Re: Zombie Servers Update
Dobrej upgrade 

-
Jakubcz - Zkušený
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
zdravim
mal by som taku otazku ze by sa nedalo dat naspat ten specator na zm serveri lebo dost cheaterov tam beha a dost nasere ked stale nekto hra normalne a oni pridu s cheatom a nemozem skoro nic stym udelat len to ze skocim na forum a napisem nech pride admin a dufat ze pride 

-
Jenculko - Amatér
Jenculko píše:zdravimmal by som taku otazku ze by sa nedalo dat naspat ten specator na zm serveri lebo dost cheaterov tam beha a dost nasere ked stale nekto hra normalne a oni pridu s cheatom a nemozem skoro nic stym udelat len to ze skocim na forum a napisem nech pride admin a dufat ze pride
Na toto založ nový topic, a odpoveď je že spectator je NASCHVÁL vypnutý, lebo by hráči boli afk, ak chceš natáčať cheaterov, musíš ti fps postačiť

-
lcboss - Profesionál
Dobry den,
mam takyto poznatok z dnesnej hry. Kupil som si tu epic vecicku za 30 spiritov, mal som damage plus 50 percent. Dokupil som tu epic vecicku za 16spiritov co mi malo pridat plus dalsich 20 damage a namiesto toho som mal len tych 20 percent damage. Bug?
mam takyto poznatok z dnesnej hry. Kupil som si tu epic vecicku za 30 spiritov, mal som damage plus 50 percent. Dokupil som tu epic vecicku za 16spiritov co mi malo pridat plus dalsich 20 damage a namiesto toho som mal len tych 20 percent damage. Bug?

-
keron - Zkušený
Nespamuj tento topic, na toto vytvor nový topic!

-
lcboss - Profesionál
lcboss píše:Nespamuj tento topic, na toto vytvor nový topic!
Myslis nezmyselny topic pre jednoduchu odpoved suvisiacu so zombie update?

-
keron - Zkušený
keron píše:Dobry den,
Je to tak úmyslné, buď si našetříš na +20% dmg a nebo až na +50% dmg, kdyby jsi měl obojí tak máš +70% dmg a ani první zombie by neměl šanci.

YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
-
Luther - Spamerův sluha
Kdy bude asi novy UPDATE na zombie servrech?
ex-Zombie CS ADMIN
lolko je super ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Its the final logdan
-
HELLzOmbie - Minecraft admin
HELLzombieSK píše:Kdy bude asi novy UPDATE na zombie servrech?
Vzhledem k tomu, že aktuální verze modu je velice dobře optimalizovaná atd., tak letos žádný update nebude. Možná až zase příští rok okolo velkých (2 měsíčních) prázdnin.

Pokud kecám blbosti, tak mě jistě HLSA Quick rád opraví nebo někdo z vedení GS.

YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
-
Luther - Spamerův sluha
plánuju během měsíce až dvou menší update zaměřený na opravu chyb + nahodím 1 novou zbran, 1 human class a 1 zombie class
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
Update neni moc dobry
e. Orbikaz: Tomu se ani nedá říkat update... Bude to spíš takový fix
e. Orbikaz: Tomu se ani nedá říkat update... Bude to spíš takový fix

-
seatin456 - Zkušený
julles píše:ad1 "freez" / Vam, evip hracom pride tento LVL zbytocny kedze na 10b za ten granat zarobite 10x za minutu.. ale berte do uvahy aj novip hracov.. pre nich je ten druhy froze granat cenny
Čítal som len potial, dalej sa mi nechcelo ani nechce.. No rád by som k tomu vyjadril svoj názor.. Freeze human je absolutne k ničomu, jak VIP hráčom, tak aj nonVIP hráčom. Prečo ? VIP hráč si samozrejme kúpi takýto granát hockedy, no načo mu bude ak to zombie zmrazí a tak sa zm vyhnú poškodeniu ? Nanič.. A nonVIP hráč taktiež takýto granát nevyužije, uvediem príklad : NonVIP hráč kempí v trubkách na zm_cpl_mill a blíži sa k nemu speed zm, má zmrazujúci granát, striela a týmpádom zm spomaľuje o dosť, rozhodne sa vytiahnuť a hodiť frost granát (možno mu to zachráni život

Týmto som chcel povedať, že by sa mal Frost human nejako upraviť.. Ja by som privítal niečo typu "5% šanca na zmrazenie zombie strielaním zo zbrane" (Ak to samozrejme je môžné)..
Ďalej by som chcel podotknúť ešte páru vecí s ktorými niesom spokojný, jedna z nich je climb zombie.
Prejdem k veci :
Climb ZM je v tejto dobe na chronicu (dľa môjho) strašne OP. Prečo ? Človek ho v podstate nemá ako zastaviť, strielanie zo zbrane ho nespomaľuje a ak ho zmrazím frost granátom ďalej si šplhá po stene v mojom kempe (Napr. trubky-zm_cpl_mill) a ja ho už ani nemôžem zabiť keďže je freeznutý.. Človek mu ani nedokáže trafiť hlavu ak šplhá po tej stene v kempe a týmpádom je pravdepodobnosť ,že ho človek zabije ešte menšia.. V podstate jediná vec, čo ho jaks taks dokáže zastaviť je LM kedže ho to prizabije, no ak nemá človek veľa antiinfectarmoru, tak sa pred ním neubráni.. Nežiadam o odstránenie climba, no chcem aby sa tá jeho schopnosť nedala používať večne, ale mohol ju používať tak 5 sekúnd a malo to cooldown čojaviem, takých 10-20 sekúnd.. To bohato stačí na to, aby sa prešplhal kempom až k človeku a prípadne ho aj nakazil.. Dokonca to stačí aj na to, aby sa dostal na vysoké miesta.. ALEBO aby sa jeho šplhanie nejak spomalilo, aby nedokázal šplhať tak rýchlo po kempe..
Frost zombie : Pokiaľ som dobre počítal, tak jeho zmrazenie trvá 4-5 sekúnd a na preniknutie 550 antiinfectarmoru stačia 2 kliky pravým tlačidlom myši do hlavy, tj 2 sekundy max.. Snáď je jasné čo tým chcem povedať..
Epic veci : Bazooka : V súčasnej dobe je to rýchlejšie nabíjanie o 5 sekúnd menej ako normálne a takto si to nikto za tie spirity nekupuje.. Pozmenenie na 10 sekúnd by nikomu neuškodilo, full nabitie bazooky trvá 55 sekúnd pokiaľ dobre viem a 45 sekúnd je len o trošičku menej..
Supergun : Súčasný skin superguny je krásny, aj tá môžnosť na priblíženie pravým tlačítkom je dobrá, damage so 100% adrenalinom je neuveritelný no nepáči sa mi, že supergun je SMGčko a takto s tým nemôžem dierovať.. Prečo by som chcel supergunou dierovať ? Lebo medveď.
To je asi zatiaľ všetko, k čomu by som sa rád vyjadril a uvítal v tom zmenu.. Mal by som ešte určite páru otáziek, no myslím si, že na tie otázky si dokážem domyslieť odpovede aj sám..
-
P4Tr0n - Amatér
lcboss, ty nepíš hovadiny, že spect je off koli hráčom, aby tam neliezli, ked o tom nič nevieš, tak sa k tomu nevyjadruj. Suhlasím s tým, že froost zm je nanič, pokial sa neupraví tak, aby sa zanho dalo normálne hrať a neslúžil len ako free body pre CT, tak je uplne nanič. Ten climb mi kedysi strašne vadil. No teraz je na zm situácia taká, že ked tam neni poriadne op zm, tak nákaza stojí za nič a stáva sa to, čo sa žial stáva - na spawne ta už čaká 10 hannibalov a termošov pripravených okamžite zlikvidovat všetko čo sa spawne, takže ja climba aj s jeho "bugom" vidím ako spásu pre zombie servery a vidinu dobrej nákazy a kvalitnej hry. Pretože učelom zm neni čakat na spawne s motorovkami a rezat všetko čo sa spawne. Preto by som určite tento bug nechal tak ako je. Ba naopak, neviem prečo zmizol limit, pre termošov a hannibalov - viac ako 6 termošov myslím - 1 nemesis. nwm prečo sa to odstránilo, ale určite to skúsim na zm vrátit naspat.
Generálny tajomník zombie.
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
-
Niggas - CS 1.6 HLSA
Niggas píše:lcboss, ty nepíš hovadiny, že spect je off koli hráčom, aby tam neliezli, ked o tom nič nevieš, tak sa k tomu nevyjadruj. Suhlasím s tým, že froost zm je nanič, pokial sa neupraví tak, aby sa zanho dalo normálne hrať a neslúžil len ako free body pre CT, tak je uplne nanič. Ten climb mi kedysi strašne vadil. No teraz je na zm situácia taká, že ked tam neni poriadne op zm, tak nákaza stojí za nič a stáva sa to, čo sa žial stáva - na spawne ta už čaká 10 hannibalov a termošov pripravených okamžite zlikvidovat všetko čo sa spawne, takže ja climba aj s jeho "bugom" vidím ako spásu pre zombie servery a vidinu dobrej nákazy a kvalitnej hry. Pretože učelom zm neni čakat na spawne s motorovkami a rezat všetko čo sa spawne. Preto by som určite tento bug nechal tak ako je. Ba naopak, neviem prečo zmizol limit, pre termošov a hannibalov - viac ako 6 termošov myslím - 1 nemesis. nwm prečo sa to odstránilo, ale určite to skúsim na zm vrátit naspat.
Akože mne to písal nejaký admin, už si nepamätám ktorý

-
lcboss - Profesionál