{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Pyro w+m1 z principu

přidáno dne 16.03.2015 uživatelem Chemicky

Dalo by se říct, že z Minecraftu jsem přešel na Team Fortress 2. Poslední dobou hraju vážně často a dost mě to baví.

Každý hráč TF2 má 3 zbraně - primární, sekundární a "zbraň poslední záchrany". Z čehož plyne, že zabíjet budu tou primární.

Já nejčastěji hraji za dvě třídy - za Medica a za Pyra, přičemž poslední dobou hraju za Pyra.

 

Důvod, proč píšu tento článek, jsou hráči, jež po smrti do chatu píší ono magické a mnou nenáviděné w+m1.

Nevím jestli jsou někteří hráči opravdu tak zoufalý nebo neschopní myslet, ale Pyro je třída pro boj zblízka. Abych někoho zabil tak musím skoro až k němu. Ano, mám brokovnici, ale ta přeci jen nedává takový damage, takže logicky z toho vyplývá, že v 99% budu používat primární zbraň.

Hráče samozřejmě chování takového Pyra dovádí k šílenství, jelikož proti tomu není moc obrany. Prostě jdete (w) a zabíjíte (m1).

Problém ovšem je ten, že hráči evidentně nechápou základní princip této hry a to je porazit druhý tým a pak se do chatu strašně vztekají, že ten Pyro je "noob", protože používá plamenomet.

Nejčastěji mě takto nazývají ve chvíli, kdy se sám objevím (nejčastěji na MIDu) mezi 4 protihráči a spustím w+m1. Přeci se nenechám zabít? Potupnost této situaci dovrším tím, že všechny protihráče zabiji, i přesto, že byli 4v1.

 

Je to jako bych se zlobil na Heavyho, že používá kulomet a zabíjí vše okolo bez možnosti se k němu dostat. Je to jako bych obvinil Snipera, že používá jen odstřelovací pušku a zabije každého, kdo se mu dostane do optiky a ještě stojí daleko.

Já osobně občas w+m1 používám, abych předešel zbytečné smrti a neničil si tak statistiky. Umím používat brokovnici a používám ji často. Hasím hořící hráče okolo. Odfukuji protihráče z MIDu a přesto jsem w+m1, ale to už spíš jen z principu, že hraju za Pyra.

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář