{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Counter-Strike 2 Beta pro všechny!

Napsal F3N0M3N dne 03.09.2023 pro sekci CS:GO
Slibovaný Counter-Strike 2 pomalu začíná spatřovat světlo světa ve své finální podobě. Než tomu tak skutečně bude, strejda Gaben společně s Valve si připravili ochutnávku pro všechny aktivní hráče CS:GO ve formě otevření bety, která byla ještě do nedávna pouze pro pár jedinců.

Je to už pomalu půl roku, co jsme vás informovali o možnosti se účastnit limitovaného beta testování nadcházejícího Counter-Strike 2. Valve tehdy informovalo a potvrdilo, že plná verze Counter-Strike 2 vyjde do konce léta 2023. Do konce léta nám zbývají přesně 3 týdny a strýček Gaben společně s Valve si připravili pro všechny aktivní hráče CS:GO ochutnávku ve formě otevřené bety Counter-Strike 2, která oficiálně vyšla 1.9.2023. To znamená, že si betu může zahrát už opravdu každý, je potřeba splnit jen pár základních podmínek.

Co tedy dělat proto, abyste mohli hrát otevřenou betu CS 2?

Stačí vám mít CS:GO s prime účtem a zároveň mít rank - tedy být aktivní. Abychom tuto informaci lépe rozšířili, pokud jste náhodou CS:GO dlouho nehráli a pravděpodobně jste ztratili rank, mělo by stačit si zahrát 1 kompetitivní zápas, získat rank a následně byste nejpozději do 24 hodin nebo následujícího dne měli obdržen pozvánku pro betu CS 2.

Tuto pozvánku uvidíte na úvodní stránce, když zapnete CS:GO, kde se jednoduchým zeleným tlačítkem zapíšete k testování a následně vám hra nabídne její vypnutí, což uděláte a Steam vám začne stahovat update CS:GO o velikosti přibližně 30 GB. Po jeho instalaci se vám při zapínání CS:GO vždy zobrazí možnost, zda chcete hrát CS:GO nebo CS 2.

Counter-Strike 2 nyní nabízí již většinu základních herních módů jako je competetive, který je nyní možné hrát formou premieru (banování map, výběr startující strany apod. jako jistě znáte z CS:GO), deathmatch, casual s aktuálně vypnutými módy klasického competitive a wingmanu. Avšak o rank již můžete hrát právě ve zmíněném premieru a hru a její mechanismy pořádně testovat a učit se v ostatních módech.

Zároveň je potřeba říct, že se stále jedná o beta testování, tudíž hra ještě není dostatečně optimalizovaná a speciálně na starších případně slabších herních sestavách můžete trpět na výrazně nižší počet FPS, než máte na CS:GO nebo na náhlé dropy FPS. Avšak za zkoušku to jistě stojí, nová úprava efektů granátů jako je smoke nebo molotov, změny v recoilu zbraní jako například u deaglu a podobně si prostě musí vyzkoušet každý pravý hráč Counter-Strike. 

A co vy už jste si vyzkoušeli novou verzi Counter-Strike, která nás nyní zřejmě bude provádět našimi herními životy v následujících letech místo CS:GO? A pokud by vás náhodou zajímalo, jaké novinky a změny můžete očekávat, případně si je sami vyzkoušet, tak se podívejte na náš minulý článek, ve kterém jsme o příchozím Counter-Strike 2 informovali nebo nahlédněte přímo na oficiální stránky od Valve.

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář