I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V]"ouu" [Furien #1]

Příspěvekod COVID19 » 05 dub 2020, 15:40

Admin si neplní svoje úlohy, ignoruje nadávky od ostatných hráčov, semtam niekoho napomenie hlavne že mne dal ban za prvú nadávku bez upozornenia na 6h.
Screenshoty: https://imgur.com/a/T5i3g65

Mohli by ste mať efektívnejších adminov ktorý niesu zbytočne v specte.
COVID19
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[V]"ouu" [Furien #1]

od Rumcajz » 05 dub 2020, 15:40

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: "ouu" [Furien #1]

Příspěvekod asdfJB » 05 dub 2020, 15:47 VIP

Tvoj hlstats hovorí niečo iné, ako ty. Neostáva ti nič, len sa správať slušne a hlavne neútočiť na rodinu.

Sťažnosť zamietnutá.
asdfJB
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod COVID19 » 05 dub 2020, 15:50

asdfJB píše:Tvoj hlstats hovorí niečo iné, ako ty. Neostáva ti nič, len sa správať slušne a hlavne neútočiť na rodinu.

Sťažnosť zamietnutá.

Čo má so sťažnosťou môj hlstats ? Ja tu riešim to že od kedy som pripojený na server tak admin zanedbáva svoju povinnosť a je zasadnutý na slovákoch.
COVID19
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod COVID19 » 05 dub 2020, 15:53

asdfJB píše:Tvoj hlstats hovorí niečo iné, ako ty. Neostáva ti nič, len sa správať slušne a hlavne neútočiť na rodinu.

Sťažnosť zamietnutá.

A ešte k tomu som tam dal aj screeny ako mi nadáva nejaký sopel aj so steam id a keď chceš odomna aby som urobil nový príspevok tak sa daj vypchať ty kokot.
COVID19
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Re: [V]"ouu" [Furien #1]

Příspěvekod DominooCz » 05 dub 2020, 15:53 VIP

To jsem chtěl dodat já tam přišel s tím že mi hráč napsal ať dojdu že máš mh tak jsem došel a samozřejmě jsi vypl. tak jsem tam mezitím co jsem tě nadále pozoroval jestli zapneš nebo ne pár hráčů za malé nadávky upozornil a pak ty si nadal do rodiny při čemž tě nemusím vůbec na tuto nadávku upozorňovat tak jsem tě hned banoval 6 hodinovým banem. při opakovaných nadávkách budou bany delší takže ti radím se chovat na serverech slušně :)
ObrázekCS 1.6 Admin
DominooCz
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod COVID19 » 05 dub 2020, 15:56

DominooCz píše:To jsem chtěl dodat já tam přišel s tím že mi hráč napsal ať dojdu že máš mh tak jsem došel a samozřejmě jsi vypl. tak jsem tam mezitím co jsem tě nadále pozoroval jestli zapneš nebo ne pár hráčů za malé nadávky upozornil a pak ty si nadal do rodiny při čemž tě nemusím vůbec na tuto nadávku upozorňovat tak jsem tě hned banoval 6 hodinovým banem. při opakovaných nadávkách budou bany delší takže ti radím se chovat na serverech slušně :)

Slušnosť je najhoršia vlastnosť. Vytvára to z teba falošného človeka aspoň to ťa mohli v škole naučiť na občianskej.
COVID19
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod asdfJB » 05 dub 2020, 15:57 VIP

To, čo tebe hráči posielajú do pošty admin nevidí a teda to nemôže riešiť. Najlepšia možnosť je si tú poštu vypnúť.

Vypchať- nie ďakujem a aj ja tebe prajem pekný zvyšok dňa.

LOCK
asdfJB
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Stížnosti na Adminy