Re: Zombie Servers Update
Možná to je jen pocit ale když mám Winchester a deagle, tak při 100% adrenalinu ten deagle střílí dmg klidně i 600 (průměrně 150-500). Naopak když mám klasickou zbran tak ten deagle ubírá max 200 (průměrně 60-180) při 100% adrenalinu.
Je možné, aby zlatá zbraň zvyšovala dmg sekundární zbraně, tedy pistole? 

YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
-
Luther - Spamerův sluha
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Luther píše:Možná to je jen pocit ale když mám Winchester a deagle, tak při 100% adrenalinu ten deagle střílí dmg klidně i 600 (průměrně 150-500). Naopak když mám klasickou zbran tak ten deagle ubírá max 200 (průměrně 60-180) při 100% adrenalinu.Je možné, aby zlatá zbraň zvyšovala dmg sekundární zbraně, tedy pistole?
možné to není, musí se ti to jen zdát
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
Tento update je moc dobrý!
Líbí se mi moc! 

EX
CS:GO Server Admin
CS:GO Support Kapitán
MC Server Admin
MC Server Admin - zástupce
MC Support
MC Admin
CS 1.6 Admin
Asistent Šéfredaktora
Turnajový Administrátor
Aktuálně
Redaktor pro Gamesites.cz & Grunex.com
CS:GO Server Admin
CS:GO Support Kapitán
MC Server Admin
MC Server Admin - zástupce
MC Support
MC Admin
CS 1.6 Admin
Asistent Šéfredaktora
Turnajový Administrátor
Aktuálně
Redaktor pro Gamesites.cz & Grunex.com
-
Egii - Redaktor
Dwandy píše:Luther píše:Možná to je jen pocit ale když mám Winchester a deagle, tak při 100% adrenalinu ten deagle střílí dmg klidně i 600 (průměrně 150-500). Naopak když mám klasickou zbran tak ten deagle ubírá max 200 (průměrně 60-180) při 100% adrenalinu.Je možné, aby zlatá zbraň zvyšovala dmg sekundární zbraně, tedy pistole?
OK ale u motorovky to vím určitě, že jednou dává dmg max 700 a jindy přes 1000.

YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
-
Luther - Spamerův sluha
Luther píše:Dwandy píše:Luther píše:Možná to je jen pocit ale když mám Winchester a deagle, tak při 100% adrenalinu ten deagle střílí dmg klidně i 600 (průměrně 150-500). Naopak když mám klasickou zbran tak ten deagle ubírá max 200 (průměrně 60-180) při 100% adrenalinu.Je možné, aby zlatá zbraň zvyšovala dmg sekundární zbraně, tedy pistole?
OK ale u motorovky to vím určitě, že jednou dává dmg max 700 a jindy přes 1000.Myslím to tak, že když je nová mapa a já si koupím motorovku tak je strašně slabá a dokud mě nenakazí/neztratím ji tak budu mýt takhle nízkou dmg až třeba do konce mapy. Ovšem když si ji opět koupím má už vyšší (normální?) dmg. Jak je to možné?
ona by měla mít vyšší dmg hlavně v případě, že jí používá hannibal. Jinak by tam nic takovýho být nemělo....
-
Ono taky zalezi kam s tou motorovkou riznes.
Aspon si to myslim.
Aspon si to myslim.

Pořiď si mac www.appletrh.cz, inzeruj starý na www.ebiso.cz
-
kironet - Zkušený
kironet píše:Ono taky zalezi kam s tou motorovkou riznes.
Big like!

Every pro was once an amateur. Every expert was once a beginner. So dream big and start now.
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
-
ElSabanerO - Pokročilý
chcem sa spytat ako to je mozne ze uz 3 krat mi zmiznu leveli a rank na zm 1 ? som 1 v top15 ke a teraz mi zase ukazuje ze level 0 a rank nejaky 500 ci co to uz sa mi to stava 3 krat sa to stalo este aj vela ludom ktory to tam hraju ktory vdaka tomu prestali hrat a predavaju evipka aspon 5 taky pripadoch je co sa stalo mojim znamim a este vela inych!! hram to tu uz 4 roky cca pred tym sa mi to nikdy nestalo teraz jak sa dalo novy mod to zacalo kazdemu sa stavat platime vsetci evipka a zasluzime si aby ste uz robili stym nieco konecne! chcem spat moje levely a rank a ked mi to neviete dat tak chcem peniaze co som dal na evip ! uz na to nemam nervy
-
The0ne - Kolemjdoucí
The0ne píše:chcem sa spytat ako to je mozne ze uz 3 krat mi zmiznu leveli a rank na zm 1 ? som 1 v top15 ke a teraz mi zase ukazuje ze level 0 a rank nejaky 500 ci co to uz sa mi to stava 3 krat sa to stalo este aj vela ludom ktory to tam hraju ktory vdaka tomu prestali hrat a predavaju evipka aspon 5 taky pripadoch je co sa stalo mojim znamim a este vela inych!! hram to tu uz 4 roky cca pred tym sa mi to nikdy nestalo teraz jak sa dalo novy mod to zacalo kazdemu sa stavat platime vsetci evipka a zasluzime si aby ste uz robili stym nieco konecne! chcem spat moje levely a rank a ked mi to neviete dat tak chcem peniaze co som dal na evip ! uz na to nemam nervy
Tohle my ovlivnit ale nemůžeme protože se jedná o chybu na tvé straně. Stát se to může jedině nonsteam hráčovi, kterýmu se z nějakýho důvodu změní steamid. To lze sledovat ihned po připojení na server v tabulce, zda je nebo není stejné jak dřív. Změnu steam id u nonsteam hráče ovlivnuje změna ip adresa. Rád bych tě taky upozornil na fakt, že levely a další NEMAJÍ absulutně vliv na EVIP výhody. Tvoje EVIP funguje přesně tak, jak má. Nechceš-li mít už nikdy problémy, kup si steam.
-
Dwandy píše:The0ne píše:chcem sa spytat ako to je mozne ze uz 3 krat mi zmiznu leveli a rank na zm 1 ? som 1 v top15 ke a teraz mi zase ukazuje ze level 0 a rank nejaky 500 ci co to uz sa mi to stava 3 krat sa to stalo este aj vela ludom ktory to tam hraju ktory vdaka tomu prestali hrat a predavaju evipka aspon 5 taky pripadoch je co sa stalo mojim znamim a este vela inych!! hram to tu uz 4 roky cca pred tym sa mi to nikdy nestalo teraz jak sa dalo novy mod to zacalo kazdemu sa stavat platime vsetci evipka a zasluzime si aby ste uz robili stym nieco konecne! chcem spat moje levely a rank a ked mi to neviete dat tak chcem peniaze co som dal na evip ! uz na to nemam nervy
Tohle my ovlivnit ale nemůžeme protože se jedná o chybu na tvé straně. Stát se to může jedině nonsteam hráčovi, kterýmu se z nějakýho důvodu změní steamid. To lze sledovat ihned po připojení na server v tabulce, zda je nebo není stejné jak dřív. Změnu steam id u nonsteam hráče ovlivnuje změna ip adresa. Rád bych tě taky upozornil na fakt, že levely a další NEMAJÍ absulutně vliv na EVIP výhody. Tvoje EVIP funguje přesně tak, jak má. Nechceš-li mít už nikdy problémy, kup si steam.
ja si nebudem kupovat steam kvoli jednemu serveru ja nehram nikde inde okrem zm mini 1 a ako to je mozne ze to je chyba z mojej strany ked sa to stalo minimalne este 10 ludom taka ista chyba ? asi ze to nebude z mojej strany chyba ale vseobecne servera ! a tim serveru gm je povinnu odstranit tuto chybu lebo je to vseobecne chyba ktorou trpi dost vela hracov a opat pisem nebudem si steam kupovat kvoli jednemu serveru kedze z mojej strany je to absolutne nepotrebne , vasa povinost je odstanit chybi v servery a ne pisat co mam kupovat a co nie !
-
The0ne - Kolemjdoucí
The0ne píše:Dwandy píše:The0ne píše:chcem sa spytat ako to je mozne ze uz 3 krat mi zmiznu leveli a rank na zm 1 ? som 1 v top15 ke a teraz mi zase ukazuje ze level 0 a rank nejaky 500 ci co to uz sa mi to stava 3 krat sa to stalo este aj vela ludom ktory to tam hraju ktory vdaka tomu prestali hrat a predavaju evipka aspon 5 taky pripadoch je co sa stalo mojim znamim a este vela inych!! hram to tu uz 4 roky cca pred tym sa mi to nikdy nestalo teraz jak sa dalo novy mod to zacalo kazdemu sa stavat platime vsetci evipka a zasluzime si aby ste uz robili stym nieco konecne! chcem spat moje levely a rank a ked mi to neviete dat tak chcem peniaze co som dal na evip ! uz na to nemam nervy
ja si nebudem kupovat steam kvoli jednemu serveru ja nehram nikde inde okrem zm mini 1 a ako to je mozne ze to je chyba z mojej strany ked sa to stalo minimalne este 10 ludom taka ista chyba ? asi ze to nebude z mojej strany chyba ale vseobecne servera ! a tim serveru gm je povinnu odstranit tuto chybu lebo je to vseobecne chyba ktorou trpi dost vela hracov a opat pisem nebudem si steam kupovat kvoli jednemu serveru kedze z mojej strany je to absolutne nepotrebne , vasa povinost je odstanit chybi v servery a ne pisat co mam kupovat a co nie !
... přečti si znova co sem napsal. je to tvoje chyba stejně jako je to chyba všech ostatních hráčů, kterým se to děje. Kdyby to byla chyba naše, tak sse to děje úplně všem, jak steam, tak nonsteam hráčů, kterým se ip adresa nemění. Pokud si steam nekoupíš, tak musíš počítat s tím, že se ti to může stát kdykoli znova! Jedinej kdo to může ovlivnit jsi ty sám!
-
Dwandy píše:The0ne píše:Dwandy píše:The0ne píše:chcem sa spytat ako to je mozne ze uz 3 krat mi zmiznu leveli a rank na zm 1 ? som 1 v top15 ke a teraz mi zase ukazuje ze level 0 a rank nejaky 500 ci co to uz sa mi to stava 3 krat sa to stalo este aj vela ludom ktory to tam hraju ktory vdaka tomu prestali hrat a predavaju evipka aspon 5 taky pripadoch je co sa stalo mojim znamim a este vela inych!! hram to tu uz 4 roky cca pred tym sa mi to nikdy nestalo teraz jak sa dalo novy mod to zacalo kazdemu sa stavat platime vsetci evipka a zasluzime si aby ste uz robili stym nieco konecne! chcem spat moje levely a rank a ked mi to neviete dat tak chcem peniaze co som dal na evip ! uz na to nemam nervy
... přečti si znova co sem napsal. je to tvoje chyba stejně jako je to chyba všech ostatních hráčů, kterým se to děje. Kdyby to byla chyba naše, tak sse to děje úplně všem, jak steam, tak nonsteam hráčů, kterým se ip adresa nemění. Pokud si steam nekoupíš, tak musíš počítat s tím, že se ti to může stát kdykoli znova! Jedinej kdo to může ovlivnit jsi ty sám!
bohuzial nesuhlasim, dovolim si to povedat kedze sa vyznam trosku do toho, chyba vznikla vtedy ked prisiel update pred tym som hral 3 roky nikdy sa mi take nieco nestalo ani nikomu , cize to znamena ze chyba je v update a update ste dali vy gamesites cize ako to moze byt chyba uzivtela ked vy to mate na starosti ? ked sa mi to stalo prvy krat tak isto som pisal tu na gm forum admin mi odpovedal kup si steam a zablokoval topic tak to co ma znamenat ?, takto to nefunguje ako vy myslite my sme klienti a vy ako server gamesites by ste mali robit vsetko pre spokojnost klientov jak to robi kazda jedna spolocnost firma atd. ale vy ste si nasli jednoduchi sposob navalit to na ludi ze to je ich chyba a napisat im aby kupili steam bud robte stym daco alebo zavrite server hosi tak to nefunguje s vasim sposobom !
-
The0ne - Kolemjdoucí
The0ne píše:Dwandy píše:The0ne píše:Dwandy píše:The0ne píše:chcem sa spytat ako to je mozne ze uz 3 krat mi zmiznu leveli a rank na zm 1 ? som 1 v top15 ke a teraz mi zase ukazuje ze level 0 a rank nejaky 500 ci co to uz sa mi to stava 3 krat sa to stalo este aj vela ludom ktory to tam hraju ktory vdaka tomu prestali hrat a predavaju evipka aspon 5 taky pripadoch je co sa stalo mojim znamim a este vela inych!! hram to tu uz 4 roky cca pred tym sa mi to nikdy nestalo teraz jak sa dalo novy mod to zacalo kazdemu sa stavat platime vsetci evipka a zasluzime si aby ste uz robili stym nieco konecne! chcem spat moje levely a rank a ked mi to neviete dat tak chcem peniaze co som dal na evip ! uz na to nemam nervy
bohuzial nesuhlasim, dovolim si to povedat kedze sa vyznam trosku do toho, chyba vznikla vtedy ked prisiel update pred tym som hral 3 roky nikdy sa mi take nieco nestalo ani nikomu , cize to znamena ze chyba je v update a update ste dali vy gamesites cize ako to moze byt chyba uzivtela ked vy to mate na starosti ? ked sa mi to stalo prvy krat tak isto som pisal tu na gm forum admin mi odpovedal kup si steam a zablokoval topic tak to co ma znamenat ?, takto to nefunguje ako vy myslite my sme klienti a vy ako server gamesites by ste mali robit vsetko pre spokojnost klientov jak to robi kazda jedna spolocnost firma atd. ale vy ste si nasli jednoduchi sposob navalit to na ludi ze to je ich chyba a napisat im aby kupili steam bud robte stym daco alebo zavrite server hosi tak to nefunguje s vasim sposobom !
Seš natvrdlej nebo co? STÁVÁ SE TO JEN NONSTEAM HRÁČŮM KTERÝM SE ZMĚNÍ IP ADRESA !! Dostal jsi odpověď proč se to děje a dostal jsi dokonce i řešení a fakt mě tu nepoučuj o tom jak to funguje. Kdyby to šlo z naší strany vyřešit tak je to dávno vyřešené, ale tohle dokážeš ovlivnit jen ty sám! Je to prostě daň za to, že hraješ zdarma hru, která je jinak placená. Prosím, už sem nepiš další zbytečný spamy, každou tvou zprávu budu mazat.
P.S. - tvoje argumenty typu že tu hraješ 3 roky a nikdy se ti to nestávalo jsou sice hezké, ale před 3ma ani 2ma dokonce ani před rokem tu ještě žádný levely nebyly takže se ti to ani stávat nemohlo. Resp. stávat se ti to určitě stávalo, ale nevšiml sis toho, protože si neměl důvod to sledovat!
P.S.2 - není důvod říkat EVIP hráčům, že potřebujou steam, protože ho nepotřebujou. Výhody fungujou správně i když se bugne steam id tak jako tobě. Levely jsou pro všechny zdarma.
-
Najprv sa mi to nepacilo ale teraz mi to pride dobre 

-
Dwayne - Kolemjdoucí
Dwayne píše:Najprv sa mi to nepacilo ale teraz mi to pride dobre
Klasika

Pořiď si mac www.appletrh.cz, inzeruj starý na www.ebiso.cz
-
kironet - Zkušený