I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] Celková stížnost na GS portál

Příspěvekod OldSchoolPiXi » 23 srp 2016, 19:59

Dobrý den
Než se dostaneme v věci ? Chtěl bych zdůraznit, že na Vašem portálu hraji už 10 rokem. Zažil jsem tu velice dobrou zábavu, hlavně na JBs serverech, ale postupem času jsem popřemýšlel nad nákup evips momentálně mám 2 kousky na JB 2 , BB 2, je hezké, že dáváte slevy na vip a rozšíření evip, ale proč nám lžete ? Ano, lžete a to v jedné zásadní věci a to je?
Poslední řadek textu ve výhodách vip/evips. Cituji - Další výhody: A navíc spousta výhod, které zde nejsou uvedeny + další připravujeme Ano tato věta mě velice asi nejvíce naštvala, a co vlastně štve mě, už sakra nějakoU dobu. Hlavně slova + další připravujeme Tak tyto slova, už zde máte napsáno už několik let, ale co je horší ty výhody, které připravujete podle Vás. Tak ty asi přijdou s mojí smrtí, za posledních pár let, jste vymysleli nezlobte se na mě, ale vymysleli jste hezky česky "HOVNO" za x let!!! Nezkutečný jak na nás na hráče serete Chtěl bych se tedy zeptat zde už hodláte něco vymyslet? :?: :?: :!: :!: LITUJI, ŽE JSEM VÁS VŮBEC NĚJAK PODPOŘIL :!:

+ Přidám sem ještě jeden dotaz
a ten se týká, další důležité činnosti. A to je ? Nové mapy na JBs, BB, a dalších serverech ? Říká Vám to vůbec něco ? Ono popravdě co vám budu řikat, za tě x let se ty mapy docela znechutí a znechutí se natolik, že tu vlastně už nehrajete :) A to asi bude u většinu hráčů. Nemluvím za všechny.

Omlouvám se, za ty slova.
:!: Tak bych poprosil o vyjádření :) :!:
OldSchoolPiXi
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyřešeno] Celková stížnost na GS portál

od Rumcajz » 23 srp 2016, 19:59

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Celková stížnost na GS portál

Příspěvekod OldSchoolPiXi » 23 srp 2016, 21:14

Těch 10 let myšleno celkově CS 1.6 - aby se náhodou někdo neozval, že Dominikukriži?? :D Špatně jsem to napsal :D Chtěl jsem se soustředit hlavně na ty nadávky :D :D
OldSchoolPiXi
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 23 srp 2016, 21:30

Děkujeme za zakoupení VIP výhod! Vzhledem k Vaší spokojenosti, bychom Vám rádi nabídli koupi dalších výhod, v právě probíhající akci!

POZOR AKCE! PRÁVĚ PROBÍHÁ SLEVA 50% NA AKTIVACI VÝHOD!

;)
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod OldSchoolPiXi » 23 srp 2016, 21:36

Děkuji, že jsi zrovna ty odpověďěl na moje stížnosti. Jde vidět, že pravomoce admina máš pevně ve svých rukou, ale v hlavě to už je jíná kategorie :) Pokuď by jsi se urazil? Což je tvým zvykem poměrně časté, ale pokuď ne?! Tak bych prosil normální odpoveď, když už máš ty práva :) a říká se ti "pan admin"
OldSchoolPiXi
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 23 srp 2016, 21:40

Ano, přesně tak! Tato skvělá akce platí pro VŠECHNY naše servery, proto neváhejte a hurá do toho!

;)
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Taygete » 23 srp 2016, 21:45 VIP

Awee (cti ejvi) píše:Ano, přesně tak! Tato skvělá akce platí pro VŠECHNY naše servery, proto neváhejte a hurá do toho!

;)

A to se vyplatí!!
Obrázek
Taygete
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod VoLdEmOrD » 23 srp 2016, 21:58 VIP

ja som mala žužužu a toto je moj mikrofon
VoLdEmOrD
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod NZNk1 » 23 srp 2016, 22:08 VIP

Vlikett píše:
Awee (cti ejvi) píše:Ano, přesně tak! Tato skvělá akce platí pro VŠECHNY naše servery, proto neváhejte a hurá do toho!

;)

A to se vyplatí!!

Horste ale to jěšte neni vše :!: :!:

Ale nie, ja ti tiež niečo napíšem.
Ty si predpokladám asi nevšímaš, že su stále príspevky ako vylepšiť mod, napr. furien, jb atď... Tak sa stále diskutuje o tom čo by bolo treba vylepšiť atď. Máš možnosť sa tak vyjadriť aj ty a ak tvoj návrh bude rozumný tak podľa mňa GS s tým problem nebude mať aby tam niečo vylepšilo. Taktiež máš právo tam niečo napísať, čo by bolo dobre pridať pre vip, evip..
Tak hlavne si kúp ešte nejake to vip, evip kým je ešte zľava 8-) !
https://www.youtube.com/watch?v=crlt33_zzxw
NZNk1
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Izmael » 23 srp 2016, 22:13 VIP

Tato stížnost či dotaz se směřuje k vedení (včetně šerifů), nechápu, proč se tady teda ostatní vyjadřují..
Nerozvíjejte tu debatu.. ;)
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod WOMANIZER » 24 srp 2016, 20:57

Na 100% s tebou suhlasim OldSchoolPiXi.

Hrajem ctf mod tu na gs uz stvrty rok a uz tretim rokom cakam na update ktory mal prist uz v roku 2013 no stale sa nic nedeje. Na forku v sekcii napady a vylepsenia ctf je toho napisaneho dost vela zvacsa blbosti ale najdu sa tam aj uzitocne veci no vedenie na nas ocividne serie :/
AllEyezOnMe
WOMANIZER
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Diaz » 25 srp 2016, 10:31 VIP

Děkujeme za dotaz, který Vám bude tímto zodpovězen.

:)
Diaz
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Zesh » 25 srp 2016, 11:18 VIP

Nezkutečný jak na nás na hráče serete

Hej hej sereme, nevidíš do ničoho čo sa na GS deje a budeš tu písať sračky. Nové mapy atp? Myslíš si, že to je také jednoduché? Nahodili sa nové mapy, boli zrušené lebo ich hráči nechceli hrať takže kde nastáva problém? U nás či u vás hráčov...

Womanizer, ďalší expert ktorý vie všetko. Skús si robiť taký update a uvidíme koľko ti to bude trvať :D

Ty vole ja som vlastne zabudol, nemusím chodiť do práce, nemusím sa niak živiť, GS je pre mňa prioritou tak tu budem sedieť 24 hodín denne a čítať takéto nezmyselné topicy.
Zesh
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod OldSchoolPiXi » 25 srp 2016, 18:05

Zesh píše:
Nezkutečný jak na nás na hráče serete

Hej hej sereme, nevidíš do ničoho čo sa na GS deje a budeš tu písať sračky. Nové mapy atp? Myslíš si, že to je také jednoduché? Nahodili sa nové mapy, boli zrušené lebo ich hráči nechceli hrať takže kde nastáva problém? U nás či u vás hráčov...

Womanizer, ďalší expert ktorý vie všetko. Skús si robiť taký update a uvidíme koľko ti to bude trvať :D

Ty vole ja som vlastne zabudol, nemusím chodiť do práce, nemusím sa niak živiť, GS je pre mňa prioritou tak tu budem sedieť 24 hodín denne a čítať takéto nezmyselné topicy.

Obávám se, že tu asi nikdo nic nechápe. Já po Vás snad nechci toho moc. Stačí Váš názor na to proč se tohle děje. Promiňte vlastně nědeje. To co chci já i další hráči. To, že jste nahodili mapy ? Tak to jsem asi byl velice zaslepen :D Mapy, které jste nahodili byli promiňte, ale totálně o ničem. Ptám se Vás tedy znova, proč? Proč na jiných serverech je to jiné a tady je to furt stejné ? Však sakra, když už z nás chcete mít peníze, tak proč se sakra o to nikdo nestará ? Já vidím sekci s napady ? Ano vidím, ale aby jste tedy nějaké ty nápady zrealizovali to už je věc jiná. No nezlobte se na mě, ale takto se blbě podniká :D Když už chcete ty peníze. A ještě jedna otázka zaměřená ná Vás "pány Šerify" Zeshy? Nikdo ti neříká, že u toho máš sedět 24 hodin. Jsem taky jen pracující člověk, ale tvé vyjádření k mé situaci je trošku přes notu nemyslíš? Jak říkám nebo dalo by se říci "podnikáni" vypadá jinak než jak je tomu zde. Ono udržet si hráče je jiný lvl pro každého co něco vlastní, ale nabrat nováčky a k tomu si přivydělat a starat se o chod je také věc jiná. No nezlobte se na mě, ale já bych to dělal trošku jinak :) Asi bych se víc staral, abych tohle vše vylepšil, modernizoval jak skiny,mapy atd... Ale jestli chcete nechat retro, retrem tak prosím, jste na dobré cestě. :lol: :lol:
OldSchoolPiXi
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Zesh » 25 srp 2016, 18:14 VIP

Ani nikto sa o to nestará. Keby sa o to nikto nestaral, tak tu nič z toho nie je.

Já vidím sekci s napady ? Ano vidím

Vidíš admin sekciu? Nie, nevidíš ani do 1/10 z toho čo sa na GS deje a budeš tu vypisovať blbosti.

modernizoval jak skiny,mapy atd

Ty si myslíš, že je iba všetko o tomto? Keď si taký múdry a myslíš si, že by si to zvládal lepšie, založ si vlastný portál a potom uvidíme, či to je také jednoduché alebo nie ;)

Najlepšia vec čo môže robiť človek je kritizovať i keď o tom hovno vie.
Zesh
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod OldSchoolPiXi » 25 srp 2016, 18:41

Zesh píše:Ani nikto sa o to nestará. Keby sa o to nikto nestaral, tak tu nič z toho nie je.

Já vidím sekci s napady ? Ano vidím

Vidíš admin sekciu? Nie, nevidíš ani do 1/10 z toho čo sa na GS deje a budeš tu vypisovať blbosti.

modernizoval jak skiny,mapy atd

Ty si myslíš, že je iba všetko o tomto? Keď si taký múdry a myslíš si, že by si to zvládal lepšie, založ si vlastný portál a potom uvidíme, či to je také jednoduché alebo nie ;)

Najlepšia vec čo môže robiť človek je kritizovať i keď o tom hovno vie.

Nejlepší je říct o člověku, že on ví hovno a přítom sám neví nic :D Byl to dotaz a ne kritika, jestli jsis nevšimlů kritika byla na Vás, že tu píšete nesmysli, ale v pohodě. Ano musí to být opravdu těžké, něco z toho udělat a zrealizovat. Jestli jsis nevšiml o tom to je. Dělat něco nového. Dám ti příklad pač vidím, že jsi opravdu zaostalý. Koupíš si dejme tomu ??? Auto.. Nejdříve si řekne fajn, mám pěkný auto, ale po chvíli si řekneš koupím si nové pneu bude to vypadat lépe nebo cokoliv jiného a změníš to a vypadá to jinak a možná z toho máš radost a lide okolo také, že se zatím autem otáčejí a libí se jim to. Zde ? je to asi takto. POZOR! NOVÝ NÁBOR BAŽANTŮ DO NAŠEHO GS TEAMU, NEVÁHEJTE A KUPUJTE VIP. . To je asi vše co se tu děje. Zatím mi nikdo neodpověděl, zda přijde něco nového nebo vylepšíte RETRO, RETREM.
OldSchoolPiXi
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Další

Zpět na Stížnosti na Adminy