Re: Call of Duty servery - nápady!
Bylo by dobré u itemu Spy glass dát místo skinu novip dát skin Vip (když ten item dostane Vip/Evip), protože je fakt blbé vidět novip, které má famas a má dvojtý skok...

-
SIM4 - Zkušený
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Měl bych další nápad na classu v CoD : classa pro evip, která by byla neviditelná, když má knife (třeba jenom částečně) a musí stát na místě a bude mít samozřejmě knife
, pistolku, deagle a scout nebo p90 kdyby se tam mohla dát. Díky
PS: Vy užjste s updatem hotovi co? A jestli ne tak to bude super.

PS: Vy užjste s updatem hotovi co? A jestli ne tak to bude super.

-
SIM4 - Zkušený
Část updatu už je hotová, ale nové návrhy se už asi přijímat nebudou protože by se to muselo znova řešit,zkoušet.. atd
Jen se vás chci zeptat.. celkově se vyjádřete používá někdo z vás item "NASA Vesta" ? Pro info tenhle item vám dá 500 armoru, celkem by mě to zajímalo.. díky
(Nejlepší by bylo kdyby jste mi to napsali do PMky.. aby se z toho nerozjela flame)
Jen se vás chci zeptat.. celkově se vyjádřete používá někdo z vás item "NASA Vesta" ? Pro info tenhle item vám dá 500 armoru, celkem by mě to zajímalo.. díky

[CS Admin]
-
Twixxak - Zkušený
Classy - Sniper: Jste šikovní lidé a umíte zamakat, takže by podle mě nebyl moc velký problém dát na primární zbraň awp a na sekundární deagle. Mám bind na automatické přehození na sekundární a primární. Pokud mám awp a dám sekundární, tak mi to dá do ruky glock/usp, což je velmi nevýhodné a často kvůli tomu prohrávám. Zároveň pokud dám plant, tak mi to dá o ruky Scout, což je také nevýhodné a zdržuje to. V kriti cké situaci jsou tyto drobnosti docela rozhodující
- Sharp Shoote: V celku dobrá classa, ale je moc pomalá. Vemte si snipera - 2 pušky, 2 pistole a lítá po mapě jak střelený a sharp shooter má o 1 pistoli méně a je to nejpomalejší classa. Pokud by měl rychlost alespoň jako medic, byla by tento class hratelný.
- Fire SUpport: Také praktický class, ale strašně kazí hru rakety. Hraji snipera a lidi mi nadávaj že když mám awp tak oni masjí rakety. S AWP je ale potřeba skill. Kdežto raketou párkrát vystřelím přes stěnu a š lidi za ní jsou mrtví. Buď snížit dmg, nebo udělat něco na způsob dynamitu u demolitions nebo nevím. Plus když někdo těsně před koncem kola vystřelí raketu na spawn, tak je nové kolo, lidé se respawnou ale taketa letí dále a všechny na spawnu hitne.
- Rusher - Ano, má 2 brokovnice, které jsou lehké, ale podle mě je zbytečné, aby byl až tak rychlý. Je to class, který jde těžko strefit a ještě má 1/3 šanci na oslepení.
- Medic - Snad jen rychlejší healování. Sice se moc nevyužívá, protože lidé mediky nevnímají jakožto léčitele ale jako útočníky, ale pomůže to, když přijde na věc. A Vyhealovat někomu jen 150 hp je dost zdlouhavé.
- Sapper - Miny. Ach ty miny. Je to podle mě svinstvo jako rakety. To že nejsou vidět bych ještě bral, ale pakliže si někdo dá 40 bodů do str a dá tři miny do dveří, tak je nemožné projít.
- Cpt. Price - jedna z nejzákeřnějších classů. Je pouze pro eVIP - 16 xp za kill.. takže má 160 %xp. A taky má 1/3 šanci na respawn. To je o 33% xp více. Takže má 193 % xp. V praxi to znamená, že ten kdo hraje od restartu cpt price se stane velice rychle výrazně silnějšími než ostatní. Tím pádem je silnější a zabíjí více lidí a je ještě silnější a zabíjí ještě více lidí a tak dále. Tím se dostávám k dalšímu bodu. Rozhodně bych respawn když už ho chcete stáhl na alespoň 1/6.
Levely s XP. - Ano, je to RPG server kde je každý jinak silný a musí se postupovat, ale levely jdou s trašně rychle. Já hraji například medika. Udělám si 10 lvl. Ale v té době má někdo s cpt price lvl zhruba 20. A to je znatelný rozdíl. TAkže často umírám, mám málo možností zabít nepřátele a než se dopracuji na lvl 30, tak cpt price už je 81 a je téměř neporazitelný.
Proto bych navrhl protáhnout levely. Na první lvl je 35 xp, na druhý já nevím... 130 na čtvrtý 450 (Pro příklad). Tím natáhnutím myslím to, že na 1 lvl by bylo potřeba např. 70xp, na druhý např 250 a na třetí třeba 720. Lidé by se pomaleji expili a server by byl déle hratelný. Od posledního resetu je to snad 4 měsíce a už jsou tu časté levely nad 50 (najdou se i 81). A to se ještě ani nemluví o resetu.
Update - už asi dva roky sem tam vyjde na povrch zprává o nějakám update COD. Jednou mi jeden admin potvrdil že nějaký update byl, ale pořád se nic nestalo. Já věřím, že ale na tom děláte, ale mojí vírou otřásá, když se nic neděje a vy jen říkáte - všechno bude úžasný, na všem aktivně děláme.
A teď brutálně mojí vírou otřáslo to, že jste udělali nový COD DM server. Z pohledu hráče to je přirovnání, jako kdybych si objednal řízek s bramborem, oni mi přinesli řízek osmažený jen z jedné strany, studenou bramborovou kaši omlovali se a říkali že na všem pracují a v kuchyni by místo toho pekli cukroví a to mi pak naservírovali.
- Sharp Shoote: V celku dobrá classa, ale je moc pomalá. Vemte si snipera - 2 pušky, 2 pistole a lítá po mapě jak střelený a sharp shooter má o 1 pistoli méně a je to nejpomalejší classa. Pokud by měl rychlost alespoň jako medic, byla by tento class hratelný.
- Fire SUpport: Také praktický class, ale strašně kazí hru rakety. Hraji snipera a lidi mi nadávaj že když mám awp tak oni masjí rakety. S AWP je ale potřeba skill. Kdežto raketou párkrát vystřelím přes stěnu a š lidi za ní jsou mrtví. Buď snížit dmg, nebo udělat něco na způsob dynamitu u demolitions nebo nevím. Plus když někdo těsně před koncem kola vystřelí raketu na spawn, tak je nové kolo, lidé se respawnou ale taketa letí dále a všechny na spawnu hitne.
- Rusher - Ano, má 2 brokovnice, které jsou lehké, ale podle mě je zbytečné, aby byl až tak rychlý. Je to class, který jde těžko strefit a ještě má 1/3 šanci na oslepení.
- Medic - Snad jen rychlejší healování. Sice se moc nevyužívá, protože lidé mediky nevnímají jakožto léčitele ale jako útočníky, ale pomůže to, když přijde na věc. A Vyhealovat někomu jen 150 hp je dost zdlouhavé.
- Sapper - Miny. Ach ty miny. Je to podle mě svinstvo jako rakety. To že nejsou vidět bych ještě bral, ale pakliže si někdo dá 40 bodů do str a dá tři miny do dveří, tak je nemožné projít.
- Cpt. Price - jedna z nejzákeřnějších classů. Je pouze pro eVIP - 16 xp za kill.. takže má 160 %xp. A taky má 1/3 šanci na respawn. To je o 33% xp více. Takže má 193 % xp. V praxi to znamená, že ten kdo hraje od restartu cpt price se stane velice rychle výrazně silnějšími než ostatní. Tím pádem je silnější a zabíjí více lidí a je ještě silnější a zabíjí ještě více lidí a tak dále. Tím se dostávám k dalšímu bodu. Rozhodně bych respawn když už ho chcete stáhl na alespoň 1/6.
Levely s XP. - Ano, je to RPG server kde je každý jinak silný a musí se postupovat, ale levely jdou s trašně rychle. Já hraji například medika. Udělám si 10 lvl. Ale v té době má někdo s cpt price lvl zhruba 20. A to je znatelný rozdíl. TAkže často umírám, mám málo možností zabít nepřátele a než se dopracuji na lvl 30, tak cpt price už je 81 a je téměř neporazitelný.
Proto bych navrhl protáhnout levely. Na první lvl je 35 xp, na druhý já nevím... 130 na čtvrtý 450 (Pro příklad). Tím natáhnutím myslím to, že na 1 lvl by bylo potřeba např. 70xp, na druhý např 250 a na třetí třeba 720. Lidé by se pomaleji expili a server by byl déle hratelný. Od posledního resetu je to snad 4 měsíce a už jsou tu časté levely nad 50 (najdou se i 81). A to se ještě ani nemluví o resetu.
Update - už asi dva roky sem tam vyjde na povrch zprává o nějakám update COD. Jednou mi jeden admin potvrdil že nějaký update byl, ale pořád se nic nestalo. Já věřím, že ale na tom děláte, ale mojí vírou otřásá, když se nic neděje a vy jen říkáte - všechno bude úžasný, na všem aktivně děláme.
A teď brutálně mojí vírou otřáslo to, že jste udělali nový COD DM server. Z pohledu hráče to je přirovnání, jako kdybych si objednal řízek s bramborem, oni mi přinesli řízek osmažený jen z jedné strany, studenou bramborovou kaši omlovali se a říkali že na všem pracují a v kuchyni by místo toho pekli cukroví a to mi pak naservírovali.
-
BarmyHawk - Kolemjdoucí
Jo, a mohli byste přidat nové mapy, nebo obnovit staré. Třeba bridge. A dobrá mapa je např. cs_assault_lol
-
BarmyHawk - Kolemjdoucí
Barmy? Musím říct že ses toho nebál a já s tebou souhlasím ale přece ten update bude doufám za chvíli... A jinak jak Barmy říkal zmenšit dmg u raketek, zvýšit rychlost běhu a snížit expení. Podle mě by bylo dobré na CoD DM upravit ty bugy atd. ale při tom expení na normálním CoD dát, že ba eVIP měli 12 exp za kill VIP 10 exp za kill no a neVIP by měli např. 8 exp za killl. 

-
SIM4 - Zkušený
Vzhledem k tomu, že tahle diskuse ještě není uzavřená - Bylo by velice vhodné vzhledem k hráčům někam posílat průběžné informace o tom, jak jste na tom s prací na update. Jakmile se na COD někde ozve update, tak si všichni hned začnou stěžovat. Sem tam vypustit nějakou maličkost, aby si lidi mohlo říct - Jo, makají na tom!
-
BarmyHawk - Kolemjdoucí
Stále se na updatu pracuje, vydržte.. 

CS 1.6 HLSA
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
-
Kavik444 - Spamer
O tom přesně mluvím. Neříct jen - jo jo, děláme na tom, ale napsat třeba - Děláme na tom, teďka právě přepracováváme postavu Cpt. Price. Nebo třeba - dolaďujeme nový class...
-
BarmyHawk - Kolemjdoucí
Ale to ti já neřeknu, protože nejsem osoba, která update nahazuje.
CS 1.6 HLSA
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
-
Kavik444 - Spamer
Bylo by super ten server nějak osvěžit, tak tady mám takovej nápad. Když hrajete Zombie servery a dáte první kill v kole tak to začne řvát "FIRST KILL" nebo když střelíte bazookou tak vám to začne řvát do uší "DOUBLE,TRIPPLE, EXCELET" atd. tak to bych chtěl aby na CoD serverech bylo 

-
SIM4 - Zkušený
SIM4 píše:Bylo by super ten server nějak osvěžit, tak tady mám takovej nápad. Když hrajete Zombie servery a dáte první kill v kole tak to začne řvát "FIRST KILL" nebo když střelíte bazookou tak vám to začne řvát do uší "DOUBLE,TRIPPLE, EXCELET" atd. tak to bych chtěl aby na CoD serverech bylo
Dovolil bych si souhlasit,nebylo by to špatné,má to být přece CoD ne?Rozhodně bych se nebál přidat Killstreaky (neříkám odměny za ně,ale stačil by hlasatel "double,tripple..."

-
MrFruty - Mistr
No jo ale ber to tak že hráč s vyšším lvl si dá za mapu třeba 5 killů... to by pak bylo až otravné... nebo třeba si vyzabíjí celý tým
a pak to musíte pořád poslouchat až vás to pak po týdnu začíná srát
DD

Dont RAGE, Play 4 fun
)

-
Pendathron - Kolemjdoucí
Tak ale nikdo neřekl že se to bude zobrazovat všem
Třeba jen danému hráči a šlo by to v menu vypnout 

-
MrFruty - Mistr