{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Rekord CS:GO - Milion hráčů v jeden okamžik

Napsal Whoik dne 15.03.2020 pro sekci CS:GO
Counter-Strike je stále jednou z nejpopulárnějších počítačových her na světě a stále to dokazuje svými čísly. Tím nejnovějším číslem je jeden milion, který znamená počet najednou připojených hráčů. Den 14.3.2020 se tak zapíše do dějin počítačových her.

Počítačová hra CS:GO byla vydána už v roce 2012 jakožto nástupce u nás stále oblíbeného Counter Strike 1.6. Ale určitě nikdo v té době netušil, že za osm let od jejího vydání, konkrétně 14.3.2020, dosáhne Counter-Strike: Global Offensive takového rekordního čísla. Milion zároveň hrajících hráčů je rekord, kterým se může pochlubit jen pár jiných počítačových her, jako PUBG nebo Dota 2.

My samozřejmě situaci pozorně sledujeme a v případě nutnosti jsme připraveni otevřít další herní servery, každopádně do té doby můžete hrát na našich osvědčených CS:GO serverech, které jsou perfektně připraveny na nápor hráčů, ať už v tradičním herním čase, anebo také dopoledne, kdy samozřejmě místo školy se můžete i u nás naučit střílet nebo surfovat.

Nezapomeňte na novinku posledních dní, kterou jsou nové ikonky na serverech pro hráče a pozorně sledujte náš web, neboť zanedlouho pro vás chystáme další unikátní výhodu, kterou si určitě mnoho z vás bude pochvalovat. Děkujeme našim hráčům za přispění k dosažení rekordu, a příště budou ty miliony třeba rovnou dva.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 2574x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář