{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Nový Event systém na CS:GO serverech

Napsal Whoik dne 23.08.2020 pro sekci CS:GO
S koncem prázdnin jsme si pro vás přichystali novinku, díky které budete moci soupeřit s ostatními hráči nejen přímo na serveru ve skore, ale také v dalších disciplínách vždy v průběhu dvou týdnů. Samozřejmě budete moci vyhrát také zajímavé ceny. Více o eventech a dalších novinkách na TTT serverech v článku.

Než se vrhneme na novinky na TTT serverech, představíme si nový unikátní Event systém, který zpestří hru na jednotlivých sekcích našich CS:GO serverů. Celkovou hru na serverech to nijak neovlivní, avšak díky těmto eventům si můžete zasoutěžit s ostatními hráči, a také získat nějakou tu cenu, mezi kterými budou ikonky, nebo VIPčka.

Event systém

Každá sekce bude mít svou sadu eventů, které se budou každé dva týdny střídat. Po dobu několika měsíců by se tak žádný event neměl opakovat. O co ale vlastně jde? Pokud se podíváme třeba na Public sekci, jedním z eventů může být Počet nejvíce zabitých hráčů granátem v průběhu dvou týdnů. Každý váš kill granátem se vám automaticky zapíše do databáze, a pokud po dvou týdnech dosáhnete na nejvyšší příčky, můžete se těšit na doměnu. V podobném duchu jsou vytvořeny také eventy na další sekcích, konkrétně na AWP, AIM, TTT a Jailbreak.

První sada eventů

Hned v pondělí 24.8. od půlnoci startuje první sada eventů na všech zmíněných sekcích, které budou končit v pátek 4.9. A konkrétně se budou týkat těchto záležitostí:

■ Public - Největší počet Headshotů
■ AWP - Nejvíce No Zoom killů
■ AIM - Největší způsobený Damage za mapu
■ TTT - Nejvíce označených mrtvol
■ Jailbreak - Nejvíce získaných PP

Jak jste již mohli tedy pochopit, eventy budou spuštěny vždy každé druhé pondělí, a končit budou v pátky, čímž si necháme jeden víkend pro spočítání výsledků a nastavení nových eventů. Pokud napíšete ve hře /event do chatu, vždy si můžete prohlédnout, jaký event právě probíhá, Top 15 aktuálně nejlepších hráčů, a také vaše skore.

Liga mistrů

To však není ani zdaleka vše. Za své umístění budete získávat body, kterí se vám budou zapisovat do žebříčku Ligy mistrů. Tam budou všichni hráči ze všech sekcí, a po půl roce od prvního eventu vyhlásíme vítěze, kteří si podle umístění odnesou další zajímavé ceny. Ty zatím blíže nespecifikujeme, nicméně máte se na co těšit.

Účast jak v jednotlivých eventech, tak v Lize mistrů je zcela automatická, a nemusíte se nikam hlásit. Pro další inforamce vám poslouži na serveru eventové menu, které si otevřete po napsání do chatu /event. Tam zjistíte mimo právě probíhajícího eventu také své průběžné skore a pořadí Ligy mistrů.

Ocenění

První tři hráči z každého eventu na každé sekci budou oceněni za své schopnosti VIPčkem, a to konkrétně hráč na prvním místě získá VIP na dva měsíce, a další dva v pořadí VIP na jeden měsíc.

 

 

Novinky na TTT serverech

Někteří z vás jste si jistě všimli, že na našich TTT serverech proběhly v poslední době menší úpravy, a nyní přišel čas vás s nimi obeznámit. Tou první novinkou je ukazovatel přeživších, který odpočítává označené mrtvoly. Dále byly opraveny předměty zrádců, konkrétně C4 jihad bomba, která nemůže způsobit team kill zrádcům a killy hurt stationem již přidávají karmu.

Dále byly do shopu přidány nové předměty. Jedná se o Posmrtný granát, který po smrti nevinného vybuchne a označí zrádce na červeno. Ice Bullets budou k dispozici detektivům, pokud budou chtít zmrazit utíkajícího zrádce. Shield, neboli klasický štít z 1.6ky pro nevinné a detektivy. Fire bullets budou moci využít zrádci, kterými zapálí jiného hráče. Breachcharge je detonátor pro zrádce, a Missiles jsou rakety pro zrádce, přičemž VIP je budou moci ručně ovládat.

Pokud se vám bude zdát shop nepřehledný, můžete si otevřít nové zjednodušené nákupní menu po napsání /simp nebo /simpleshop, kde najdete ty nejvíce používná itemy hezky přehledně. Stále se vám snažíme přinášet nové zážitky ze hry, a proto na našich serverech nepřestáváme pracovat a blízké době se určitě můžete těšit na další updaty pro jednotlivé servery. Ještě nesmíme zapomenout zmínit MVP soundy, které byly nedávno přidány. Hodně štěstí jak v eventech, tak ina TTT serverech.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 2259x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář