{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Rocket League aneb fotbal se závoďáky!

přidáno dne 26.06.2016 uživatelem MaxwellCZE

Rocket League

Jak již většina asi pochopila, budeme se zde zabývat hrou Rocket League. Neberte to jako recenzi, ale spíše jako představení pro lidi co o tom ještě moc neví. Aktuálně je mím cílem připravit pro vás skupinu lidí co tuto hru hraje, protože bychom mohli jako přátelé spolu hrát a bavit se. Mělo by se to v budoucnu podobat gatherům jako jsou například zde hodně hrané ve hře Counter-Strike, jedná se zatím o můj vlastní menší projekt, který nikdy nemusí být zrealizovaný. 

 

No a teď k představení zmiňované hry!

 

 

Jak již z názvu článku vyplývá, jedná se o hru zaměřenou především na dvě odvětví. Jedná se o fotbal se závodními vozy. Je to zajímavý nápad a očividně se velmi uchytil. Dnes tuto hru hraje velká spousta lidí a je to jedna z hodně nakupovaných her ve službě steam. Momentálně si ji můžete zakoupit v letní slevě (Summer Sale) a plně si užít tuto úžasnou hru. Z mého pohledu se jedná o nejlepší hru, kterou můžete hrát s přáteli a pořádně se u ni vyblbnout, protože tu prakticky nemusí o nic jít, ale i přesto se dá hrát na profesionální scéně. Princip hry se podobá hře Counter-Strike : Global Offensive. Máme zde levely, které vám popíšu níže a najdete zde taky competitivní mód ve kterém se můžete zlepšovat a dostávat ranky. Competitivní mód bych, ale přenechal zkušenějším hráčům co již mají vychytané ovládání a princip hry. :)

 

Zde můžete vidět Levely, které aktuálně ve hře naleznete.

0-9: Rookie
10-19: Semi-pro
20-29: Pro
30-39: Veteran (zde se dostanete ještě poměrně rychle, takže někdy od tohoto levelu bych začal hrát competitivní mód.)
40-49: Expert
50-59: Master
60-73: Legend
74-75: Rocketeer

 

A zde můžete vidět rank systém, kterému já osobně ještě úplně dokonale nerozumím, protože se v této hře necítím jako profík a proto jsem ho zatím ani nezačal hrát. 

 

Každopádně co více vám k tomuto systému mohu říct je, že zde najdete hry, které můžete hrát 1v1, 2v2,3v3 nebo například i 4v4. Pak zde mimo competitive mód najdete i ten základní mód, kde dostáváte jen levely a nějaké věci například vylepšení na auta nebo zcela nová auta. V tomto módu si můžete zahrát rovněž speciální typy her jako basketbal nebo lední hokej s auty. 

 

Myslím, že to jako základní představení může stačit mohl bych vám zde dát ještě velké množství informací, ale to myslím není potřeba. 

Tady vám ještě dodám nějaké obrázky ze hry ať víte o co se necháte připravit, když si tuto hru nazakoupíte. :)

 

Tady vidíte ty vylepšení, které se postupem hry odemykají.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Doufám, že se vám článek líbil, nezapomeňte hodnotit a samozřejmě i upozorňovat na chyby, které se zde dost pravděpodobně můžou objevit. 

Příští článek bude právě o tom zmiňovaném projektu, který plánuji domluvit a doufám, že nám ho povolí. Kdo již zapomněl, tak se bude jednoduše jednat o místnosti na teamspeak serveru, které bych ještě možná s nějakými kolegy spravoval a pořádali bychom společné hry ať už competitivní hry nebo jen obyčejné, popřípadě i ty plánované hry klanů proti sobě. 

 

Kdo se chce více dozvědět o této hře, může pohledat informace na youtube. Já bych doporučil p. Sterakdaryho. :)

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář