{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Vánoční ikonky na TS + Reset na CS 1.6

Napsal Whoik dne 08.12.2020 pro sekci GS
Dnešní novinka přináší hned dvě novinky. Tou první je nová limitovaná edice Teamspeak ikonek, tou druhou je tradiční předvánoční restart na 1.6ce. O jaké ikonky půjde a kolik jich v této edici je se samozřejmě dozvíte právě zde.

Jako první si představíme novou limitovanou edici ikonek na náš Teamspeak 3 server (ts.gamesites.cz). Minulá edice Halloween proto končí, a pokud jste si nestihli pořídit jednu z krásných dušičkových ikonek, již nikdy nebudete mít tuto možnost. Samozřejmě příští rok přineseme také podobnou edici, avšak s odlišnými ikonkami. Zatímco Halloween skončil, Vánoce jsou teprve před námi. A my vám dáváme dostatek času, abyste svůj nick obohatili o další ikonky s vánočním nádechem.

U limitovaných edicí bylo pravidlem, že ikonky k dostání byly čtyři, no nyní s Vánoci přichází bohatší nadílka, a to konkrétně hned se šesti atmosférickými ikonkami. Samozřejmostí mezi těmito obrázky, které obohacují váš vzhled na TS serveru, je postava Ježíška, a nesmí chybět také Sněhulák a jeho typickou mrkví místo nosu. Pro fanoušky filmů s vánoční tématikou jsme pro vás vybrali Grinche, a naopak pro odpůrce tradičního kapra jsme vytvořili ikonku s příznačným názvem "Nesnáším kapra". U zvířat ještě zůstaneme, neboť Rudolf patří k vánocům stejně jako Ježíšek samotný. Poslední ikonka symbolizuje nejoblíbenější dárek, který si každý přeje najít pod stromečkem, a jsou jimi ponožky!


Abyste znali i vizuální podobu těchto ikonek, přinášíme samozřejmě jejich přehled, který můžete získat také na stránce aktivace, kde si můžete ikonky přímo pořídit. Mimo tuto limitovanou edici si můžete vybrat také mezi desítkami klasických ikonek. Nesmíme zapomenout podotknout, že limitované ikonky jsou dostupné pouze v omezeném počtu, a to pěti kusů. Po vyprodání anebo po stažení z nabídky, již nebudou dále k dispozici.

Reset CS 1.6 sekce

Každý fanoušek tradičního cska jistě ví, že v průběhu roku na Gamesites pořádáme několik restartů. Většinou před velkými letními prázdninami, a před Vánoci. A předvánoční čas restartu přichází právě teď, a proto se každý z vás, kdo měl v ban listu nějaký vroubek, může těšit na očištění svého jména, jelikož ban listy jsou součástí tohoto resetu.

Dáváme tak šanci hříšníkům, aby napravili své skutky, a mohli tak hrát čistě dále. Samozřejmě admini na serverech jsou o to více v pozoru, a neunikne jim ani jeden prohřešek. V opačném případě můžete samozřejmě nahlásit porušování pravidel zde na foru. Reset se netýká pouze ban listů, ale také tradičně XPček na serverech, kde jsou jejich součástí. Také ranky byly resetovány, nicméně HLstats zůstává neměnné.

To byly dvě hlavní zprávy pro dnešní den, pokud jste spíše hráčem CS:GO, určitě se neváhejte zúčastnit Dárkobraní, které před nedávnem odstartovalo na našich CS:GO JB serverech. Musíme ještě připomenout také vánoční soutěže a turnaje, které jsme si pro vás připravili před zimními prázdninami.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 1940x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář