• Stránka 1 z 1
[V]BB#New/blazen
-píšu to tady,protože mi jde o princip a ne o ten ban
[=] Dostal jsi trest od admina: blazen
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^BaseBuilder New
[=] Doba trvani trestu: 30 minut
[=] Duvod trestu: Vlastni [Kazenie hry]
[=] Zabanovany nickname: mara
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:1:72621756
[=] Zabanovana IP: 109.81.208.115
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
-Takže hrali jsme první dvě kola na mapě stepup měli jsme full a chtěli jsme s calinem pustit event ani JEDNOMU to nešlo spustit po těchto kolech jsem napsal twixovi a arnostovi,že nejdu eventy spustit jestli neví kde je problém.Bylo mi řečeno,že se to řekne blaznovi no a pak došel blazen na server a zeptal se kdo psal,že nejdou eventy (napsal jsem že jsem to psal já) poté ho sám sputil a napsal toto je čo ? ja mu napsal,že mi to ale fakt nešlo a mam hned ban.
-Chci se zeptat důvod takového banu za nic ? Já nemám zapotřebí dělat naschvál vím jaký to je se o něco starat takže nechápu hned takový agresnivní ban
-Ještě jedna poznámka demo jsem točil ale pak ho vypnul a zapl nové takže to demo nemám ale když píšu hned adminum tak chci pomoct přeci a ne uškodit serveru..
[=] Dostal jsi trest od admina: blazen
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^BaseBuilder New
[=] Doba trvani trestu: 30 minut
[=] Duvod trestu: Vlastni [Kazenie hry]
[=] Zabanovany nickname: mara
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:1:72621756
[=] Zabanovana IP: 109.81.208.115
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
-Takže hrali jsme první dvě kola na mapě stepup měli jsme full a chtěli jsme s calinem pustit event ani JEDNOMU to nešlo spustit po těchto kolech jsem napsal twixovi a arnostovi,že nejdu eventy spustit jestli neví kde je problém.Bylo mi řečeno,že se to řekne blaznovi no a pak došel blazen na server a zeptal se kdo psal,že nejdou eventy (napsal jsem že jsem to psal já) poté ho sám sputil a napsal toto je čo ? ja mu napsal,že mi to ale fakt nešlo a mam hned ban.
-Chci se zeptat důvod takového banu za nic ? Já nemám zapotřebí dělat naschvál vím jaký to je se o něco starat takže nechápu hned takový agresnivní ban
-Ještě jedna poznámka demo jsem točil ale pak ho vypnul a zapl nové takže to demo nemám ale když píšu hned adminum tak chci pomoct přeci a ne uškodit serveru..
-
Mara17 - CS 1.6 Admin
[V]BB#New/blazen
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: BB#New/blazen
Vyjádřím se taky protože jsem byl v ten moment přítomen. Potom co dostal mara ban tak jsem to další kolo zkusil znova a znova to nešlo.
http://leteckaposta.cz/459378845 můžete si to pustit celý, není to dlouhý, proklikával jsem všechny eventy a ani jeden nešel.
Hráč přijde s problémem na který narazil na serveru, slušně napíše adminům v čem je problém, jestli se to dá nějak vyřešit. Očividně jde, přijde to zkontrolovat blazen a zjistí že to jde, nic lepšího ho nenapadne než ho rovnou zabanovat, proč to řešit lidsky a najít řešení když to jde takhle. To že mu každý den píšou lidi že ten event nejde asi pravda bude, protože to prostě občas nejde, a jestli je z toho na nervy ze tohle musí porad rešit tak ať se na to vykašle a nedělá nic jinýho než banuje hráče na serveru když chtějí nahlásit nějaký problém.
A jestli náhodou tam to BP svítí jen tak pro srandu za to my nemuzeme
edit:
Vsiml jsem si ze jsem to daval pres informace, v tu chvili me to proste nenapadlo, ale nazor na to neměním a stojim si za tim ze se to dalo vyresit jinak nez banem. Na demo asi koukat nemusíte, na eventy jsem najel pres informace, vse bylo nevědomky..
http://leteckaposta.cz/459378845 můžete si to pustit celý, není to dlouhý, proklikával jsem všechny eventy a ani jeden nešel.
Hráč přijde s problémem na který narazil na serveru, slušně napíše adminům v čem je problém, jestli se to dá nějak vyřešit. Očividně jde, přijde to zkontrolovat blazen a zjistí že to jde, nic lepšího ho nenapadne než ho rovnou zabanovat, proč to řešit lidsky a najít řešení když to jde takhle. To že mu každý den píšou lidi že ten event nejde asi pravda bude, protože to prostě občas nejde, a jestli je z toho na nervy ze tohle musí porad rešit tak ať se na to vykašle a nedělá nic jinýho než banuje hráče na serveru když chtějí nahlásit nějaký problém.
A jestli náhodou tam to BP svítí jen tak pro srandu za to my nemuzeme
edit:
Vsiml jsem si ze jsem to daval pres informace, v tu chvili me to proste nenapadlo, ale nazor na to neměním a stojim si za tim ze se to dalo vyresit jinak nez banem. Na demo asi koukat nemusíte, na eventy jsem najel pres informace, vse bylo nevědomky..
-
Lam1k - CS 1.6 Admin
Ještě dodávám já demo z předešlých kol kde jde vidět,že ten BP point mám a v tom případě nechápu kde je chyba,přesně jak píše Lam1k s tím,že chci pomoct tak za to,že blazen má nervy dostanu ban ? Za to,že chci pomoct tomu nerozumím vážně
Demo: http://leteckaposta.cz/431124000
Demo: http://leteckaposta.cz/431124000
-
Mara17 - CS 1.6 Admin
Hodím sem aj blaznovo vyjadrenie..
Ban v poriadnu nebol, o tom sme si podiskutovali, príde mi to ako až príliš prehnaná reakcia na danú situáciu. Prijmi ospravedlnenie, snáď sa to nezopakuje.
Vyriešené.
blazen píše:Ešte predtým, než si sem pridal to demo, som si overil funkčnosť aktivácie. Eventy fungujú tak ako majú, nie je v nich žiadna závada. Po zhliadnutí dema - naučte sa čítať s porozumením. V hlavnom menu je položka BOOST menu, ktorá slúži na aktiváciu eventu (je to tam, mimochodom, napísané). Menu, ktoré otvára hráč v deme je informatívne a neslúži k aktivácii eventu (je to tam, mimochodom, napísané). Najskôr si informácie preveruj, až potom kvákaj po serveri.
Ban v poriadnu nebol, o tom sme si podiskutovali, príde mi to ako až príliš prehnaná reakcia na danú situáciu. Prijmi ospravedlnenie, snáď sa to nezopakuje.
Vyriešené.
-
Twixx - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1