• Stránka 1 z 1
[V]"ouu" [Furien #1]
Admin si neplní svoje úlohy, ignoruje nadávky od ostatných hráčov, semtam niekoho napomenie hlavne že mne dal ban za prvú nadávku bez upozornenia na 6h.
Screenshoty: https://imgur.com/a/T5i3g65
Mohli by ste mať efektívnejších adminov ktorý niesu zbytočne v specte.
Screenshoty: https://imgur.com/a/T5i3g65
Mohli by ste mať efektívnejších adminov ktorý niesu zbytočne v specte.
- COVID19
- Kolemjdoucí
[V]"ouu" [Furien #1]
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: "ouu" [Furien #1]
Tvoj hlstats hovorí niečo iné, ako ty. Neostáva ti nič, len sa správať slušne a hlavne neútočiť na rodinu.
Sťažnosť zamietnutá.
Sťažnosť zamietnutá.
-
asdfJB - Spamerův sluha
asdfJB píše:Tvoj hlstats hovorí niečo iné, ako ty. Neostáva ti nič, len sa správať slušne a hlavne neútočiť na rodinu.
Sťažnosť zamietnutá.
Čo má so sťažnosťou môj hlstats ? Ja tu riešim to že od kedy som pripojený na server tak admin zanedbáva svoju povinnosť a je zasadnutý na slovákoch.
- COVID19
- Kolemjdoucí
asdfJB píše:Tvoj hlstats hovorí niečo iné, ako ty. Neostáva ti nič, len sa správať slušne a hlavne neútočiť na rodinu.
Sťažnosť zamietnutá.
A ešte k tomu som tam dal aj screeny ako mi nadáva nejaký sopel aj so steam id a keď chceš odomna aby som urobil nový príspevok tak sa daj vypchať ty kokot.
- COVID19
- Kolemjdoucí
Re: [V]"ouu" [Furien #1]
To jsem chtěl dodat já tam přišel s tím že mi hráč napsal ať dojdu že máš mh tak jsem došel a samozřejmě jsi vypl. tak jsem tam mezitím co jsem tě nadále pozoroval jestli zapneš nebo ne pár hráčů za malé nadávky upozornil a pak ty si nadal do rodiny při čemž tě nemusím vůbec na tuto nadávku upozorňovat tak jsem tě hned banoval 6 hodinovým banem. při opakovaných nadávkách budou bany delší takže ti radím se chovat na serverech slušně 

-
DominooCz - Sponzor
DominooCz píše:To jsem chtěl dodat já tam přišel s tím že mi hráč napsal ať dojdu že máš mh tak jsem došel a samozřejmě jsi vypl. tak jsem tam mezitím co jsem tě nadále pozoroval jestli zapneš nebo ne pár hráčů za malé nadávky upozornil a pak ty si nadal do rodiny při čemž tě nemusím vůbec na tuto nadávku upozorňovat tak jsem tě hned banoval 6 hodinovým banem. při opakovaných nadávkách budou bany delší takže ti radím se chovat na serverech slušně
Slušnosť je najhoršia vlastnosť. Vytvára to z teba falošného človeka aspoň to ťa mohli v škole naučiť na občianskej.
- COVID19
- Kolemjdoucí
To, čo tebe hráči posielajú do pošty admin nevidí a teda to nemôže riešiť. Najlepšia možnosť je si tú poštu vypnúť.
Vypchať- nie ďakujem a aj ja tebe prajem pekný zvyšok dňa.
LOCK
Vypchať- nie ďakujem a aj ja tebe prajem pekný zvyšok dňa.
LOCK
-
asdfJB - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1