{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Nová porce serverů na gočku!

Napsal Whoik dne 29.11.2020 pro sekci CS:GO
Přinášíme vám hned tři nové servery v naší CS:GO sekci. Všechny tři jsou verzemi serverů předešlých, avšak v nejbližší době plánujeme také nějaké novinky. Ty si však zatím necháme pro sebe, nyní si pojďme představit, jaké nové servery jsme spustili v minulých dnech.

Zima se nezadržitelně blíží, a my se vám ji pokusíme zpříjemnit na našich serverech. Abyste měli kde hrát, připravili jsme pro vás tři nové CS:GO servery, které rozšířily nejhranější módy na Gamesites. Věříme, že díky těmto novým serverům se vám již nestane situace, že byste se na svůj oblíbený mód nedostali. A tak pro hráče Mirage Only, 1v1 areny a Retakes serverů máme dobrou zprávu, neboť právě tyto módy se dočkaly dalšího serveru. Ale v rukávu máme také další novinky.

Mirage Only #2 IP: 82.208.17.101:27062
1v1 Arena #3 IP: 82.208.17.101:27372
Retakes #2 IP: 82.208.17.105:27466

Mirage Only je jedním z nejúspěšnějších serverů vůbec, a tak není divu, že se dočkal svého dvojčete. Nicméně ani tak nesmíme zapomenout na nedávno spuštěný server D2Only a Mirage Exxxtra, kde si můžete vychutnat hru s dalšími vylepšeními jakou jsou respawn, grenade trajectory, či defusnutí bomby pomocí drátů. I pro tento server chystáme v nejbližší budoucnosti update, a přidáme tam nové vychytávky. Takže buďte ve střehu.

Server 1v1 Arena je oblíbený natolik, že jsme spustili již třetí server tohoto typu. Pokud máte problém napojit se na jedničku nebo dvojku, určitě si do oblíbených přidejte také trojku, kde je zatím dost místa pro všechny. Pro nováčky, kteří neví o co na arenách jde, není nic lepšího, než si server vyzkoušet, případně vám můžeme napovědět. Jedná se o server, kde se utkáváte v soubojích jeden na jednoho na malých mapách, a po každém vítězství se posouváte žebříčkem vzhůru. Vaším cílem tak je dostat se na vrchol žebříčku, a ničit všechny vyzyvatele, kteří by chtěli zaujmout vaše místo.

Třetí novinkou je server Retakes, kde je vaším cílem ubránit položenou bombu, anebo naopak zabránit jejímu vybuchnutí. Sloty na Retakes serverech jsou nastaveny na 12, jelikož se bojuje v malém vymezeném území plantu a nejbližším okolí. Pokud jste měli doposud problém se na server dostat a vyzkoušet tak tento mód, nyní máte zatím dost místa.

Pozornější z vás si jistě všimli drobných změn na TTT sekci, především co se týče administrátorů portálu, nicméně nebojte se, TTT sekce jede dál v plném tempu. Nejen, že se můžete účastnit tradičních eventů o VIPčka, ale nyní přicházíme také s resetem statů, což bude znamenat stejnou startovní pozici pro všechny. Do zimního období tak vstoupíte s čistým štítem.

Další novinky na sebe nenechají dlouho čekat, proto pozorně sledujte web nebo naši FB stránku, kde se vždy dozvíte to podstatné. Přejeme hodně killů a štěstí jak na starých serverech, tak i na těch nových.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 1659x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář