• Stránka 1 z 1
zm Evo. bindy
Ahoj, mám problém na serveru zm Evolution. Jsem steam hráč a nejde mi položit mina. Chci si tu minu dát na klávesu "v", ale neznám bind. Dále potřebuju bind na padák a lezení po zdi u aliena. Nějak jsem si hrál s nastavením a omylem jsem si odstranil bind.
Nyní trochu vedlejší věc. Chci si zjednodušit kupování terminátora, bazooky atp. Chtěl bych nějaké bindy, aby se po stisknutí klávesy "F1" koupila nějaká věc (raketomet, lék atd.).
Děkuji za rady.
Nyní trochu vedlejší věc. Chci si zjednodušit kupování terminátora, bazooky atp. Chtěl bych nějaké bindy, aby se po stisknutí klávesy "F1" koupila nějaká věc (raketomet, lék atd.).
Děkuji za rady.

-
stargate - Drbna
zm Evo. bindy
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: zm Evo. bindy
stargate píše:Ahoj, mám problém na serveru zm Evolution. Jsem steam hráč a nejde mi položit mina. Chci si tu minu dát na klávesu "v", ale neznám bind. Dále potřebuju bind na padák a lezení po zdi u aliena. Nějak jsem si hrál s nastavením a omylem jsem si odstranil bind.
Děkuji za rady.
Laser Mina - bind "v" "+setlaser"
Padák - bind "e" "+use" (možná pak bude fungovat i schopnost u zombie ale to nevím jistě

Jinak ty ostatní bindy, zkus tohle

Terminátor - bind "klavesa" "chooseteam; menuselect 2; menuselect 7"
Bazooka - bind "klavesa" "chooseteam; menuselect 2; menuselect 3"
Raketa - bind "klavesa" "chooseteam; menuselect 2; menuselect 4"
Léčení - bind "klavesa" "chooseteam; menuselect 2; menuselect 1"
Minigun - bind "klavesa" "chooseteam; menuselect 2; menuselect 6"
Special Gun - bind "klavesa" "chooseteam; menuselect 2; menuselect 9; menuselect 2"
Infinity Duals - bind "klavesa" "chooseteam; menuselect 2; menuselect 9; menuselect 2"
Nsmrtelnost - bind "klavesa" "chooseteam; menuselect 2; menuselect 9; menuselect 4"
YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
-
Luther - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1