{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Vylepšený Surf a jiné novinky v CS:GO sekci

Napsal Whoik dne 13.03.2021 pro sekci CS:GO
Náš Surf server se dočkal úprav, které v konečném důsledku způsobovaly drobné lagy při hře. Ty se nám však podařilo odstranit a nyní je server plynulejší než kdy před tím. A jelikož se resetovaly všechny časy, je právě nyní ideální možnost server navštívit a uzmout si nějaký rekord mapy také pro sebe.

Update Surf serveru přinesl několik změn, které měly přispět k vyšší kvalitě serveru. To se však zpočátku zdálo jako krokem zpátky, neboť server se potýkal s lagy, které znemožňovaly dosahovat nejlepších výsledků. Po usilovné práci se nám však podařilo server zkulturnit a je nyní plynulý a hratelný více než kdy před tím. O tento update se postaral především Maty, a my vám tak přinášíme opravené staré mapy, nové mapy, a hlavně reset veškerých časů.

SURF IP - 82.208.17.102:27112

Mapy na Surfu se nějaký čas nedočkaly obměny, což byla škoda, a proto se našel vhodný čas zasáhnout a server oživit novými oblíbenými mapami. Zatímco 4 staré mapy se smazaly, přibylo nových 20 surfařských lokací, kde můžete naplno využít svůj skill. Ba co víc, díky restartům všech časů, se máte nyní možnost zapsat do statistik, jakožto vlastníci nových rekordů. Než vás samozřejmě překoná někdo rychlejší. Ale o tom vlastně surf je.

Ani tímto updatem však práce na surfu zdaleka nekončí, pár nápadů a vylepšení máme ještě v rukávu, nicméně ty budou otázkou blízké budoucnosti. Pokud vy sami byste viděli prostor pro vylepšení Surf serveru, nebojte se vyjádřit do tohoto topicu, přičemž i váš nápad může být zahrnut do příštího updatu.

Další novinkou na Gamesites CS:GO serverech je přidání Stickers na zbraně pro VIP hráče. Stačí do chatu napsat /stickers a otevře se vám menu s nálepkami, kterými si můžete polepit vámi vybrané zbraně. Tato vychytávka funguje na všech serverech.

V neposlední řadě jsme se zaměřili na bug, který na Arena serverech znemožňoval na nové mapě vstoupit do týmu, a tak všichni hráči zůstali ve spectu a hra tak nemohla pokračovat. Tento bug se stával náhodně a ne příliš často, avšak snad by již měl být vyřešen. Pokud byste se s ním setkali, dejte nám vědět, a my se mu znovu podíváme na zoubek.

V nejbližší době je již párkrát zmíněné spuštění serveru GunGame, který by měl být špičkou ve svém oboru. Na ten se budete moci těšit snad těšit již tento týden. Naše práce na CS:GO sekci samozřejmě stále probíhají, a děláme vše pro to, abychom vám zpříjemnili hru na našich serverech. Zároveň jsme rádi, že se vám líbí Emojis, se kterými i do budoucna máme další plány.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 1801x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář