I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V]BB#New/blazen

Příspěvekod Mara17 » 02 dub 2020, 00:24

-píšu to tady,protože mi jde o princip a ne o ten ban

[=] Dostal jsi trest od admina: blazen
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^BaseBuilder New
[=] Doba trvani trestu: 30 minut
[=] Duvod trestu: Vlastni [Kazenie hry]
[=] Zabanovany nickname: mara
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:1:72621756
[=] Zabanovana IP: 109.81.208.115
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban

-Takže hrali jsme první dvě kola na mapě stepup měli jsme full a chtěli jsme s calinem pustit event ani JEDNOMU to nešlo spustit po těchto kolech jsem napsal twixovi a arnostovi,že nejdu eventy spustit jestli neví kde je problém.Bylo mi řečeno,že se to řekne blaznovi no a pak došel blazen na server a zeptal se kdo psal,že nejdou eventy (napsal jsem že jsem to psal já) poté ho sám sputil a napsal toto je čo ? ja mu napsal,že mi to ale fakt nešlo a mam hned ban.
-Chci se zeptat důvod takového banu za nic ? Já nemám zapotřebí dělat naschvál vím jaký to je se o něco starat takže nechápu hned takový agresnivní ban
-Ještě jedna poznámka demo jsem točil ale pak ho vypnul a zapl nové takže to demo nemám ale když píšu hned adminum tak chci pomoct přeci a ne uškodit serveru..
Mara17
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

[V]BB#New/blazen

od Rumcajz » 02 dub 2020, 00:24

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: BB#New/blazen

Příspěvekod Lam1k » 02 dub 2020, 00:38 VIP

Vyjádřím se taky protože jsem byl v ten moment přítomen. Potom co dostal mara ban tak jsem to další kolo zkusil znova a znova to nešlo.

http://leteckaposta.cz/459378845 můžete si to pustit celý, není to dlouhý, proklikával jsem všechny eventy a ani jeden nešel.

Hráč přijde s problémem na který narazil na serveru, slušně napíše adminům v čem je problém, jestli se to dá nějak vyřešit. Očividně jde, přijde to zkontrolovat blazen a zjistí že to jde, nic lepšího ho nenapadne než ho rovnou zabanovat, proč to řešit lidsky a najít řešení když to jde takhle. To že mu každý den píšou lidi že ten event nejde asi pravda bude, protože to prostě občas nejde, a jestli je z toho na nervy ze tohle musí porad rešit tak ať se na to vykašle a nedělá nic jinýho než banuje hráče na serveru když chtějí nahlásit nějaký problém.

A jestli náhodou tam to BP svítí jen tak pro srandu za to my nemuzeme

edit:
Vsiml jsem si ze jsem to daval pres informace, v tu chvili me to proste nenapadlo, ale nazor na to neměním a stojim si za tim ze se to dalo vyresit jinak nez banem. Na demo asi koukat nemusíte, na eventy jsem najel pres informace, vse bylo nevědomky..
Lam1k
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Mara17 » 02 dub 2020, 00:45

Ještě dodávám já demo z předešlých kol kde jde vidět,že ten BP point mám a v tom případě nechápu kde je chyba,přesně jak píše Lam1k s tím,že chci pomoct tak za to,že blazen má nervy dostanu ban ? Za to,že chci pomoct tomu nerozumím vážně

Demo: http://leteckaposta.cz/431124000
Mara17
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Twixx » 02 dub 2020, 01:55

Hodím sem aj blaznovo vyjadrenie..

blazen píše:Ešte predtým, než si sem pridal to demo, som si overil funkčnosť aktivácie. Eventy fungujú tak ako majú, nie je v nich žiadna závada. Po zhliadnutí dema - naučte sa čítať s porozumením. V hlavnom menu je položka BOOST menu, ktorá slúži na aktiváciu eventu (je to tam, mimochodom, napísané). Menu, ktoré otvára hráč v deme je informatívne a neslúži k aktivácii eventu (je to tam, mimochodom, napísané). Najskôr si informácie preveruj, až potom kvákaj po serveri.

Ban v poriadnu nebol, o tom sme si podiskutovali, príde mi to ako až príliš prehnaná reakcia na danú situáciu. Prijmi ospravedlnenie, snáď sa to nezopakuje.

Vyriešené.
Twixx
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Stížnosti na Adminy