Re: Zpracování návrhů hráčů do updatu.
stargate píše:Ahoj, take prispeji s nejakym tim "zbytecnym" navrhem
1. Zmenit skin SG. Vikingovsky styl TMP se vznasejici se kouli je sice super, ale podle me je docela okoukany
2. Pridat skiny ZM rukou. Napr. Jumper ma stejne ruce jako Healer. Myslim si, ze kazdy skin rukou ma naprogramovane jine animace drzeni odhazovaciho granatu (videl jsem to u CSO/CS Nexon Zombies).
3. Pokud zombie pouzije svoji schopnost tak se mu na obrazovce zobrazi nejaky efekt (okraj monitoru zmeni na vterinu barvu atd.).
4.pozmenit ambient zvuky (zombie rev, efekt zvuky atd.).
5. Pridat big zombie vic hp. Jinak co je ted tak za nej hrajou jenom novacci, kteri poprve prisli na server.
1) Uvidíme.
2) Skiny rukou nejsou až tak důležitá věc - jde jen o kosmetickou záležitost, každopádně problém je u odhazovacího granátu.
3) Uvidíme.
4) Viz. můj příspěvek nad tímto.
5) Big je dle mého záležitost minulosti, kdy měl velké využití. No, dnes už ho nemá ani zdaleka. Místo něho bych viděl třeba Sirena ZM, která uměla ničit granáty - teď by ničila lasery a nebo bych i rád uvítal Sleep ZM.
-
Xter - Spamerův sluha
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Zdravicko.
Zareagujem len na toho hlavneho jumpa.
Hosi, hlavny jump sa da celkom lahko eliminovat v pripade, ze na neho pouzivate spravne zbrane. Na vacsej mape sa da so speed humanom lahko utekat a manevrovat. Pouzivajte deagle, tym ho spomalujete, majte po ruke granatomet, tym ho odhodite a ked skace, nasypte do neho zasobnik napr. z Ak a tiez ho od seba dostanete.
Suhlasim vsak, ze zrucni hraci zneuzivaju jumpa lebo s nim za hl. robia bhop a to sa neda ubranit. Ja by som v update nahodil prikaz kick na wheelup.
Zareagujem len na toho hlavneho jumpa.
Hosi, hlavny jump sa da celkom lahko eliminovat v pripade, ze na neho pouzivate spravne zbrane. Na vacsej mape sa da so speed humanom lahko utekat a manevrovat. Pouzivajte deagle, tym ho spomalujete, majte po ruke granatomet, tym ho odhodite a ked skace, nasypte do neho zasobnik napr. z Ak a tiez ho od seba dostanete.
Suhlasim vsak, ze zrucni hraci zneuzivaju jumpa lebo s nim za hl. robia bhop a to sa neda ubranit. Ja by som v update nahodil prikaz kick na wheelup.

-
keron - Zkušený
Já jsem samozřejmě pro, aby se zesílili i zombie. Jen jsem nepřišel s žádným nápadem až na vrácení spidera. A celkově jsem tedy přemýšlel, jak hru něčím "obnovit", aby hráče zase zajímala a to jsou spíš výhody pro hráče lidí. Rozhodně bych byl i pro, aby se zesílili nemesis v módu Vyvolení a nebo se jako hráči nemesis vybírali lidé, kteří na serveru hrají a ne BOTi. Jinak do hry uvítám každou změnu, která to udělá zase něčím jiné a zajímavější 

*32
-
Eco - Pokročilý
Kedysi ma napadla vec s kombináciu dvoch zm do jedného, kedže zm na servery málo kedy spolupupracujú - smoker a frost ( smrtelná kombinácia pre term aj hannibaov) tak spravit jedného zombie, ktorý by mal schopnosť pritiahnutia a zároven zmrazenia, ibaže to by bolo zas moc hard, tak to dať za určitý počet spiritov takéhoto Zombie, osobne (kedže som zákerný a hrám skoro len za smokera) by som rovnako ako aj mnoho dalších solo hráčov využil. Na serveroch typu chronik vítané na vyrovnanie pomeru síl.
Generálny tajomník zombie.
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
-
Niggas - CS 1.6 HLSA
Niggas píše:Kedysi ma napadla vec s kombináciu dvoch zm do jedného, kedže zm na servery málo kedy spolupupracujú - smoker a frost ( smrtelná kombinácia pre term aj hannibaov) tak spravit jedného zombie, ktorý by mal schopnosť pritiahnutia a zároven zmrazenia, ibaže to by bolo zas moc hard, tak to dať za určitý počet spiritov takéhoto Zombie, osobne (kedže som zákerný a hrám skoro len za smokera) by som rovnako ako aj mnoho dalších solo hráčov využil. Na serveroch typu chronik vítané na vyrovnanie pomeru síl.
Nápad udělat obávaného ZM tu byla přeci realizován. Byl jím Crab a toho využijí jen velmi dobří hráči - prostě vždy jde o to, jak to dotyčný umí. S Crabem a Jumpem jde nakazit třeba i celý server. Ale i s Nemesisem si nějaký nešťastník nemusí do nikoho ani škrábnout.
V tom je spíš problém. Já si myslím přes všechno, že mód je dobře nastavený.
-
Xter - Spamerův sluha
Niggas píše:Kedysi ma napadla vec s kombináciu dvoch zm do jedného, kedže zm na servery málo kedy spolupupracujú - smoker a frost ( smrtelná kombinácia pre term aj hannibaov) tak spravit jedného zombie, ktorý by mal schopnosť pritiahnutia a zároven zmrazenia, ibaže to by bolo zas moc hard, tak to dať za určitý počet spiritov takéhoto Zombie, osobne (kedže som zákerný a hrám skoro len za smokera) by som rovnako ako aj mnoho dalších solo hráčov využil. Na serveroch typu chronik vítané na vyrovnanie pomeru síl.
Pravda, že by sa zosilnila strana ZM, ale toto by už bolo trošku hard. Už tak si skoro jediný čo mňa vie pritiahnúť na servery. A teraz keď si predstavím, že by si ma ešte zmrazoval....No, rovnú by som sa mohol ísť bodnúť.
-
N3mO - Mistr
Fixnúť Regenku : u ZM-> Strata zariche bonusu
u CT -> Ruši pridávanie +10hp za kill
-
keksicek - Amatér
keksicek píše:Fixnúť Regenku : u ZM-> Strata zariche bonusu
napady-a-navrhy-basebuilder-hracu-t70965.html - Tu jsou nápady pro BB.
-
Xter - Spamerův sluha
No, treba ešte fakt pridať aby NOvip hráči dostávali za kill jeden bod. Dnes som len tak hral na Blood 1, kde nemám VIP, dal som 19 killov a pribudol mi len jeden bod..-_-
-
N3mO - Mistr
Ta kombinace dvojího typu zombie sice není špatná, ale nekombinoval bych zrovna frosta a smokera
a taky bych tomuto typu vyblokoval možnost nesmrtelnosti

*32
-
Eco - Pokročilý
Ja by som pridal zomba že do neho keby sa strielalo tak by bola šanca že by sa zasekli náboje napr na pár sekund a nemohol by ten hráč strielať
podla mna by to bola celkom dobrá vecička hlavne na kempy 

-
Kamikadzee - Spamerův sluha
N3mO píše:No, treba ešte fakt pridať aby NOvip hráči dostávali za kill jeden bod. Dnes som len tak hral na Blood 1, kde nemám VIP, dal som 19 killov a pribudol mi len jeden bod..-_-
To mě příjde zbytečný. Když jsem hrál na Bloodu ještě před měsícem, tak jsem tam jako non-vip měl neustále 40b (maximálka u non-vip) a nevěděl jsem co s nimi.

YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
-
Luther - Spamerův sluha
Kamikadzee píše:Ja by som pridal zomba že do neho keby sa strielalo tak by bola šanca že by sa zasekli náboje napr na pár sekund a nemohol by ten hráč strielaťpodla mna by to bola celkom dobrá vecička hlavne na kempy
Tohle se mi velice líbí ale myslím si, že by to bylo náročné na realizaci.

Osobně mám rád zombies, co lidem znemožnují hraní. Třeba dříve jsem měl rád Sleep zombie, kvůli jeho schopnosti oslepit hráče. Tohle by ho klidně mohlo nahradit.
-
Luther - Spamerův sluha
Pár nápadů...
Humans:
1.Nová class jménem Sniper - hráč, který by měl tuto class by měl no recoil u všech zbraní, když by si vybral AWP nebo Scout, tak by měl u nich bonusovou dmg (například o 20%)
2. Do bonus menu přihodit možnost koupit si ohnivé kulky, které by zapálili zombie + by byla šance, že zombie na malou chvíli oslepí
3. To samé co v bodě 2 s tím rozdílem, že by se jednalo o mrazící kulky, ty by mohli zombie buď úplně zmrazit nebo ho výrazně zpomalit
Zombies:
1. Nový zombie typ - Zombie, který by po zmáčknutí tlačítka dostal podobu hráče po dobu třeba 10 sec., aby mohl infiltrovat mezi ostatní hráče a způsobit tak chaos
2. V bonus menu přidat předmět Imunita - po zakoupení by byl zombie na (třeba) 10 sekund odolný proti DC, granátometu či BZ nebo to pojmout jako u firsta, že by zombie byl imuní proti bonus dmg z adrenalinu na krátky čas.
3. Přidat něco jako infekt bombu - byla by klidně o polovinu levnější a hráčům by ubrala veškerý armor, takže by byli velice zranitelný + třeba přidat 5% šanci, že jeden ze zasažených se stane ihned zombie
4. Přidat ještě jeden typ - zombie, který by byl ozbrojen pistolí, která by měla třeba jen 10 nábojů (půlku zásobníku u Glocku), které by ubírali třeba po 1 až 5 AP (armor point), aby nebyl moc sílný a nebral si ho každý hráč na termi a hani
To je zatím vše, co mě v tuhle chvíli za šílenosti napadlo.
Humans:
1.Nová class jménem Sniper - hráč, který by měl tuto class by měl no recoil u všech zbraní, když by si vybral AWP nebo Scout, tak by měl u nich bonusovou dmg (například o 20%)
2. Do bonus menu přihodit možnost koupit si ohnivé kulky, které by zapálili zombie + by byla šance, že zombie na malou chvíli oslepí
3. To samé co v bodě 2 s tím rozdílem, že by se jednalo o mrazící kulky, ty by mohli zombie buď úplně zmrazit nebo ho výrazně zpomalit
Zombies:
1. Nový zombie typ - Zombie, který by po zmáčknutí tlačítka dostal podobu hráče po dobu třeba 10 sec., aby mohl infiltrovat mezi ostatní hráče a způsobit tak chaos

2. V bonus menu přidat předmět Imunita - po zakoupení by byl zombie na (třeba) 10 sekund odolný proti DC, granátometu či BZ nebo to pojmout jako u firsta, že by zombie byl imuní proti bonus dmg z adrenalinu na krátky čas.
3. Přidat něco jako infekt bombu - byla by klidně o polovinu levnější a hráčům by ubrala veškerý armor, takže by byli velice zranitelný + třeba přidat 5% šanci, že jeden ze zasažených se stane ihned zombie
4. Přidat ještě jeden typ - zombie, který by byl ozbrojen pistolí, která by měla třeba jen 10 nábojů (půlku zásobníku u Glocku), které by ubírali třeba po 1 až 5 AP (armor point), aby nebyl moc sílný a nebral si ho každý hráč na termi a hani

-
Luther - Spamerův sluha
Luther píše:Pár nápadů...
Humans:
Zombies:
1. Nový zombie typ - Zombie, který by po zmáčknutí tlačítka dostal podobu hráče po dobu třeba 10 sec., aby mohl infiltrovat mezi ostatní hráče a způsobit tak chaos![]()
Ta infect bomba je ale docela zajímavá.

-
Xter - Spamerův sluha