Re: Zombie Servers Update
P4Tr0n,
suhlasim s Tvojim nazorom ohladom frost humana, ale ostatne postrehy su skor kontraproduktivne ohladom vyvazenia hry.
Myslim, ze by dane zmeny velmi zvyhodnili humanov, ktori su uz aj teraz velmi silni. Hlavne na vacsich mapach so Sg.
Rad hravam aj za zombie, ked sa premenim a je na mape vela hanibalov a termov, tak casto krat umriem aj 10 krat kym sa mi podari frostnut a zabit nejakeho cloveka. Tlupa ludi pali kazdu chvilu z bazuky a keby sa tej bazuke upravil cas, tak by tam z nich strielali frekvenciou ako z normalnej zbrane.
Myslim, ze sikovny hrac za humana dokaze byt velmi efektivny a velmi silny.
suhlasim s Tvojim nazorom ohladom frost humana, ale ostatne postrehy su skor kontraproduktivne ohladom vyvazenia hry.
Myslim, ze by dane zmeny velmi zvyhodnili humanov, ktori su uz aj teraz velmi silni. Hlavne na vacsich mapach so Sg.
Rad hravam aj za zombie, ked sa premenim a je na mape vela hanibalov a termov, tak casto krat umriem aj 10 krat kym sa mi podari frostnut a zabit nejakeho cloveka. Tlupa ludi pali kazdu chvilu z bazuky a keby sa tej bazuke upravil cas, tak by tam z nich strielali frekvenciou ako z normalnej zbrane.
Myslim, ze sikovny hrac za humana dokaze byt velmi efektivny a velmi silny.

-
keron - Zkušený
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Dwandy píše:plánuju během měsíce až dvou menší update zaměřený na opravu chyb + nahodím 1 novou zbran, 1 human class a 1 zombie class
Nějaký bližší info by nebylo?

YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
-
Luther - Spamerův sluha
Luther píše:Dwandy píše:plánuju během měsíce až dvou menší update zaměřený na opravu chyb + nahodím 1 novou zbran, 1 human class a 1 zombie class
Nějaký bližší info by nebylo?Třeba ohledně té zbraně, jestli bude jen pro VIP a EVIP hráče či od jakého lvl ten nový human bude...
Všetko sa dozviete v správny čas

[GAMEPLAYER] - http://www.youtube.com/user/MeTeOr4z
Smiech je kolkokrát to jedine, čo nás drží nad vodou
-
MeTeOr4z - Spamerův sluha
Už bylo na čase 

BB3 - MAIN
Win lose or tie? Barcelona till I die.
ADMIN - ALL ZM
Win lose or tie? Barcelona till I die.
ADMIN - ALL ZM
-
capos265 - Pokročilý
capos265 píše:Už bylo na čase
Myslíš Update ?

Pokiaľ áno, tak sa vždy nájde skupina ľudí, ktorá je proti tomu

-
Tá malá skupina ľudí budú tí ktorí chcu byt akoze nesmrtelný ako na pred týmto updatom ked do konca mapy si vedel prezit ked si mal terma 

-
Jenculko - Amatér
Jenculko píše:Tá malá skupina ľudí budú tí ktorí chcu byt akoze nesmrtelný ako na pred týmto updatom ked do konca mapy si vedel prezit ked si mal terma
Pre nich tu máme ZM Evolution, je to najstarší ZM mód.
Ale poviem to takto, nakoľko chce veľa z vás starý mód späť, na ZM EVO to tak vôbec nevyzerá.
Na update si počkajte

-
asi vacsina tych ktory chceli stary mod uz zvykli na tento
najprv sa ani mne moc nepacilo ale po odohrati zopar map som nato zvykol a je to ovela lepsie ako ten stary mod co tu bol 

-
Jenculko - Amatér
Jenculko píše:asi vacsina tych ktory chceli stary mod uz zvykli na tentonajprv sa ani mne moc nepacilo ale po odohrati zopar map som nato zvykol a je to ovela lepsie ako ten stary mod co tu bol
Počkej až proběhne update, bude zase boj o novo-starý update

Pořiď si mac www.appletrh.cz, inzeruj starý na www.ebiso.cz
-
kironet - Zkušený
kironet píše:Jenculko píše:asi vacsina tych ktory chceli stary mod uz zvykli na tentonajprv sa ani mne moc nepacilo ale po odohrati zopar map som nato zvykol a je to ovela lepsie ako ten stary mod co tu bol
Počkej až proběhne update, bude zase boj o novo-starý update
tenhle update nebude nic narušovat, jen se něco přidá takže nadávky jako jsou při velkých updatech neočekávám
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
Mozno o tomto bugu viete, ale aj tak ho popisem.
Nova mapa, 4000 dolarov, 10bodov. Kupim Ak, kupim motorovku, kilujem si, kupim si zbrane, minutu do konca kola, som si kupil granatomet, aby som mal na dalsie kolko.
Zacne nove kolo, kupil som si brokovnicu, aby som mal lepsiu motorovku... granatomet mi zmizol a ked som chcel kupit dalsi/novy napisalo mi, ze uz jeden mam..
A toto sa mi stalo aj pri hanibalovi. Kupil som jedno kolo terma, bz.. potom som prepol na hanibala a dohral s nim kolo. Dalsie kolo som chcel kupit bz a napisalo mi ze hanibal nemoze mat bz..wtf?
Nova mapa, 4000 dolarov, 10bodov. Kupim Ak, kupim motorovku, kilujem si, kupim si zbrane, minutu do konca kola, som si kupil granatomet, aby som mal na dalsie kolko.
Zacne nove kolo, kupil som si brokovnicu, aby som mal lepsiu motorovku... granatomet mi zmizol a ked som chcel kupit dalsi/novy napisalo mi, ze uz jeden mam..
A toto sa mi stalo aj pri hanibalovi. Kupil som jedno kolo terma, bz.. potom som prepol na hanibala a dohral s nim kolo. Dalsie kolo som chcel kupit bz a napisalo mi ze hanibal nemoze mat bz..wtf?

-
keron - Zkušený
Update sa podaril snáď bude nejaký UPDATE a mááp!! 

-
ScrappeR - Kolemjdoucí
keron píše:Mozno o tomto bugu viete, ale aj tak ho popisem.
Uff na mňa moc zložité

Ďakujeme za info

-