{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

10 vlastních rad, jak vyčůrat s hráči na JailBreaku

přidáno dne 25.08.2015 uživatelem Smokeyy
Chcete občas nějak vyčůrat s hráčema na JailBreaku? Zde vám dám pár rad jak na to.

 

Mapa: jail_crime #1

Začne nová mapa a je 20-ti sekundové kolo pro výběr dozorců. Po jeho konci začíná nová mapa, ale cely jsou zavřené. Jak se postarat o to aby byly otevřené?

Jednoduše. Normálně se posraterjte o to, aby při kole výběru dozorců byly cely zavřené a další kolo se otevřou ihned a nemusí je otvírat jiný dozorce. Takhle můžete být u AWP, nebo MP5 rychleji než dozorci.

 

Mapa: jail_crime #2

Utekli jste šachtou? Dozorci pravděpodobně na vás čekají u východu ze šachty. Jednoduše se zakempěte v nějakém rohu, kde vás CT hned neuvidí a překvapte dozorce, kteří vás tam hledají.

 

Máte rádi karaoke? Zpíváte rádi?

Já ne, takže toho rád zneužiju a vydělám si u toho body. Jednoduše, když simon nabídne hráčům karaoke, tak se přihlašte že chcete zpívat a jak mile si myslíte že dozorci nedávají pozor, tak je napadněte.

 

Máte VD a chcete PPčko?

Tak si pohlídejte na mapě, kde je v kleci kyselina, až všechny hráči budou uvnitř. Poté zneužijte nepozornosti CT a spusťte jí. POZOR! Nesmíte zabít jiné VDčko.

 

Mapa: jail_rats #1

Slabé CT a vy jste jejich součástí. Každé kolo si někdo koupí neviditelnost a kolo skončí skoro dříve než začně. Vemte si kulomet a jak otevřete cely, tak střílejte z boku vchodu, aby vás ostatní vězni neviděli. Udělejte to tehdy, kdy uslyšíte že si někdo něco koupil.

 

Mapa: jail_rats #2

Vězni si nějak zvykli na kempení v horním patře cely a díky tomu úspěšně dělají vzpoury. Jednoduše skočte na okno té cely a pozabíjejte ty, co nerespektují příkazy simona a hned je kolo klidnější.

 

Hráč co se někde schovává a nemůžeme ho najít

Občas se stane že se vám zakempí hráč někde, kde se nemůžete dostat (např. surf na snow). Víte jak ho odtamtud dostat? Jednoduše zapněte boxovací mód a u toho vězni nesmí kempit a musí se boxovat s ostatními hráči. Takhle hráč musí vylézt, ať je, kde je.

 

Mapa: jb_snow, jb_rush, jb_oasis_prefinal2

Tyhle 3 mapy miluju hlavně proto, že tam je spousta atrakcí. Také je miluji proto, že tam snadno utečete dozorcům. Jednoduše, když máte na speed, nebo vám padne z kola, nebo jste vůdce gangu, tak po otevření cel si ho kupte/ spusťte a utečte nejbližším východem. Nejlépe se utíká východem, který je naproti klece. Na oasis si dejte pozor ať na vás nečekají na hradbách.

 

Mapa: jb_oasis_prefinal2 #1

Pokud máte celu blízko krabice, kde je ukrytý šťít, tak si ho po otevření cel vemte a zkuste s ním utéct. CT po vás budou střílet a nezastřelí vás. Jak mile budete dost daleko, tak ho vyhoďte a utíkejte bez něho, protože vás dokáže zpomalit.

 

Mapa: jb_oasis_prefinal2 #2

Je hromadné VD? Vemte si gravitaci a utíkejte na trampolínu. Skákejte do doby, dokud budete vědět že doletíte na CT zónu zbrojky. Dejte si pozor na vzpoury, pokud nějaká bude, tak se vám gravitace zruší a spadnete na zem. A dejte pozor ať si vás nevšimne jiné CT, protože vás může zabít za přelet CT zóny.

 

Měl bych pro vás i více rad, které už i trošku hraničí s porušováním pravidel, takže je sem psát nebudu. Jinak vám přeji příjemné hraní :))

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář