{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Varování! Možnost scammování.

přidáno dne 19.10.2016 uživatelem callmefany
Tak začneme, zůčastnil jsem se GIVEAWAYE kterou pořádal Artix. - ARTIXOVA GIVEAWAY.
Účastním se takhle často jelikož je to zadarmo a nějáká ta šance tam je.. 
Tak 19.10.2016 v 18:00 Mi někdo odpověděl. Koukl jsem se na to a odepsal mi nějáký polák. - Polákův komentář.

Byl jsem celý šťastný že jsem vyhrál knife ale hned když jsem si prohlídl co napsal:

We congratulate you on the victory!!!
The administration chose you winner among
the active participants of, your prize:
Butterfly Knife | Boreal Forest (Field-Tested)
Look a detailed description on the prize: (ODKAZ)

Tak jsem hned začal pochybovat, jelikož v artixově GIVEAWAYI byl stejný nůž ale se StatTrakem což polák nenapsal. (Označeno v jeho komentáři)

Dále jsem si taky všiml že když Artix (DOCELA SLAVNÝ YOUTUBER) má FB tak mu za něj asi někdo odpovídá. Nějáký pověřený člověk co se o ten FB stará.. Takže mi bylo divné že mi nenapsal přímo ARTIXův FB.

Tak jo dál: Klikl jsem na odkaz s podezřením že to je scamm. Otevřelo se mi to a ukázalo mi to tohle: STRÁNKA.

Říkal jsem si že kdyby to bylo od ARTIXE tak by to bylo v češtině a ne v ruštině.. Dobře, šel jsem podle návodu dál a vyskočilo na mně steam nějákeho bota GIVEAWAYŮ. Furt jsem měl nějáké podezření že je to scamm a tak jsem si prohlížel jeho steam až jsem na to přišel. Když jsem se koukl do leva nahoru tak jsem viděl URL stránky. Kdyby to byl STEAM účet tak by to napsalo třeba http://steamcommunity.com/id/123456/. Jenže ono to napsalo tohle: http://store.steamcomrnunitu.info/profiles/BOT_CSGO_. (STRÁNKA) Tak jsem koukal dál.. Dole v komentářích na profilu měl 6 Komentářů.. Všechny byli kladné ale když jsem chtěl přepnout na druhou stránku a podívat se jestli všech 32 stránek komentářu jsou kládné tak to nešlo.. Prostě na to nešlo kliknout.. (KOMENTY) Tak jsem si řikal že s tím skoncuju.. Ale chtěl jsem vědět víc tak jsem koumal dál až jsem vykoumal že když se chci kouknout na jeho friendy, inventář, hry, screenshoty tak mně to nepustí a musím se přihlásit.. I když kliknu na steam tak přihlášený jsem.. Oni prostě chtějí aby jste se přihlásily na jejich stránce a oni získaly údaje od vašeho steamu.. Pak se přihlásí a vezmou vám celý STEAM.. To by mně docela naštvalo protože v hrách mám 300E.. :D Tak jo poslední věc jak jsem poznal že to není od steamu je taková že když mi poslali na G-MAIL kód k přihlášení tak to bylo v ruštině i když steam mi vždy vše poslal buď v češtině a nebo v angličtině.. (KÓD..) Vím že je to otravné ale já vás chci upozornit na co si dávat pozor.. Tak si dávejte opravdu velký pozor na to co se vlastně děje aby jste pak nebračeli že vás někdo okradl.. To je vše a děkuju za pozornost a vytrvalost pro ty co to dočetly až sem :D - ♣»FuNNy«♣ #RuskiiTraktor

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář