{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

O portálu

přidáno dne 08.03.2015 uživatelem ShifterCZ

O portálu

Návrat (hezky to zní :D)

Musím říct, že jsem příjemně překvapen tímhle portálem. Odešel jsem na portál CSko.cz kvůli rozbití adresářové struktury hry CS 1.6 (nonsteam, který jsem hrál kvůli updatu na Steamu, který šel opravit, pak už ne, ale už jsem neměl síly na to, abych zjistil, že to je opravené a jde jen o vypnutí g_vsync [vertikální synchronizace]) - a to jen připojením na server to přesunulo mapy, používalo to jiný adresář a tak..

 

Teď jsem sem došel a je to vážně skvělé. Hromady serverů, skvělý instalační klient s non-steamem (na HLTV a tak..), funkční Half-Life ! apod..

Hráči

Portál jsem chválil, ale hráče nemůžu. Neustálé nadávání a obviňování z cheatů je vážně někdy až unavující (i když to obviňování z cheatů je většinou hezký trolling :D). Nadávání hlavně typu "lama" bezdůvodně, jen kvůli tomu, že někdo někoho zabil je vážně podle mě ... dementní.

A hlavně na knife serverech! Všichni tam řvou na KB.. nechápu co s tím všichni mají, KB je a byla maximálně tak komerční banka a KnifeBot rozhodně není nic spásného aby se ohledně něj každý obviňoval (bezdůvodně). Configy.. všichni si myslí, jak jsou jejich configy s nabindovanýma spamama spásné a že jím aliasy na speciální naskriptované staby, které nejsou ani nabindované (:DD) jím dají větší dosah knife.. what the ... ?

 

Ale je tady sranda a o to asi jde, že? Takže jsem velice spokojen. (to byl asi závěr)

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář