{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

TOP 5 songů z Jailbreak módů (CS 1.6)

přidáno dne 08.03.2021 uživatelem Smokeyy

Už kdysi jsem měl ten nápad, když jsem ještě býval DJ na TeamSpeaku, vytáhnout snad všechny songy, které můžete na CS 1.6 JailBreak serverech zaslechnout a udělat třeba hodinovou párty na TSku. Bohužel jsem byl na to línej a většinou jsem se věnoval spíše turnajům. Teď už DJ nejsem, nechci být (ani nevím jak to teď na TSku funguje) a tak aspoň napíšu tenhle přiblblej blog.

Někteří třeba neví, jak se ty songy jmenují, proto jim ty názvy dopřeju. Začneme u módů.

 

5. - Furien -- Assassin's Creed Brotherhood OST - The Brotherhood Escapes (Track 05)

https://youtu.be/bbxtiTtvOW0

 

4. - Sparta --- Two Steps From Hell - Tristan

 

Trochu vážnější hudby nikdy nikde neuškodí.

https://youtu.be/mVbjhw0ZxC0

 

3. - Scout --- Safri Duo - Played-A-Live

 

Safri duo, dánskou hudbu tedy neznám, ale tahle pecka se na přelomu tisíciletí stalo hitem v celé Evropě. U některých mladších generací se to stalo hitem při vybírání správného módu.

https://youtu.be/IksRDCMYnn8

 

2. - Chicken --- Rednex - Cotton Eye Joe

 

Ve švédsku mají rock rádi, švédská poprocková skupina Rednex přišla s touto peckou, která se stala oblíbená pomalu ve všech generacích, co znám. Hit diskoték a chytání slepiček během kočkování s dozorci. Upřímně, já tento song moc rád nemám :-D

https://youtu.be/mOYZaiDZ7BM

 

1. - AK47 --- t.A.T.u. - Nas Ne Dogoniat

 

No tak tohle se nesmí zapomenout. Hitovka a srdcovka všech JailBreak hráčů, song "sežrala koňa", teda Nas Ne Dogoniat. Tatu, neboli dvakrát rozpadlé duo ruských zpěvaček. Jinak, víte co Nas Ne Dogoniat vůbec znamená? Znamená to "Nás nedohoní". V celém songu zpívají o prchání před zákonem. Vy stejně zůstanete u koňské verze, tak proč vám to píšu?

https://youtu.be/WB4YAoOjEbE

 

 

Měl bych toho i více, ale nebudu sem vypisovat úplně všechno. Jen si ten zbytek musíte najít sami. Jinak tento song spousta z Vás zná, ale někteří by ten název určitě ocenili. Jako bonus sem vám dám soundtrack z filmu Sherlocka Holmese. Poslechněte a uslyšíte proč. Pokud to neznáte, nezapomeňte si na začátku trošku více ohulit sluchátka a položit jakékoliv sklo, nebo živou bytost. To vás zvedne ze židle. Jinak ahoj,

 

Smokeyy,
vaše noční můra.
 

https://youtu.be/vgRVJksQocM

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář