{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Emojis dle vlastního výběru? Není problém!

Napsal Whoik dne 30.11.2021 pro sekci CS:GO
Již je to skoro rok, co se na naší CS:GO sekci objevily Emojis jako doplňková služba pro hráče. Ti tak můžou přímo na serveru vyjádřit své emoce pomocí smajlíků, které se jim na určitý čas objeví nad hlavou postavičky. Základních emojis je 20 a ty teď budete moct rozšířit o svůj vlastní obrázek.

Emojis vtrhly na naše servery s pořádnou slávou, nicméně jsme stále měli v hlavách jejich vylepšení. Věděli jsme, že ne každému bude vyhovovat stabilních 20 smajlíků, a tak jsme vymýšleli možnosti, jak vám umožnit být ještě více originální než doposud. A nyní se tato možnost stává realitou. Každý hráč bude mít nyní možnost ukázat nad hlavou postavy cokoliv jej v daný moment napadne. Aktivace je jednoduchá a stačí následovat pouze pár kroků, které vedou do zdárného konce.

Po pořízení custom Emoji vám samozřejmě přijde email s dalšími instrukcemi, ty však budou celkem stručné a jednoduché. Stačí si najít obrázek, kterým se chcete reprezentovat na serveru, a ten pošlete uživateli Whoik do PMky zároveň s vaším steam ID. Obrázek by měl být ideálně nahrán na https://imgur.com/ a výsledný link potom pošlete do PMky. Jelikož emoji je čtvercového tvaru, bylo by ideální, aby i váš vybraný obrázek dosahoval tohoto tvaru. V opačném případě bude deformován. Na rozlišení už v podstatě nezáleží, systém jej sám převede na 64x64. Abyste ale věděli, jak bude obrázek na serveru vypadat, můžete si jej i vy zmenšit do tohoto rozlišení.

 

Na ukázku jsme si nevybrali úplně ideální obrázek, jelikož není čtvercového tvaru, ale je vysoký, a došlo tak k deformaci. Proto vybírejte pečlivě anebo si obrázek upravte, než jej odešlete na nahození.

Pořízení Custom Emojis provedete jako už tradičně přes stránku aktivace.gamesites.cz, kde najdete také další doplňkové služby anebo třeba VIP. Na našich CS:GO serverech však i nadále probíhají práce pro zlepšení kvality hry, ať už na Jailbreaku nebo naposled na surfu, kde došlo k přidání několika desítek map. V blízké budoucnosti se můžete také těšit na tradiční Dárkobraní na Jailbreaku a další soutěže o ceny.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 1613x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář