{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Eventy na CS:GO serverech i v novém roce

Napsal Whoik dne 03.01.2021 pro sekci CS:GO
Již jsme dlouho nezmínili v našich novinkách eventy, které se pořádají na našich CS:GO serverech, díky kterým máte možnost získat VIP výhody na váš oblíbený server. Nyní tak činíme, abychom vám představili nejen eventy pro nadcházející dva týdny, ale také průběžné pořadí Ligy Mistrů.

Na konci srpna jsme představili nový event systém, který přinesl do hry trochu více soupeření, a hlavně také ocenění pro ty nejlepší z vás. Často se však stává, že vítězové daných eventů svou cenu v podobě VIP nechají propadnout, což je samozřejmě škoda. A proto vám eventy připomínáme, abyste zbystřili, pokud se vám bude na serverech dařit, což vám může přinést právě VIP na váš oblíbený server.

Eventy jsou soutěže, které se co dva týdny mění, a pro každou sekci serverů jsou zpravidla jiné. Hráči, kteří se po dvoutýdenních bojích umístí na prvních třech příčkách v dané sekci, se mohou těšit na VIP na určitou dobu. Délka VIP záleží podle umístění. Každé dva týdny přichází nová výzva, která se vždy zaměřuje na určitou dovednost. Eventy pro následující dva týdny jsou tyto:

Public servery - Nejvíce zabití granátem
AIM servery - Největší damage za mapu
AWP servery - Nejvíce killů za mapu
TTT servery - Nejvícekrát dosažení 100 karmy (Max 1x za mapu)
JB servery - Nejvíce zboxovaných hráčů

Toto jsou tedy dovednosti, kterým byste měli věnovat zvýšenou pozornost na našich CS:GO serverech, které vám mohou přinést VIP na 2 měsíce, anebo na jeden měsíc, pokud skončíte druzí nebo třetí. Svůj aktivační VIP kód si vítězové mohou vyzvednout v event menu (/event) a následně aktivovat.

Součástí dlouhodobých bojů v eventech je Liga Mistrů, která je ve své poslední třetině a již nyní můžeme vidět, kdo má našlápnuto k dobrému výsledku. Každý hráč získá za své umístění v jednotlivých eventech určitý počet bodů, které se sčítají, a na konci se tak bude moci pyšnit titulem nejlepší z nejlepších. Liga Mistrů spojuje všechny sekce dohromady, proto každý má stejnou šanci uspět. Aktuální pořadí na prvních deseti místech:

1. ✪ CzechM8  925
2. J0seph  748
3. Vánoční Gulášek  675
4. LOST_Sv1do  664
5. DejF⚓  628
6. Katrin° ♡  600
7. Tomcokos44#MerryChristmas  592
8. gotweN  572
9. Rylop  559
10. Berushka  550

Již v pondělí 4.1. od půlnoci začnou nové výše zmíněné eventy, proto si kontrolujte event menu (/event), kde se dozvíte všechny potřebné informace pro dané dva týdny. Přejeme hodně štstí všem hráčům v bojích na serveru, a hlavně spoustu zábavy.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 1117x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář