{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Další Epizoda

přidáno dne 23.03.2015 uživatelem WanderCZ

Zdravím Tě u dalšího blogu, týkajícího se dalšího dílu ze "The Walking dead", který byl dnes napínavý víc než dost, tak konec keců, jdeme do TOHO! :)

 

Přeji příjemné čtení.

 

 

  Další mrtvák s vyříznutým "w" ?

Ano skutečně, dnes jsme opět mohli potkat mrtváka s vyříznutým w, přesně jako v minulých dílech. Avšak je pro nás stále záhadou, kdo tyto věci dělá. Že by to nakonec žádné "w" nebylo ? že by to bylo "m" ? Jsou jak na internetu, tak všude jinde spekulace o tom, že je to buď "w" jako skupina co si říká "wolfs" nebo "m" jako Morgan, na kterého se těší milióny diváků. Pojďme se na to podívat, Morgan byl blázen, ale že by přivázal ženu ke stromu, to ne. 

 

 

Rick vyhostěn z Alexandrie ?

V dnešním díle, jsme mohli vidět "bitku" mezi Rickem Grimesem a Petem, ne nebyl to PEto z GameSites, ale Pete z the walking dead :). Oba dva si dali pěkně do nosánku, Rick však Peta přemohl, škrtil ho a řekl mu ,,Ještě jednou se dotkneš své ženy, zabiju tě" poté začal zbraní mířit na Deannu, která ho nejspíše vyhostí z Alexandrie. Můžeme se těšit, bude to zajimavé.

 

Sasha bláznem ?

Sasha, která nás všechny štve, si myslí, že postřílí všechny mrtvé, s ní to bude velice zajimavé. Sám jsem zvědav, jak to dopadne, pokud Sashu přemůže její zlá stránka, může to znamenat Alexandrie pápá.

 

Aaron a Daryl na stopě ?

Aaron a Daryl, našli nejspíše skupinu "wolfs", která nebude zrovna přátelská, k tomuto víc nenodám, protože by se jednalo o spoiler.

 

 

Tímto bych Vás chtěl pozvat na epizodu, která výjde za týden v pondělí. Bude to finální epizoda, na kterou se těší miliony diváků po celém světě. Special v epizodě bude už jen to, že bude trvat nenechte si to ujít.

 

 

 

*Článek o další epizodě výjde, jakmile nebudu pracovně zatížen.

 

 

Nebylo ti něco jasné ?

Napiš do komentu.

Líbílo se ti to ?

Napiš do komentu.

Nelíbilo se ti to?

Chceš se mnou spolupracovat ? 

NEpiš do komentu, napiš mi  "Soukromou zprávu"

 

Žádosti posílejte tímto vzorem:

 

Předmět: SpoluAutor/ Seriál/ Jaký chcete seriál.

 

Obsah:

 

Steam:

Něco o Vás:

Proč mi chcete pomáhat:

Čím Vás blogy zaujali.

 

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář