Re: ZOMBIE UPDATE 2015
chci se zeptat za jak dlouho se to dostane i na ostatní servery ? ted mluvím třeba o blood 3 ?
myslíte že někdy v průběhu příštího týdne by to mohlo být reálný ?
štve mě že si to můžu už zahrát na chroniku,ale taky mě štve že tam nemám EVIP

-
birotomas - Zkušený
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Dwandy píše:DarkDJoky píše:Ďakujem za objasnenie módu no dal som tam otázky na ktoré by som fakt požadoval odpovede, pretože ak je všetko písané tak ako je to bude totálne nudné a vráti sa to len späť ku kempeniu... No každopádne to vyskúšam poprípade sa ešte niečo spýtam teraz by som si len prosil zatial odpovede na tie otázky ktoré som dalvďaka
jak už jsem napsal, není to jenom o kempení, ale občas se kempit prostě musí. Dřív se nemuselo vůbec, lidi jen běhali venku a zombie se snažili utíkat ... Tedka jsou zpět chvilky, kdy je skupinka lidí v kempu a modlí se, aby se k nim zombie nedostali.
Přesně tak, teď jsou všechny kempy v mapě přeplněný a zaminovaný jako tomu bylo dávno. Jinak dá se to v poho uhrát i s defaultními zbraněmi. Samozřejmě i s trochu vylepšenou postavou, jinak jako nonvip bych toho moc nedal bez těchto vylepšení. Rozhodně má člověk ze zombie velký respekt.

-
stargate - Drbna
DarkDJoky píše:Zdravím, ohladom nového updatu.. Mám otázky.. Tá nemožnosť BZ a motorovej píli ako keď som si už za evip zaplatil by som to fakt požadoval aspoň u toho TerminátoraAle hlavne sa mi nepozdáva to, že keď viacerý strielame na zm mu neuberá DMG od všetkých len od jedného. Na akom princípe to funguje ? Ja len tak či keď po ňom budeme páliť 2-3 či sa to neako zabuguje a bude to vôbec vedieť od koho to odčitať ( napríklad na HL 2-3 hráči utekajú a neuberá mu HP nikto pretože by to bolo bugnuté )... A ešte ohladne toho zm čo sa mu dá dať max dmg 50 - dá sa ho zabiť strelou s BZ - poprípade či sa dá dať väčší dmg motorovou pílou...
PS: Nieje to žiadna kritika, len som sa chcel spýtať a informovaťZa odpoveď ďakujem.
Opäť dík za odpoveď

-
DarkDJoky - Kolemjdoucí
birotomas píše:chci se zeptat za jak dlouho se to dostane i na ostatní servery ? ted mluvím třeba o blood 3 ?
už to vypadá, že je hra v pohodě, ještě mám pár menších chybiček, který opravím a někdy kolem půlnoci to nejspíš nahraju na Chronic 1 a 3, možná i Night 1 a 2. Další týden na Bloody - tam je potřeba upravit nastavení k vůli přebíjení, takže to chce ještě čas.
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
Xter odpovies mi na toto alebo niekto z vas,ste pisal ze v plaque mode budu mat vyvoleni a nemesisiovai dlasie super schopnosti prosim o napisanie ich Dakujem 

Old Legend of Zombies Servers 

-
AlbertWesker - Pokročilý
Dwandy píše:birotomas píše:chci se zeptat za jak dlouho se to dostane i na ostatní servery ? ted mluvím třeba o blood 3 ?
už to vypadá, že je hra v pohodě, ještě mám pár menších chybiček, který opravím a někdy kolem půlnoci to nejspíš nahraju na Chronic 1 a 3, možná i Night 1 a 2. Další týden na Bloody - tam je potřeba upravit nastavení k vůli přebíjení, takže to chce ještě čas.
Yes, paráda Dwandy!

Podle mého názoru už si na to hráči na ch2 zvykají a opravdu nechápu ty, co na tenhle update nadávají.

-
nSaceK - Kolemjdoucí
Dwandy píše:birotomas píše:chci se zeptat za jak dlouho se to dostane i na ostatní servery ? ted mluvím třeba o blood 3 ?
takze zajtra sa uz mozem na night 1 tesit na updatik? .D
Old Legend of Zombies Servers 

-
AlbertWesker - Pokročilý
Počkat takže zm mini bude nezměněn nebo si to pouze zapomněl napsat?

-
stargate - Drbna
stargate píše:Dwandy píše:birotomas píše:chci se zeptat za jak dlouho se to dostane i na ostatní servery ? ted mluvím třeba o blood 3 ?
Počkat takže zm mini bude nezměněn nebo si to pouze zapomněl napsat?
zapomněl

-
Dneska o půlnoci ?:D paráda konečně vyzkouším ty EVIP výhody:)
-
WesterLanDd - Pokročilý
Dwandy a kdy to bude na Zombie Darkness ??
Chceš se zeptat jisi porušuji nějaké pravidlo ? Neporušuji samořejmně nechci bán hráče nahlašuju do PP sekce a najdeš mě Zde - > Zombie darkness + Zombie chronic 1
Někdy na -> [ Mc SkyBlock ]
[ Zombie Darkness ]
Někdy na -> [ Mc SkyBlock ]
[ Zombie Darkness ]
-
MustacheManiaaa - Amatér
Chcel by som sa ešte spýtať ,či je naozaj tak nutné zrušenie Hannibala?Veľmi rád masakrujem zombošov motorovkou a nato je Hannibal super,teraz nebude môcť mať Term motorovku keď má BZ, takže keby si niekdo chcel zarezať zombiekov tak má smolu?
Ak bude Term zostávať na nové kolo,mohol by aj Hannibal-tým by sa vyriešil problém s jeho výdržou.
Naozaj vás chcem poprosiť či by ste ho nevrátili?Na Zm Serveroch bol Hannibal dosť dlho a ani nebol nejak závažne zabugovaný, je to veľká škoda odstraňovať niečo takéto, zvážte ešte tento krok.
Ak bude Term zostávať na nové kolo,mohol by aj Hannibal-tým by sa vyriešil problém s jeho výdržou.

Naozaj vás chcem poprosiť či by ste ho nevrátili?Na Zm Serveroch bol Hannibal dosť dlho a ani nebol nejak závažne zabugovaný, je to veľká škoda odstraňovať niečo takéto, zvážte ešte tento krok.
-
v0tr3lec - Amatér
v0tr3lec píše:Chcel by som sa ešte spýtať ,či je naozaj tak nutné zrušenie Hannibala?Veľmi rád masakrujem zombošov motorovkou a nato je Hannibal super,teraz nebude môcť mať Term motorovku keď má BZ, takže keby si niekdo chcel zarezať zombiekov tak má smolu?
Už to tu odeznělo, byl moc silný. Strašná výdrž, zdržování.
Foni
Chceš poradit ohledně Zombie a Paintball módu?- Rád Ti pomůžu
Chceš poradit ohledně Zombie a Paintball módu?- Rád Ti pomůžu

-
Hele - Mistr
Rezat muzes i ted staci si vylepsit armor nebo behat s termem bez bazooky(preci jen ma ted na vyber i jiny zajimavy zbrane). Behani s motorovkou diky tomu nebude az tak prehnany a zombie nebudou pro smich
-
Xter píše:---Hanniball - takže se zase začne kempit? Protože tam by hanniball smysl asi neměl. Ale byl by to krok zpátky a to by byla škoda...
---BZ a motorovka měla bug? Ničeho takového jsem si nevšiml, mohl by jsi být prosím konkrétnější?
---Nesmrtelnosti se alespoň na ZmB2 takto nezneužívalo. Je šance, že by se dala zapnout 1x na za kolo pro útěk a v dalším kole znovu? Když už je i tak dost omezená..
---Spider nebyl až tak silný, málo HP - ale uměl se dostat rychleji na místa, kde to ostatním zombie trvalo dýl, proto bych ho uvítal.
Je jen na tobě, jak budeš hrát - tato verze nabízí hru i pro kempení i pro rush hru.
BZ a motorová pila byly v bugu, tím to hasne.![]()
Nesmrtelnost se nemusela zneužívat, ale někdy bohužel. Hlavní důvod ale byl, že byla prostě dlouhá.
Spider se nehodí, takže určitě se nezvrátí.
---BZ a motorovka byla prostě v bugu? Promiň, ale co je tohle za odpověď? Slušně jsem se zeptal, protože jsem žádný zmiňovaný bug nezpozoroval - vy o něm asi víte, nevidím takový problém o něm napsat víc.
---K té nesmrtelnosti bych to chápal, pravdou je, že byla dlouhá až zbytečně.
---Pokud vím, tak spider byl na starém módu, kde se kempilo a byla to podstata celé hry. Teď se vracíme z velké části ke kempení, ale najednou se tam spider nehodí?
Ptám se slušně a nejsem žádný provokatér, tak bych dostal rád odpovědi. Díky

*32
-
Eco - Pokročilý