Re: ZOMBIE UPDATE 2015
Jako jediný co upavit je asi nák teda tu převahu o dost velkou ZM,jinak všechno bych takhle nechal,jde jen o zvk je jasné že tamtomu se libí todle a tomu zase ne,ale SG a M79 (osobně taky M79) moje oblibená ale jsou tam lepší a aspoň nové zbraně jde jen o zvyk
jinak update se mi libí dost pořádná změna
aspoˇmě to konečne bude bavit za zm 

-
WesterLanDd - Pokročilý
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Dwandy píše:Eco píše:*Zrušení hannibala - požádali jsme o zrušení jeho bugů, ne o zrušení hannibala celého, snížit AP a HP bych pochopil, ale zrušit ho úplně?
*Zrušení kombinace motorové pily a BZ.
*Zrušení vícenásobné infekce, která by v tomto novém módu byla snad jedině správnou cestou, nemyslíte?
*Zrušení SG bych ještě dokázal pochopit. Ale zrušení M79, kterou jsem osobně rád používal a epic itemů mi přijde trochu jako krok stranou.
*Omezení nesmrtelnosti z 20s na 6s mi přijde docela drastický skok - už tak lze použít jen jednou za kolo.
---Jinak docela málo map na výběr. A jde teda o to, že ty mapy nemají být velké, takže takové zm_zod_toronto by tam asi tak nemělo úplně zůstávat (i když tu mapu mám rád).
---Hodně se diskutovalo o spider zombie a nebyl nikdo proti, docela bych byl rád, kdyby se vrátil
Připomínky hráče ze Zombie Blood 2. Změny přímo ve hře jsem ještě neviděl, bohužel na hru nemám čas, jen mi tyto změny docela bijí do očí. Doufám, že pro ZmB módy budou tyto novinky nějakým způsobem upraveny, nebo alespoň přizpůsobeny.
- hannibal hodně zdržoval hru, měl příliš velikou výdrž a kdyby se mu jen snížila, byl by zase nepoužítelnej, protože běhá jenom "s knife" a něco vydržet musí. Zkrátka nehodí se sem ...
- kombinace pila a bz byla zrušena k vůli bugování
- vícenásobná infekce se sem vyloženě nehodíV podstatě tento mod nahradila super infekce, která je ale tak trochu netradiční
- SG a M79 se zrušilo proto, že je nahradily jiný, lepší zbraně.
- nesmrtelnost byla příliš OP, musím se přiznat, že jsem úplně zapomněl na to, že je tam 20 sekund a všiml jsem si toho až když jsem dělal update, což mě tak trochu zděsilo. Má to bejt hlavně na útěk, taková forma nouzovky a ne věc, s kterou se hráči budou schválně vrhat mezi armádu zombie
- spider zombie je pro tento update nevhodný, příliš silná postava ...
Co se týká bloodu, budou tam zachovány blood vlastnosti, ale jinak to bude stejný
---Hanniball - takže se zase začne kempit? Protože tam by hanniball smysl asi neměl. Ale byl by to krok zpátky a to by byla škoda...
---BZ a motorovka měla bug? Ničeho takového jsem si nevšiml, mohl by jsi být prosím konkrétnější?
---Nesmrtelnosti se alespoň na ZmB2 takto nezneužívalo. Je šance, že by se dala zapnout 1x na za kolo pro útěk a v dalším kole znovu? Když už je i tak dost omezená..
---Spider nebyl až tak silný, málo HP - ale uměl se dostat rychleji na místa, kde to ostatním zombie trvalo dýl, proto bych ho uvítal.
*32
-
Eco - Pokročilý
Takže v prvním dnu testování se odhalilo několik bugů, který jsem opravil. Hra ještě není úplně vyvážená, ale dělám na tom (jsem prakticky nonstop na serveru )
Několik zásadnějších změn, které se během dnešního testování změnily/upravily a stojí za zmínku:
Několik zásadnějších změn, které se během dnešního testování změnily/upravily a stojí za zmínku:
- EVIP může mít u sebe až 300 bodů (původně 200)
- Hráč bude mít terminátora i na nové kolo, pokud přežije
- Všechny zbraně způsobují více damage
- Původně bylo, že když zombie nakazí 3 lidi, může se stát opět člověkem. Nyní stačí 2 lidi.
- Nesmrtelnost (item) u Zombie byla zkrácena o 3 sekundy
- Klíče padají častěji
- a další kraviny ....
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
Určitě se mi moc nelíbí na "super infekce" opět v ní nemají lidi skoro šanci.
Foni
Chceš poradit ohledně Zombie a Paintball módu?- Rád Ti pomůžu
Chceš poradit ohledně Zombie a Paintball módu?- Rád Ti pomůžu

-
Hele - Mistr
WARNING: in the past... terminator get +5 armor for kill and maybe 30
And then you cancell it or maybe a bug... And evip player will still have terminator.. Even nxt round...
Will you bring it back???
And then you cancell it or maybe a bug... And evip player will still have terminator.. Even nxt round...
Will you bring it back???
<<~ZOMBIE MINI#1 EXTRAVIP~>>
<<~ZOMBIE CPL ONLY EXTRAVIP~>>
<<~BASEBUILDER #3 EXTRAVIP~>>
<<~ZOMBIE CPL ONLY EXTRAVIP~>>
<<~BASEBUILDER #3 EXTRAVIP~>>
-
Darket - Amatér
Hele píše:Určitě se mi moc nelíbí na "super infekce" opět v ní nemají lidi skoro šanci.
Právě že jakmile dostaneš nějaký samopal tak seš téměř neporazitelný (samozřejmě musíš být zakempený).

-
stargate - Drbna
birotomas píše:ted sem si byl zahrát ten nový update a dozvěděl sem že chronic má nekonečno nábojů,což se pro blood jednat doufám nebude ?jinak parádní hra,počkám si až bude na blood 3
Bloody zůstanou přebíjecí.
-
Xter - Spamerův sluha
MustacheManiaaa píše:Dwandy jinak mě mrzí že zmizí SG
Jinak se řikalo že bude i Spider Zombie ne ?
Jinak ty chyby nějak moc nejsou a Nějaké zbraně to snad ne
To jste říkali maximálně vy, hráči. :-p Místo SG máš však mnohem větší výběr super zbraní.
-
Xter - Spamerův sluha
AlbertWesker píše:mam na vas asi milion otakzok 1. ostanu levely?
2. ten kluc sa bude musiet ziskavat na kazdej mape? alebo ostane navzdy?
3.ked healer bude liecit okolo ym budu mat madness 2 s?
4.ste pisali oschopnistiach?
5. bude sa teda vylepsovat charakter postavy?
6. KEDY TO BUDE NA NIGHT 1 ? B SOM NA TO NADRZANY
7. GAMESITES JE NAJLEPSIEEEEEEEE![]()
![]()
![]()
![]()
1. Ne
2. Na každé mapě
3. Ano
4. Nechápu
5. Ano
6. Brzy
-
Xter - Spamerův sluha
---Hanniball - takže se zase začne kempit? Protože tam by hanniball smysl asi neměl. Ale byl by to krok zpátky a to by byla škoda...
---BZ a motorovka měla bug? Ničeho takového jsem si nevšiml, mohl by jsi být prosím konkrétnější?
---Nesmrtelnosti se alespoň na ZmB2 takto nezneužívalo. Je šance, že by se dala zapnout 1x na za kolo pro útěk a v dalším kole znovu? Když už je i tak dost omezená..
---Spider nebyl až tak silný, málo HP - ale uměl se dostat rychleji na místa, kde to ostatním zombie trvalo dýl, proto bych ho uvítal.
Je jen na tobě, jak budeš hrát - tato verze nabízí hru i pro kempení i pro rush hru.
BZ a motorová pila byly v bugu, tím to hasne.

Nesmrtelnost se nemusela zneužívat, ale někdy bohužel. Hlavní důvod ale byl, že byla prostě dlouhá.
Spider se nehodí, takže určitě se nezvrátí.
-
Xter - Spamerův sluha
Zdravím, ohladom nového updatu.. Mám otázky.. Tá nemožnosť BZ a motorovej píli ako keď som si už za evip zaplatil by som to fakt požadoval aspoň u toho Terminátora
Ale hlavne sa mi nepozdáva to, že keď viacerý strielame na zm mu neuberá DMG od všetkých len od jedného. Na akom princípe to funguje ? Ja len tak či keď po ňom budeme páliť 2-3 či sa to neako zabuguje a bude to vôbec vedieť od koho to odčitať ( napríklad na HL 2-3 hráči utekajú a neuberá mu HP nikto pretože by to bolo bugnuté )... A ešte ohladne toho zm čo sa mu dá dať max dmg 50 - dá sa ho zabiť strelou s BZ - poprípade či sa dá dať väčší dmg motorovou pílou...
PS: Nieje to žiadna kritika, len som sa chcel spýtať a informovať
Za odpoveď ďakujem.

PS: Nieje to žiadna kritika, len som sa chcel spýtať a informovať

-
DarkDJoky - Kolemjdoucí
v tomhle zombie to je o tom, že když nemám nakoupený dobrý zbraně, ani terminátora, ani vylepšení, tak je lepší pohybovat se jenom v kempech. Když mám zbraně, k tomu nějaký vylepšení, terminátora tak klidně vyrazit ven, kde kombinace vylepšení damage(nebo armor)+adrenalin+extra zbraně jsou prostě neuvěřitelný. Lidi tedka v novým update běhají venku kolem zombie se základní výbavou a najivně si myslí že se jim nic nestane ... to už tak prostě není a na pořádnej lov se musí člověk taky pořádně připravit.
-
Ďakujem za objasnenie módu no dal som tam otázky na ktoré by som fakt požadoval odpovede, pretože ak je všetko písané tak ako je to bude totálne nudné a vráti sa to len späť ku kempeniu... No každopádne to vyskúšam poprípade sa ešte niečo spýtam teraz by som si len prosil zatial odpovede na tie otázky ktoré som dal
vďaka 

-
DarkDJoky - Kolemjdoucí
DarkDJoky píše:Ďakujem za objasnenie módu no dal som tam otázky na ktoré by som fakt požadoval odpovede, pretože ak je všetko písané tak ako je to bude totálne nudné a vráti sa to len späť ku kempeniu... No každopádne to vyskúšam poprípade sa ešte niečo spýtam teraz by som si len prosil zatial odpovede na tie otázky ktoré som dalvďaka
jak už jsem napsal, není to jenom o kempení, ale občas se kempit prostě musí. Dřív se nemuselo vůbec, lidi jen běhali venku a zombie se snažili utíkat ... Tedka jsou zpět chvilky, kdy je skupinka lidí v kempu a modlí se, aby se k nim zombie nedostali.
-