{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Nový update CS:GO JailBreak serverů!

Napsal DarkMouse dne 23.01.2016 pro sekci CS:GO
Dnes si v této novince rozebereme změny, kterými prošly naše CS:GO JailBreak servery v posledních pár dnech. Změn je skutečně mnoho nejen na serveru, ale i v a-týmu pro tuto sekci. Tento update je zatím jeden z největších, které se na GO serverech provedly. Více informací o updatu se dozvíte v samotném obsahu článku.

Srdečně Vás vítám u této novinky ať již jste či nejste příznivci JailBreak módu nebo samoténo Counter Strike: Global Offensive. Jak již jste se mohli dozvědět z popisu či názvu článku, nastalo mnoho změn, které se týkají nejen updatu serveru. Nejprve rozebereme mód, jako takový, který si zároveň představíme a následně novinky, které za posledních pár dní proběhly.


V první řadě odpovíme na otázku „Co je to vlastně JailBreak a o co v něm jde?“ Odpověď není vůbec složitá, je to mód většinou pro hry Counter Strike 1.6 a v našem případě i Counter Strike: Global Offensive. V tomto módu se objevíte ve věznici v těle vězně a jediným úkolem je přežít až do okamžiku posledního přání. Do posledního přání vám dopomáhá Simon, který celé kolo danou hru řídí a vytváří zábavu pro ostatní hráče. V případě, že se vám nelíbí styl hry daného Simona, můžete se vzbouřit či vyvolat nějakým způsobem vzpouru. Větší podrobnost a ukázku hraní nejen od amatérů, ale už i od lidí, kteří mají na tomto módu nahráno více hodin a dají se považovat za profesionály naleznete ve videu, které je pod tímto odstavcem.

 

Když už všichni víme o čem tento mód je, zopakujeme si co přišlo v předešlých updatech, které již byly zveřejněny a aktivně jsou nahrány na serverech. Jako první byl server s módem jako takovým, který neměl až tolik vylepšení a byl vcelku nudný. Avšak čím dál větší komunita a nároky této komunity nás donutili k udělání a následnému vydání updatu. V updatu se udělalo mnoho změn, které na serveru přetrvávají a ještě přetrvávat budou. Na serveru byl v tomto updatu spuštěn VIP a ExtraVIP systém, byly upraveny map packy na jednotlivých serverech, stopy simona a různé drobnosti na serveru. Kompletní seznam změn, kterými servery prošly s tímto updatem naleznete v TÉTO NOVINCE.

 

 

Nyní již víme, co vše na serverech bylo do dnes a můžeme postupně začít rozebírat novinky, které jsou rozděleny do několika fází čili sekcí.

První z fází jsou nové možnost pro Simona, dozorce a vězně. Tato fáze je zde z toho důvodu několika změn v obchodu pro vězně i dozorce a menu pro Simona. Simon menu bylo obohaceno o 2 módy, kterými jsou 2 druhy schovky. Jedna z nich je klasická schovka a druhá je netradiční. Při netradiční schovce se můžete přeměnit za jakýkoli model, který naleznete v menu na přeměnění. Další novinkou je přidání snížené gravitace do ExtraVIP shopu pro dozorce, tato gravitace stojí 50$. Do shopu pro vězně byly přidány drogy, které stojí 40$. Tyto drogy vám zvýší HP a speed, ale jako penalizace vám začne problikávat obraz. Další novinkou je pro Simona možnost svítících střel.

Druhou fází jsou mapy a stejný map pack na všech serverech. Na všech mapách byl taktéž smazán míč a byl dodělán fotbal. Z toho vyplývá, že ze serverů byly smazány mapy, které tam již neměly co dělat a nimiž jsou: ba_jail_revamp_beta, ba_jail_modern_castle, ba_jail_summer_go a ba_jail_umbrella. Tyto mapy byly buď nevyhovující pro náš server a nebo bugnuté. Nyní k aktuálnímu map packu, aktuálními mapami, které jsou nahozeny jsou mapy, které byly na serveru JailBreak #1.

Mapami, které jsou v aktuálním maplistu jsou:
ba_jail_minecraftparty_v6
ba_jail_sand_csgo
ba_jail_sand_final_beta2
jb_battleforce_jail_csgo
jb_citrus_v2
jb_fairway_csgo_tangofix
jb_junglejail_v6
jb_last_encounter_csgo
jb_mangaroons_bh
jb_nrx_v9
jb_pleaseworkv420a
jb_spy_vs_spy_beta7b
jb_spy_vs_spy_v1-3
jb_summer_jail_v1
jb_renegade_v5

Do třetí fáze byly zahrnuty nové modely hráčů. Tyto modely již jsou k dispozici a na serverech jsou nahozené. Změnou modelu prošly oba modely VIP hráčů. Avšak jeden z modelů je na serveru nadále využíván a to pro další novinku, která také přišla s tímto updatem. Avšak modelů, které se na server přidaly je daleko víc a to i z důvodu bloků od stavitele, převleků při schovce a dalších těchto drobností. Doufejme, že současné modely na serveru již zůstanou a budeme s nimi všichni spokojení. Ale přece jen, změna je život.

Ve čtvrté fázi byl do věznice zavřen také jeden z vůdců. Tento vůdce dokáže vést vězně až k rozsáhlé vzpouře díky svému menu s různými vylepšeními pro hráče. V menu vůdce nalezne zvětšení damage a zvýšení rychlosti, titi dijýže vyvolat skutečně rozsáhlou vzpouru a tím ovládnou věznici. V menu pro vůdce nenajdeme jen tyto 2 věci, ale ještě další 2 vylepšení. Vylepšeními je šance na otevření cel a doplnění životů všem vězňům. Díky těmto vylešením je vůdce perfektním leaderem věznice a dokáže scénář hry ze vteřiny na vteřinu naprosto změnit. Tento vůdce je náhodně volený ze všech vězňů. Vůdce má skin, který mělo nynější VIP a bere se automaticky, jako VIP hráč!

Pátou fází je opravení různých drobných chyb, překlepů a nedodělávek na serveru. Mezi tyto opravy patří např. vypsání oznámení v případě, že administrátor stopne hráči Simona, drobné chybky v českých větách a další menší změny. Avšak mezi tyto změny patří i větší zopovědnost adminů, protože všechni jejich kroky jsou monitorovány a zapisovány do logů. Ve většině případů je jasně vidět, že administrátor něco udělal i pro ostatní hráče na serveru. Z toho vyplývá, že hráči jsou více informování o krocích administrátora v případě, že dělá nějaké nepravosti.

V poslední řadě bych tímto chtěl poděkovat všem, kteří se na updatu jakkoli podíleli. Přesto největší dík patří jmenovitě těmto lidem: Karlos, Lolinka, Rainox, Šprt. Tito 4 lidé na testovacím serveru nejen se mnou, ale i s Garlinem strávili skutečně mnoho hodin při testování a pro některé to byla skutečná muka. Při testování samozřejmě nechyběla nervozita, nadávky a podobné věci, které tyto větší updaty doprovází.

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář