{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Eventy na TTT slibují spoustu VIP zdarma

Napsal Whoik dne 14.07.2022 pro sekci CS:GO
Hrajte aktivně na serveru, věnujte pozornost aktuálnímu eventu a získejte VIP zcela zdarma! Každý prázdninový týden můžete bojovat s ostatními hráči na serveru o to, kdo si odnese vytouženou odměnu. Akce probíhá na CS:GO TTT serverech.

Prázdniny sice jsou již v plném proudu, to ale neznamená, že nemůžeme potěšit všechny aktivní hráče na našich TTT serverech. Eventy patří již delší dobu mezi nedílnou součást na všech Gamesites CS:GO serverech, avšak na zmiňované sekci přichází drobný upgrade. Zatímco běžně nastavujeme eventy na dobu konání dvou týdnů, na TTT se budou střídat již po týdnu jednom! To znamená nejen více šancí na výhru, ale také dvakrát tolik rozdaných VIPček!

TTT#1: 217.11.249.84:27482
TTT#2: 81.0.217.179:27976

Ano, hlavní ceny v eventech jsou pravidelně VIPčka, které může získat naprosto kdokoliv, kdo hrává na našich serverech. Není třeba se nikam registrovat, stačí pouze sledovat stránku s eventama, kde můžete najít aktuální popis eventu a také žebříček hráčů. Poté pouze stačí při běžné hře se věnovat tomuto úkolu o něco více než je běžně nutné. Vítěz eventu získává VIP na 2 měsíce a další 2 hráči v pořadí VIP na měsíc zcela zdarma. Více o Eventech si můžete přečíst v článku, kde jsme eventy představovali.

Teď ale zpátky k našim TTT serverům, kde jsme se rozhodli potěšit hráče touto formou. Již v pondělí 18.07. odstartuje první týdenní event, což znamená, že do konce prázdnin se jich vystřídá celkem minimálně 6. Soupeřit budete moci v tradičních TTT eventech -

Nejvícekrát dosažení 100 karmy
Nejvíce označených hráčů taserem
Nejvíce označených mrtvol
Nejdelší killstreak za traitora

Pokud se umístíte mezi prvními třemi, vždy následující víkend si budete moci vyzvednout výhru na serveru v menu /events. Přejeme všem hráčům hodně štěstí a podobné akce se určitě uskuteční v budoucnu i na ostatním sekcích.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 1605x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář