{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Pošta pro tebe, Report, Dárkobraní

Napsal Whoik dne 26.12.2020 pro sekci CS:GO
Dvě novinky na serverech a vyhlášení Dárkobraní 2020! Již nyní můžete na serveru využívat novou poštu pro zasílaní soukromých zpráv jiným hráčům. Stejně tak Report porušení pravidel je již v provozu, a Dárkobraní na Jailbreaku skončilo před Vánoci.

Jak titulek napovídá, v tomto článku probereme hned tři novinky, které se týkají naší CS:GO sekce. I přes Vánoce na ni neustále pilně pracujeme, a tak do nového roku můžeme vkročit s vylepšenými servery a plným komfortem pro naše hráče. Již před Vánoci se naše portfolio CS:GO serverů rozrostlo o tři nové kousky, tak je neváhejte navštívit, neboť i tam jsou již novinky v plném provozu. Pojďme si je tedy postupně představit, ať je můžeme naplno na serverech využít.

Pošta

Pro mnohé známá pošta z našich CS 1.6 serverů se dočkala zpracování také pro naše gočkové servery. Jedná se o komunikační vychytávku, díky které budete moci kontaktovat pouze konkrétního hráče na serveru. Vaše zprávy neuvidí nikdo jiný, pouze vy dva. Stačí napsat do chatu /posta, vybrat daného hráče a vaše konverzace může začít.

Samozřejmě i naše Pošta má určitá vylepšení, a tím je především příkaz do chatu /r "text zprávy", který vám umožní ihned odepsat na příchozí soukormou zprávu. Nemusíte tak hledat dotyčného opět v menu. Stejně tak, pokud chcete poslat dvě zprávy za sebou jednomu člověku, opět stačí napsat /r "text zprávy", a automaticky se to hráči pošle.

Pokud vás někdo svými zprávami obtěžuje, můžete si jej zablokovat v menu. Blokace je platná do té doby, dokud ji sami nezrušíte. Pro poštu platí stejná pravidla jako pro chat, čili byste se měli vyhnout používání nadávek. Potrestání budete v případě, že bude následně dodán screen jako důkaz. A ještě jedno omezení. Pokud jste mrtvý, nemůžete poslat zprávu živému hráči, aby se předešlo protipravidlovému jednání.

Report

Pokud se na serveru setkáte s někým, kdo zjevně porušuje pravidla, ať už cheatingem nebo jakýmkoliv jiným způsobem, a není přítomen admin, můžete nyní mimo nahlášení do fora využít nahlášení přímo aktivním adminům na jiných serverech. Aby byl hráč nahlášen, je potřeba dvou reportů od různých hráčů. K nahlášení stačí použít příkaz do chatu /report, který vám otevře menu, kde vyberete škodného hráče. Report se zobrazí všem aktivním adminům na serverech, kteří přijdou a vše prošetří. Zněužití reportu bude samozřejmě náležitě potrestáno.

Dárkobraní 2020

I tentok rok v adventním čase jste měli možnost sbírat na našich Jailbreak serverech dárečky ve volných dnech, a získat tak některou ze zajímavých cen. Nyní si tedy představíme jak celkového vítěze, tak i dalších devět sběračů v pořadí, kteří se můžou těšit na nějaké to VIPčko.

Stejně jako v roce minulém, se i tentokrát vítěz dostal přes hranici tisíce nasbíraných dárečků a s velkým náskokem ovládl letošní Dárkobraní. Další hráči v pořadí se pak velzli do rozpětí 456 - 910 nasbíráných dárků.

Nejpilnějším sběračem dárků pro rok 2020 se stal:

?Ranger? 
(1401 dárečků)

My samozřejmě gratulujeme, a Ranger se může těšit na VIP na 6 měsíců, speciální a jedinečnou ježíškovskou ikonku a unikátní nametag před jméno. Další čtyři hráči v pořadí získají VIP na 4 měsíce, speciální ikonku vánočního elfa, a nametag. Těmi jsou:

2. Lopatasomuž  (910)
3. Vánocní Gulášek  (899)
4. Lachtanecek  (720)
5. Kilian  (666)

Sběračí na šestém až desátém místě si pak odnesou za své úsilí VIP na dva měsíce:

6. proste_jsi_noob  (647)
7. LORD DAVID VII.  (647)
8. sexsymbol deep  (473)
9. FlicKkk  (456)
10. Amby  (456)

Prosíme všechny vítěze, aby kontaktovali na webu do soukromé zprávy Gustíka, kde mu napíšete zprávu se svým steam ID a serverem, kam si přejete umístit vaše vítězné VIPčko.

Kdo se nedostal mezi deset nejlepších sběračů. neváhejte, můžete se účastnit našich pravidelných dvoutýdenních eventů anebo počkat na Velikonoce, kdy budete moci sbírat vajíčka v podobném duchu. Děkujeme všem hráčům za účast!

Autor: Whoik; Zobrazeno: 2084x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář