{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Starý ranked systém se vrací ?

přidáno dne 29.08.2016 uživatelem KenTik

Starý ranked systém se vrací ?

Zdravím lolkaři a jiní co čtou tuto novinku !

 

Tato novinka bude zaměřena hlavně na hráče s divizí Diamond V a výše nebo si ji můžete přečíst i Vy ostatní, co se do tohoto tearu hodláte dostat. Nebojte se, další změny v updatu proběhly i pro všechny hráče League of Legends, tak hurá do toho !

 

Na EUNE se připravuje update rankedů, ale ten co nejdříve postřehnou zejména hráči jak už jsem psal, co jsou v divizi Diamond V a výše.

 

Premade ranked hry

Hráči Diamond V až Master,
tito hráči už budou muset hrát rankedy pouze sami nebo s jedním svým kamarádem, čili už nemohou hrát jako to bylo dodnes, například čtyři kamarádi najednou spolu.


 

Challanger hráči,
u těchto hráčů jsou už povoleny pouze hry "solo" aneb, že smí hrát pouze sami a nemohou tak spoléhat na kolegu, kterého v tomto případě nebudou mít. Tyto změny se provedly zejména z důvodu otestování, jak jsou tito hráči opravdu dobří.

 

Automatické vybrání role

Jako další a poslední věc v tomto updatu si rozebereme možnost "automatického vybrání role".

 

Upřesněme si její význam - Když si vybíráte line, můžete zvolit klasické výběry jakož je top, mid, bot ... Můžete, ale vybrat například možnost top a automatické vybírání. Tato možnost vám zkracuje dobu vyhledávání hráčů na hru, pod tím rizikem, že můžete dostat náhodnou line, kterou bude zrovna ke startu hry potřeba. Tato možnost se může sama vybrat i v případech, kdy opravdu dlouho trvá než načte hra, takže i když jste si zvolili top a mid tak vám to může vybrat bot.


 

 

Tato možnost byla nově přidána do normálního draftu. Změna u této možnosti proběhla také v rankedech. Hráči v postupové sérii (mezi úrovněmi či divizemi) budou mít zaručenou jednu ze svých dvou vybraných rolí.

 

Změny by měly být provedeny co nejdříve, tak uvidíme jak s tím hráči budou spokojeni :)
Příjemné hraní přeje KenTik.

Autor: KenTik; Zobrazeno: 3746x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář