Vše ohledně kategorie serverů: Call of Duty

Re: Call of Duty servery - nápady!

Příspěvekod Pendathron » 03 čer 2014, 06:35

RadeGast, doufám že aspoň ty už konečně s tím updatem něco uděláš :D ... Na CoD serverech už prestalo hrát hodně lidí.... Já bych hlavně zmenšil výhody VIP ... sám jsem evip, ale jako s prominutím, normální hráč nemá moc šancí mě zabít , když jsem cpt. Price treba 40 a on nejakej lvl 9... Nemá šanci.... Pokud to není sniper a netrefí se do hlavy....
Dont RAGE, Play 4 fun :))
Pendathron
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

od Rumcajz » 03 čer 2014, 06:35

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod ThePotkan » 10 čer 2014, 23:22 VIP

Ahoj chcel by som navrhnúť neviem či už to mate v pláne ale rusher ma dosť vysokú šancu na oslepenie chcel by som aby bolo o trošku nižšia lebo fakt sa to nedá keď da rusher 1 hit a bum 10 sekúnd flash.
Potom by som ďalej chcel aby na rusherovi bolo a tej Automatickej brokovnici 10 nábojov a nie 7 je niekedy dosť malo aby som zabil napr. Prica level 40+.
Ako ďalšie by som chcel že tie naboje na začiatku kola mám v Auto Broke 7 nábojov v Pumpe 8 a záložne náboje je ich tam 36 ale počítaju sa na obe brokovnice keď vystrieľam 8 nábojov z Pumpy tak mi ostane na Auto Broku iba 28 nábojov v zálohe.
V skratke dobre by to bolo ako je to u Cpt.Prica ktorý ma náboje osobitne na M4 a MP5.

Dúfam že som to nenapísal nejak zložito že tomu pochopíte z pozdravom TOMASGS.
Dobrý prospech v škole nikomu nezaručuje úspech v skutočnom živote. :)
ThePotkan
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod blackgord » 12 čer 2014, 14:00

TomasGs píše:Ahoj chcel by som navrhnúť neviem či už to mate v pláne ale rusher ma dosť vysokú šancu na oslepenie chcel by som aby bolo o trošku nižšia lebo fakt sa to nedá keď da rusher 1 hit a bum 10 sekúnd flash.
Potom by som ďalej chcel aby na rusherovi bolo a tej Automatickej brokovnici 10 nábojov a nie 7 je niekedy dosť malo aby som zabil napr. Prica level 40+.
Ako ďalšie by som chcel že tie naboje na začiatku kola mám v Auto Broke 7 nábojov v Pumpe 8 a záložne náboje je ich tam 36 ale počítaju sa na obe brokovnice keď vystrieľam 8 nábojov z Pumpy tak mi ostane na Auto Broku iba 28 nábojov v zálohe.
V skratke dobre by to bolo ako je to u Cpt.Prica ktorý ma náboje osobitne na M4 a MP5.

Dúfam že som to nenapísal nejak zložito že tomu pochopíte z pozdravom TOMASGS.

automaticka brokarna je pumpa ..
m3 je ta brokovnice s 8-mi nabojema .. ujasni si pojmy a dojmy

1. s rusherem dam někdy 10 hitu a ten člověk mi říká, že flash pořád neměl :D ale klasických 5-6 hitů a flash nemaj
2. pumpa s 10-ti nabojema by byla moc OP, už takhle dobře miřená HS z pumpy zabije každýho
3. price ma naboje na mp5 a m4 jiné, protože ty zbraně maj jiný náboje xD .. tzn nejdou dát stejný, ale navýšení celkového počtu nábojů do brokovnic je určitě v plánu
blackgord
Amatér
Amatér

Příspěvekod cikula01 » 13 čer 2014, 09:35

ja bych se chtel zeptat proc se momentalne ted strasne moclaguje server + na serveru call of duty bych pridalnejake classy pridal bz ch napriklad marinaka s 50Hp 200 armuru knife kill na ranu pravym tlacidlam mysi ale bez guny ale minimalni vyditelnosti pro novip hrace s speedem vetsim o 10 procent ney ma normalni rusher (bey guny myslim tim i bez zakladni zbrane u ct i u t coy je Usp A Glog proste len knife nic vic) aby sme i mi NOVIP meli sanci porazit commando i treba knife
[E-VIP]:
JailBreak #9
,
BaseBuilder #3
,
Furien #8
,
Cal of Duty #3

Obrázek
cikula01
Amatér
Amatér

Příspěvekod sosko » 14 čer 2014, 01:43

automaticka brokarna je pumpa ..
m3 je ta brokovnice s 8-mi nabojema .. ujasni si pojmy a dojmy

no ako, každý tomu hovorí inak, my sme tiež hovorili broke "ktorou obtahuješ" !pumpa!
Každá partia má iný názov, takže toto tu spomínaš úplnú blbosť :D

len tak pre zvedavosť ;)
šošo: Všetko zlé je na niečo dobré
sosko
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod blackgord » 25 čer 2014, 17:48

Nevím jak se vám to povedlo xD ale ten server stojí za uplny hovno a uz se tam neda ani hrát xD

Nevím jak se vám to povedlo xD ale ten server stojí za uplny hovno a uz se tam neda ani hrát xD

blackgord
Amatér
Amatér

Příspěvekod glencoco » 30 čer 2014, 21:50

No Zuzka nám tu zase nadává :lol: :lol:
[extraVIP]Avatar Battle #1
[extraVIP]Call of Duty #1
[extraVIP]Zombie Night #1
[VIP]Jail Break #9
Nick:GlenCoco
glencoco
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod patrik11 » 01 črc 2014, 09:42

Napr ked mam niekedy pluk switch mam davat min demage 26 lenze som si vsimol ze protekcia toho hraca blokuje aj cast pluk switchu napr som mal full demage a dal som demage 27 alebo bez demagu som raz dal 22 prosim o opravu chyby
patrik11
Amatér
Amatér

Příspěvekod 0sial » 04 črc 2014, 23:59

blackgord- môžem sa opýtať čo sa s tebou stalo? predtým tu boli od teba rady na zlepšenie a teraz iba spamuješ 2 veci dookola---
No môj návrh : čo sa týka SWAT štít mal by blokovať menej itemov (alebo prepísať v /item z niektoré na všetky okrem...)
obmeziť mapy typu dust alebo aztec a dať tam keď tak upravené typu dust_2011 (ide mi o odstránenie clasický máp)
Forever Alone
0sial
Amatér
Amatér

Příspěvekod Twixxak » 01 srp 2014, 16:09

Osial, tak si přečti z jakého data je založený topic, a před jakou dobou se řeklo že je update sepsaný :)
[CS Admin]
Twixxak
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Pendathron » 03 srp 2014, 08:27

hm jak dlouho že už je slibovaný update? :D
Pendathron
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Pendathron » 04 srp 2014, 07:15

Namyšlená? :D tak ona tu vypíše všechno možné, všechny možné změny, bugy, chyby, vylepšení a nakonec z toho není nic? i když se porad rikalo jak to je sepsané? Mě by to taky dost sralo :D
Pendathron
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod superidi » 05 srp 2014, 22:02

je mi jedno či tam pridáte nové classy alebo nie, chcem tam len mapu typu de_huntic ,de_sklad , de_dust4ever /tá sa hrávala/ a Ďalej takýchto máp, nie furt dookola dusty a aztec..
superidi
Amatér
Amatér

Příspěvekod Twixxak » 05 srp 2014, 23:45

Dopadlo by to jako minule - Mapy jsou v maplistu zbytečné stejně by se nehráli a všichni by furt votovali jenom dustky :)
Akorát dust4ever by se chytil já si ho ještě pamatuji.
[CS Admin]
Twixxak
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod superidi » 08 srp 2014, 10:50

Stačilo by, aby bola dopoludnia možnosť votovat všetky mapy, nie len 4 rovnaké dokola

Pridal by som nové itemy - raketomet, sapperův batoh ... a treba by som zmenil míny, aby boli trochu vidieť a aby sa dali rozstrieľať
superidi
Amatér
Amatér

PředchozíDalší

Zpět na Call of Duty Servery