{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Rychlejší sběr kreditů povolen! Jak na to?

Napsal Whoik dne 13.06.2023 pro sekci CS:GO
Kredity se staly určitou měnou na Gamesites, díky které si můžete pořizovat různé vychytávky na servery, stejně jako třeba VIP. A přitom stačí pouze hrát na serverech a kredity vám samy přiskakují na konto. Nyní přicházíme s možností, jak tyto kredity sbírat ještě rychleji než doposud!

Kredity se staly nedílnou součástí našeho portálu a my se stále snažíme přicházet s novými možnostmi, na co tyto kredity využít a jak se k nim dostat. Možností využití je již teď mnoho. Nejen, že za ně můžete pořizovat věci na servery a nahradit tak reálné peníze, ale můžete si také zahrát v našem casinu, kde jsou pro vás vždy otevřeny stoly black jacku a rulety. Opomenout nemůžeme ani otevírání balíčků s odměnami. Jeden bonusový přišel celkem nedávno ve spojení s Jailbreakem. I o něm si musíme říct více, stejně jako o nové možnosti urychlit sběr kreditů.

Hráči Jailbreaku si mohli na serverech všimnout nedávno přidané sochy mistra Yody. Tato socha byla postavena na počest stvořitele Jailbreaku na Gamesites jak ho známe nyní. A pokud k soše přijdete a zmáčknete magické tlačítko (e), na webu s bedničkama se vám objeví nová položka, kde si můžete zcela zdarma zatočit a získat některou z odměn. Socha Yody je vždy jedna na mapě a většinou na viditelném místě, proto by neměl být problém tuto lehkou úlohu splnit.

CREDIT BOOST

Teď už ale k samotnému Credit Boostu, který přínáší možnost sběru kreditů v doposud nevídané rychlosti. Aktuálně získává běžný hráč 1 kredit za 15 minut strávených na serveru. VIP hráč 1,2 kreditu. Již tak lze za měsíc nasbírat dost kreditů na pořízení VIP anebo jiných vychytávek. Ale pokud chcete své kreditové konto výrazně rozšířit, můžete nyní použít Credit Boost hned ve třech různých rychlostech!

Credit Boost je další doplňková služba, díky které můžete získat skvělé výhody pouze díky aktivnímu hraní na serveru. Své kreditové konto můžete zkontrolovat po napsání /kredity do chatu přímo na serveru. Kredity se vám připisují samy od prvního napojení na jakýkoliv Gamesites server. A na co kredity využít? To už si vyberte sami přímo na stránce aktivace. Credit Boost platí pouze pro CS:GO servery.

GIF Spray Logo

Již je tomu nějaký čas, kdy jsme přidali jako možnost pořízení GIF spray loga, ale ještě jsme tuto novinku neoznámili oficiálně v článku, a tak je nyní ten správný čas. Pokud vás už omrzely defaultní spray loga a chtěli byste na serveru zazářit s jedinečným gifem, není nic snazšího než si jej pořídit. Najdete jej mezi doplňkovými službami stejně jako Credit Boost, anebo přímo zde.

V blízké budoucnosti se očekává spuštění zbrusu nového Counter Striku, což znamená také konec CS:GO, což může znamenat určitá technická omezení. O tomto si povíme více v dalším článku, proto zůstaňte naladěni a hodně zábavy při zrychleném sběru kreditů!

Autor: Whoik; Zobrazeno: 1993x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář