• Stránka 1 z 1
[Z]Žádost o práva na Zombie serverech
Dobrý den, chtěl bych si požádat po dlouhé době o Práva na Zombie Blood #1
protože mě to v minulé žádosti zamítnuli tak tady už všechny podmínky splňuji
Základne podmienky pre prijatie uchádzača:
1. Vek minimálne 16 rokov (v opačnom prípade akadémia)* je mi 15 let ✔️
2. Mať funkčný mikrofón a používať komunikačný server TS3 Ano mám a TS3 používám. ✔️
3. Byť vlastníkom originálnej hry CS 1.6 Mám zakoupenou originální hru ✔️
4. V príslušnej sekcií mať nahratých minimálne 20 hodín Mám odehraných minimálně 20hodin✔️
_____________________________________________________________________________________________________________
[Vzor žiadosti o práva]
Nazov: Sekcia Žádost o práva na Zombie Blood #1
Dobrý den, rád by jsem si požádal o admin práva na Zombie Blood #1 / Zombie serverech
Nick v hre : DarkDragon ✔️
Nick na fóre : AzeAzeCZ ✔️
Profil na fóre : azeazecz-u63375.html ✔️
Vek : 15 žádám si prosím o výjimku ✔️
Steam nick : GS DarkDragon ✔️
Steam ID : STEAM_0:0:460941717 ✔️
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=14711 jsem to já ale mám popravdě jiný nick name takže se za to omlouvám ✔️
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Ne jsem slušný člověk, zatím jsem žádný problém neměl / Vlastně ano dostal jsem kick za to že jsem trošku napsal sprosté slovo. Ale už jsem se ponaučil už se to nikdy nestane. ✔️
Niečo o sebe : Dobrý den, jmenuju se Michal je mi 15 let a živím se fotbalem.
Mám staršího bráchu který se jmenuje Filip je mu 14 let a živí se fotbalem jako já.
Já jsem se narodil ve Zlíně 5.07.2005 v 1 hodinu odpoledne.
Můj brácha se narodil taky ve Zlíně 5.06 2009 v 1 hodinu odpoledne taky jako já, to jsem nikdy nemohl pochopit
✔️
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Protože, každý hráč na Zombie Blood serveru vždycky jenom nadává spamuje do chatu a snaží se být co nejvíce nejlepší ze serveru a já tam také lidi nechci že furt jenom nadávají atd.. prostě ho vykopnu ze serveru a je to. Chci pomoct ještě serveru aby byl čim dál víc lepší a aby se hráči měli dobře. ✔️
protože mě to v minulé žádosti zamítnuli tak tady už všechny podmínky splňuji
Základne podmienky pre prijatie uchádzača:
1. Vek minimálne 16 rokov (v opačnom prípade akadémia)* je mi 15 let ✔️
2. Mať funkčný mikrofón a používať komunikačný server TS3 Ano mám a TS3 používám. ✔️
3. Byť vlastníkom originálnej hry CS 1.6 Mám zakoupenou originální hru ✔️
4. V príslušnej sekcií mať nahratých minimálne 20 hodín Mám odehraných minimálně 20hodin✔️
_____________________________________________________________________________________________________________
[Vzor žiadosti o práva]
Nazov: Sekcia Žádost o práva na Zombie Blood #1
Dobrý den, rád by jsem si požádal o admin práva na Zombie Blood #1 / Zombie serverech
Nick v hre : DarkDragon ✔️
Nick na fóre : AzeAzeCZ ✔️
Profil na fóre : azeazecz-u63375.html ✔️
Vek : 15 žádám si prosím o výjimku ✔️
Steam nick : GS DarkDragon ✔️
Steam ID : STEAM_0:0:460941717 ✔️
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=14711 jsem to já ale mám popravdě jiný nick name takže se za to omlouvám ✔️
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Ne jsem slušný člověk, zatím jsem žádný problém neměl / Vlastně ano dostal jsem kick za to že jsem trošku napsal sprosté slovo. Ale už jsem se ponaučil už se to nikdy nestane. ✔️
Niečo o sebe : Dobrý den, jmenuju se Michal je mi 15 let a živím se fotbalem.
Mám staršího bráchu který se jmenuje Filip je mu 14 let a živí se fotbalem jako já.
Já jsem se narodil ve Zlíně 5.07.2005 v 1 hodinu odpoledne.
Můj brácha se narodil taky ve Zlíně 5.06 2009 v 1 hodinu odpoledne taky jako já, to jsem nikdy nemohl pochopit

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Protože, každý hráč na Zombie Blood serveru vždycky jenom nadává spamuje do chatu a snaží se být co nejvíce nejlepší ze serveru a já tam také lidi nechci že furt jenom nadávají atd.. prostě ho vykopnu ze serveru a je to. Chci pomoct ještě serveru aby byl čim dál víc lepší a aby se hráči měli dobře. ✔️
-
AzeAzeCZ - Amatér
[Z]Žádost o práva na Zombie serverech
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o práva na Zombie serverech
Už som ti to zamietol TU, nerozumiem, prečo si zakladáš ďalšiu žiadosť. Prejdi si akadémiou.
Zamietnuté.
Zamietnuté.
-
Twixx - CS 1.6 HLSA
Re: [Z]Žádost o práva na Zombie serverech
ale, na akademii musím mít jako kolik nahlášených nebo jak to tam vlastně chodí ?
a za 1. mě tak nikdo neodpovídá
a za 1. mě tak nikdo neodpovídá
-
AzeAzeCZ - Amatér
Re: [Z]Žádost o práva na Zombie serverech
https://www.gamesites.cz/forum/counter-strike-1-6-f546.html - tu nájdeš všetko potrebné, čo by si mal o akadémii vedieť. Naša líderka akadémie sa ti určite čoskoro ozve.
-
Twixx - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1