{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Pět a jedna rada pro Vůdce Gangu

přidáno dne 08.04.2018 uživatelem Smokeyy

Jelikož hráči vůbec neumí používat Vůdce, napíšu sem i pár rad, jak ho správně používat :-)

 

1. Chceš udělat dobrou vzpouru? Tak nepouštěj speed hned, jak simon otevře cely, nebo nedej bože ještě v cele. Hezky si počkej, až bude co nejvíce dozorců hezky pěkně na zemi a jestli se povede, i co nejblíže vám. Když to pustíš, když jsou všichni na kleci apod., tak neuděláš nic, budeš rád, když se někdo rozuteče a když vůbec někdo zdrhne. 
 
2. Nechceš udělat žádnou vzpouru, protože má simona hráč, co nedává reakce a umí udělat pěkné kola? Např. Smokeyy? Tak to vyplejtvej ještě v cele a cely se nepokoušej otevírat. Takhle sice spoustu hráčů naštveš, ale alespoň si užiješ kolo. 
 
3. Nechceš dělat vzpouru, ale nechce se ti čekat to dloooouhé kolo, když jsi mrtvý? Tak měj neustále otevřené menu a prsty si hlídej okolo tlačítek "3" a "4". Kdyby ti náhodou hrozil kill, ihned to pust. Takhle máš alespoň větší šanci na to, že se kolo neprotáhne. 
 
4. Jsi vůdce a máš VDčko? Tak to nepouštěj vůbec a počkej si, až tě simon zapojí. Pust to maximálně, kdyby se povedla věznům nějaká vzpoura. Když zabijí všechny dozorce, tak proč jim alespoň nepomoct, že? :-D
 
5. Jsi vůdce, ještě si to nepustil a je vás málo? Pokud chceš PP, tak ti doporučuji to pustit, kdy nejméně hrozí, že s tím vězni udělají vzpouru. Někteří toho využijí a neuspějí a ty máš eZ PP.
 
Bonusová rada: Když jsi vůdce, tak nezapomeň že jsi brán jako VIP, nikoliv zebra. Menu se otevírá příkazem /vudce do chatu :-P

 

A pokud se mi nějak chcete odvděčit, tak tyto rady, tak to nepoužívejte, když jsem simon, děkuji :-)

Hodně štěstí, pá.

 

Smokeyy,

hlavní Správce turnajů.

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář