{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Kapitán amerika 2.

přidáno dne 31.03.2015 uživatelem WanderCZ

Zdravím,

dnes si pro Vás naše filmové online studio připravilo další film. Tím bude dost známý "Kapitán amerika" jelikož se rozjíždíme s novou partou lidí a tím i novou FB a YT stránkou, tak máme málo odběrů a shlédnutí než minule. Pojďme to opět vytáhnout vysoko, s čímž nám můžete pomoci pouze VY!.

No, tolik k úvodu a znovuzrození O.F studia, pojďme se přesunout k nejnovějšímu filmu, který jsme nahodili. Kapitán Amerika, po katastrofických událostech, které Avengers prožili v New Yorku, žije Steve Rogers neboli Captain America ve filmu Captain America: Návrat prvního Avengera poklidně v ústraní ve Washingtonu, D.C. a snaží se přizpůsobit modernímu světu. Když ale dojde k útoku na jeho kolegu z organizace S.H.I.E.L.D., zaplétá se do pavučiny intrik, které ohrožují celý svět. Společně s Black Widow se Captain America pokouší odhalit stále se prohlubující spiknutí a současně se na každém kroku střetává s profesionálními zabijáky, kteří byli posláni, aby ho umlčeli. Když dojde k odhalení skutečné šíře zákeřného plánu, povolávají Captain America s Black Widow na pomoc svého spojence Falcona. Přesto se brzy ocitají tváří v tvář nečekanému a zdatnému nepříteli – Winter Soldierovi.

 

My jsme pro Vás film hodili i bez stahování na stránku YouTube včera, ale právě teď bylo odblokováno abyste se mohli podívat, tím přeji hodně krásnou podívanou. 

 

 Odkaz na film Captain America 2

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář