rad hravam fudbal a v Hokejbaly som 4 najlepsi hrac na Vychodnom Slovensku a vo volnom čase si zabeham a zahram Hokejbal. Vo voľnom čase si zahram cs 1.6
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Nenavidim sa pozerat na pracu adminov ktory si ju neplna rad by som ich potrestal ale nemozem a to ise aj hraci ct hadzu zbrane T a to ma stve ked sa to nesmi a chcel by som pomoct adminom v ich praci a dohliadat na server.

Chcel by som nahlásiť hráča juscko55 na fórum zablokuje ho lebo zneužil moje meno a mne teraz nechu dať nič lebo moje stem účet us je použitá a poslal žiadosť a hneď urobil blbosti aby ma dráma vyhodili a prišiel som na to lebo je to jeden človek ktorí je z vedľajšej obce a priznal sa mi. Kľudne mu napíšte a on vám povie pravdu Ďakujem

Ďakujem za prečítanie žiadosti a prajem krásny večer
EvereadySK
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamítnuto] Ziadost o admina

od Rumcajz » 08 bře 2018, 20:48

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Ziadost o admina

Příspěvekod PetkoTV » 09 bře 2018, 14:12

Dobrý deň chcel by som povedať k tomu hráčovi že je to super chalan pomáha na Jailbreaku ako niektorí admini venuje sa hre rieši problemi proste pohodový chalan keďže nie som admin ale iba v krátkosti aby ste vedeli Ďakujem
PetkoTV
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Re: Ziadost o admina

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 09 bře 2018, 14:41

Seš trapné děcko, zakládat si další účty a chválit se, lhát o věku a psát sračky..
Doma na tebe musejí být pyšní.. :D
Zamítnuto + banned
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Nábory Adminů