• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] jailbreak 1
1. simon katijka, ktery je velmi hloupy simon, me urazel ze chodi s mym tatou a podobne kecy, ja se jenom branil, nenecham si skakat po hlave od nejake smazky. admini ji ani jednou neupozornili, kerovala mi do mych rodicu a ja dostal kick i muj bracha Veduci. taktez nereagovali na to, ze ten problemovej simon psal memu poslednimu spoluveznovi do pmky odpoved na otazku, kde to bylo hodne znat.
ejo pejo a jackiee*
2. http://hltv.fakaheda.eu/20312-200413101 ... ow.dem.zip
ejo pejo a jackiee*
- homermoshpit
- Kolemjdoucí
[Vyriešené] jailbreak 1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: jailbreak 1
Nebudem sa zbytočne vyjadrovať.
-
Katijkaa - Drbna
Dodaj prosím ťa časy ku spomínaným udalostiam.
-
ThePeace - CS 1.6 Admin
Najprv dipakriš ako nejaký šéfo a potom tu ideš revať? Hahahaha pobavil si ma. Adminov som sa pýtal či ju upozornili povedali mi, že áno, tak som viac neriešil. Btw pozri môj hlstats brou a potom ma spomínaj dík. Btw, čo si sa rozhodol prestať dipkariť? A nepáči sa ti ako sa voči tebe hráči správajú ? 

-
OMV - Spamerův sluha
OMV píše:Najprv dipakriš ako nejaký šéfo a potom tu ideš revať? Hahahaha pobavil si ma. Adminov som sa pýtal či ju upozornili povedali mi, že áno, tak som viac neriešil. Btw pozri môj hlstats brou a potom ma spomínaj dík. Btw, čo si sa rozhodol prestať dipkariť? A nepáči sa ti ako sa voči tebe hráči správajú ?
nebud 'sarkastickej' prosim. nejsem jako moji kamosi
- Kód: Vybrat vše
teraz to je tvoj tatko.
PANIC NO.
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd jj vyfajčit ti tatka.
27:45 a 28:43 nadavky na rodinu
33:20 simon ma potize s atrakci a ctckami a katijka nesleduje hru
prijde ti normalni, ze za tohle nebyla nijak napomenuta?
- homermoshpit
- Kolemjdoucí
homermoshpit píše:1. simon katijka, ktery je velmi hloupy simon, me urazel ze chodi s mym tatou a podobne kecy, ja se jenom branil, nenecham si skakat po hlave od nejake smazky. admini ji ani jednou neupozornili, kerovala mi do mych rodicu a ja dostal kick i muj bracha Veduci. taktez nereagovali na to, ze ten problemovej simon psal memu poslednimu spoluveznovi do pmky odpoved na otazku, kde to bylo hodne znat.
ejo pejo a jackiee*
Ahoj.
Keďže ma tu spomínaš a keďže ja som bol ten admin, ktorí teba a Vedúceho kickol tak sa vyjadrím. Prvý spor na servery vznikol medzi Odyseem a Vedúcim, ktorý po niekoľkych upozorneniach skončil kickom pre oboch. A po pár minútach začal spor medzi tebou a Vedúcim vs Katijka. Ťažko bolo postrehnúť kto začal, išlo z môjho pohľadu o to, že sa to začalo stupňovať s dvojzmyselnými narážkami a celkový hlúposťami, ktorí na server nepatria. Jej reakcia súhlasím nebola vôbec správna a aj keď si myslíš, že som ju neupozornil tak sa mýliš, upozornil som ju slovne (to bolo smerované všetkým vám trom) a tiež na Steame a myslím aj v TCH. Ju to na chvíľku ukludnilo, vás nie. Preto ste ten kick nakoniec dostali. Nechávam to však na posúdenie SA resp HLSA.
Jackiee
-
Jackiee - Kolemjdoucí
Postupy admina boli správne. Niekoľkokrát Vás upozornil na to, aby ste sa správali slušne a podobné veci na server neťahali. Ak to nedokážete pochopiť, kicku sa čudovať nemôžete, práve naopak, môžete byť radi, že adminova tolerancia ma hlbšie dno.
Hráčke Katijke bol vzhľadom na opakované priestupky udelený ban. Ak sa to bude opakovať, budeme pristupovať k tvrdším trestom. Podobné situácie na server nepatria a my ich tolerovať nehodláme a to isté platí aj o Tebe. Ak chcete hrať, máte možnosť to robiť slušne.
Vyriešené
Hráčke Katijke bol vzhľadom na opakované priestupky udelený ban. Ak sa to bude opakovať, budeme pristupovať k tvrdším trestom. Podobné situácie na server nepatria a my ich tolerovať nehodláme a to isté platí aj o Tebe. Ak chcete hrať, máte možnosť to robiť slušne.
Vyriešené
-
Habs - Spamer
• Stránka 1 z 1