Volná debata o CSku a všem, co vás zajímá.

Re: Chudák Nyte

Příspěvekod Malindax » 01 črc 2020, 15:38

killermacka píše:
To samé bych mohl říci o Slovácích atd..
Jejich výslovnost, gramatika, mluva jsou strašné. Často jim ani nejde rozumět, takže často dostávám Freekilly od Simona/CT.
Souhlasím. xdddddddddddd

Nemohol,lebo len vy ste retardovaní nevzdelaní idioti čo nerozumejú nám,česť výnimkám.To je ako keby si povedal že angličan a američan samí sebe nerozumejú alebo ukrajinec a rus alebo severské krajiny Švédsko,Dánsko a spol.... :)

Takže se mám naučit Slovensky?
Jen kvůli Tobě - Vám?
Doufám, že chápeš, že by se tím dost změnily pravidla na konkrétně JailBreaku?
Když už zde chceš diskutovat o urážení + to, co se tu řeší a co jsem napsal Já, tak trošku přemýšlej než něco napíšeš.

Pokud dobře čtu, nadavám Ti snad? Tak se uklidni, nemám chuť se tu hádat s uraženým egem. :)

To další je zcela zcestné. A i když to je jen příklad, na Gamesites nechodí skoro žádný Američan a jiné národnosti.
Z 99% zde jsou Češi a Slováci.

A když už jsme tak retardovaní, proč jsi zde? Tohle je pokud vím portál pro Čechy. Ne pro Slováky. Už ta doména .cz se tím dost vyznačuje.
Takže se tě ptám, proč jsi zde, proč si neuděláš vlastní portál když jsme tak blbý? :)

A opakuji, tady se nebude nikdo učit Slovensky jen kvůli tobě. :)

:)))))
mTw - ^etheR* > nick in game.

c h e a t h u n t e r :-))))!
Malindax
Pokročilý
Pokročilý

od Rumcajz » 01 črc 2020, 15:38

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod eXtr3mer » 01 črc 2020, 16:03

Malindax píše:Tohle je pokud vím portál pro Čechy. Ne pro Slováky. Už ta doména .cz se tím dost vyznačuje.

Nie je to portál pre Čechov, doména je bezvýznamná a za takúto úvahu by sa sa mal hanbiť... Píšete tu o rasizme, pričom prvá rasistická narážka je práve táto :)

Rovnako ako tu hrajú českí, tak tu hrajú aj slovenskí hráči a raz za čas si tu nájdu cestu aj zahraniční hráči. Ale nikoho nebudeme obmedzovať len kvôli tomu odkiaľ. Bohužiaľ, špeciálne Jailbreak je urobený tak, že bez znalosti českého alebo slovenského jazyka sa hrať nedá a väčšina zahraničných hráčov tam robí v konečnom dôsledku len bordel... Netvrdím, že je to prípad práva Nyta, ale on sám si uznal, že to ešte nie je úplne dokonalé :)

Samostatná kategória sú admini, okrem Čechov a Slovákov sa nájde aj Američan, Angličan a niekedy tu adminovali aj Španiel či Fín. Ukážkou toho, že to nie je český portál je aj zloženie vedenia a hlavných adminov jednotlivých sekcií...

Reálne tu riešite nezmysly, ale aj tak tým niektorí dokazujete len to, čo o vás už ľudia vedia.
Každopádne ak tu budú ešte nejaké narážky na Slovákov/Čechov alebo iné nezmysly tak vám to locknem ;) Pretože také veci tu nepatria. Ale možno kamošov na pieskovisku to bude zaujímať...
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Příspěvekod odyseenko » 01 črc 2020, 16:05 VIP

Malindax píše:
killermacka píše:
To samé bych mohl říci o Slovácích atd..
Jejich výslovnost, gramatika, mluva jsou strašné. Často jim ani nejde rozumět, takže často dostávám Freekilly od Simona/CT.
Souhlasím. xdddddddddddd

Nemohol,lebo len vy ste retardovaní nevzdelaní idioti čo nerozumejú nám,česť výnimkám.To je ako keby si povedal že angličan a američan samí sebe nerozumejú alebo ukrajinec a rus alebo severské krajiny Švédsko,Dánsko a spol.... :)

Takže se mám naučit Slovensky?
Jen kvůli Tobě - Vám?
Doufám, že chápeš, že by se tím dost změnily pravidla na konkrétně JailBreaku?
Když už zde chceš diskutovat o urážení + to, co se tu řeší a co jsem napsal Já, tak trošku přemýšlej než něco napíšeš.

Pokud dobře čtu, nadavám Ti snad? Tak se uklidni, nemám chuť se tu hádat s uraženým egem. :)

To další je zcela zcestné. A i když to je jen příklad, na Gamesites nechodí skoro žádný Američan a jiné národnosti.
Z 99% zde jsou Češi a Slováci.

A když už jsme tak retardovaní, proč jsi zde? Tohle je pokud vím portál pro Čechy. Ne pro Slováky. Už ta doména .cz se tím dost vyznačuje.
Takže se tě ptám, proč jsi zde, proč si neuděláš vlastní portál když jsme tak blbý? :)

A opakuji, tady se nebude nikdo učit Slovensky jen kvůli tobě. :)

:)))))

češko be like...

Ja len chcem dodať, že nebyť slovákov, tak GS nie je tam, kde je... (Garlin, PEto, Andurit a pod.) :)
...Úprimný, jak nikdy predtým,
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...

Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!

Posledný mohykán Jailbreaku...
odyseenko
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Malindax » 01 črc 2020, 16:16

eXtr3mer píše:
Malindax píše:Tohle je pokud vím portál pro Čechy. Ne pro Slováky. Už ta doména .cz se tím dost vyznačuje.

Nie je to portál pre Čechov, doména je bezvýznamná a za takúto úvahu by sa sa mal hanbiť... Píšete tu o rasizme, pričom prvá rasistická narážka je práve táto :)

Rovnako ako tu hrajú českí, tak tu hrajú aj slovenskí hráči a raz za čas si tu nájdu cestu aj zahraniční hráči. Ale nikoho nebudeme obmedzovať len kvôli tomu odkiaľ. Bohužiaľ, špeciálne Jailbreak je urobený tak, že bez znalosti českého alebo slovenského jazyka sa hrať nedá a väčšina zahraničných hráčov tam robí v konečnom dôsledku len bordel... Netvrdím, že je to prípad práva Nyta, ale on sám si uznal, že to ešte nie je úplne dokonalé :)

Samostatná kategória sú admini, okrem Čechov a Slovákov sa nájde aj Američan, Angličan, Fín a niekedy tu adminoval aj Španiel.
Ukážkou toho, že to nie je český portál je aj zloženie vedenia a hlavných adminov jednotlivých sekcií...

Reálne tu riešite nezmysly, ale aj tak tým niektorí dokazujete len to, čo o vás už ľudia vedia.
Každopádne ak tu budú ešte nejaké narážky na Slovákov alebo iné nezmysly tak vám to locknem ;) Pretože také veci tu nepatria. Ale možno kamošov na pieskovisku to bude zaujímať...

1. To není rasistické. Já jen napsal, že když se mu nelíbí tento portál s Čechy a tento portál se vyznačuje především Čechy, tak ať si jde jinam? Když on mi může nadávat jací jsou Češi idioti bez mozku, tak jako.. Jaký má pak význam tu vytvářet příspěvek o tomto? :)
2. S Nytem jsem hrál a mluvil bez problémů. :) Bylo to sice pár her, ale rozuměl jsem mu 100%.
A to, že neumí gramatiku? To neumí plno Slováků a Čechů. :)
Takže gramatika Vám všem může být u prdele,. Každý z Vás není dokonalej. :)

Podotýkám:
Já neurážím Slováky a jiné národnosti. Jen píši, že když se daným lidem nelíbí Češi, tak ať jde pryč?

Přijde mi vtipné, že mi tu vyhrožuješ, ale to, že daná osoba uráží nás Čechy, to už tě nezajímá?

Lidi, vzpamatujte se... Viděl jsem i admina psát špatně gramaticky, neumí ani vyslovovat ř správně a vy tu budete huntit borce za to, že neumí gramatiku a mluvit?

+ To, jak někdo psal o tom, že nemá právo být u CT, každý má právo na cokoli.
Píči, se tu budete omezovat kvůli pico*****:D retardi všichni do jednoho.

Malindax
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Malindax » 01 črc 2020, 16:21

Všichni sežrali moudrost světa. :)

Malindax
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod eXtr3mer » 01 črc 2020, 18:01

Tvoje vyjadrenie je scestné... Nikomu som nevyhrožoval ani som nespomínal gramatiku ;) K Nytovi som napísal len toľko, že si sám uznal, že to ešte nie je dokonalé. Z vlastnej skúsenosti viem, že sa snaží, ale v angličtine sa mi s ním komunikovalo ľahšie...

Tak isto ako by nemal byť úplný začiatočník u CT, tak by tam nemal byť človek, ktorému nie je dobre rozumieť alebo niekto kto robí hlúposti. A to posúdi admin na serveri.. Ale to všetci dobre poznáte, ste sa tu zišli taká fajna skupinka :)

Každopádne ak tu budú ešte nejaké narážky na Slovákov/Čechov alebo iné nezmysly tak vám to locknem ;)

Ako som napísal v závere, je mi vcelku jedno kam sa táto debata uberie, s výnimkou urážok na Slovákov/Čechov ;)
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Příspěvekod Malindax » 01 črc 2020, 18:22

eXtr3mer píše:Tvoje vyjadrenie je scestné... Nikomu som nevyhrožoval ani som nespomínal gramatiku ;) K Nytovi som napísal len toľko, že si sám uznal, že to ešte nie je dokonalé. Z vlastnej skúsenosti viem, že sa snaží, ale v angličtine sa mi s ním komunikovalo ľahšie...

Tak isto ako by nemal byť úplný začiatočník u CT, tak by tam nemal byť človek, ktorému nie je dobre rozumieť alebo niekto kto robí hlúposti. A to posúdi admin na serveri.. Ale to všetci dobre poznáte, ste sa tu zišli taká fajna skupinka :)

Každopádne ak tu budú ešte nejaké narážky na Slovákov/Čechov alebo iné nezmysly tak vám to locknem ;)

Ako som napísal v závere, je mi vcelku jedno kam sa táto debata uberie, s výnimkou urážok na Slovákov/Čechov ;)

Čím je zcestné?
A ano, vyhrožoval. Píšeš tu, že ještě jedna narážka, tak smažeš příspěvek.
Ale to, že tu nějaký drsný Slovák má ego do nebes a bude mě tu urážet, že nemám mozek a jsem idiot, to je správný?
Podle mě jsi trošku zaměřený na Čechy. Neříkám, že si rasista - bo něco jiného, ale případne mi debilní, že zmíníš Čechy až když Ti to musím připomenout. :)))))

K tomu dodám, že na jb je plno takových:
A podotýkám: Plno Slováků na jb cheatují, dělají bordel na serverech.
A ano, budu psát o Slovácích. Nikoho tím neurážím, jen Ti píšu fakta jak to je.
A jestli smažeš moje zprávy, tvá věc. Aspoň půjde vidět, že nesneseš názor. :)

Souhlasím. Musí být rozumět CT, ale aby jste tu jak jsem psal "huntili" borce za pár picovin?

Je divný, že já mu rozumím, ale Vy ne. :) opravdu zajímavé.

Malindax
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Focusss » 01 črc 2020, 19:07

S Nytem jsem včera hrál, dobry typek slo mu rozumet, tak o co vam jde?
+ u CT admini nechavaji xkrat horsi pripady..
Akadémia nie je nikdy zlá voľba
Focusss
Drbna
Drbna

Příspěvekod eXtr3mer » 01 črc 2020, 23:16

Malindrax, tvoje vyjadrenia sú scestné pretože si vymýšľaš a reaguješ na veci, ktoré som nikde nenapísal... :)

Viac nemám potrebu sem písať, čo bolo potrebné som napísal a tým to pre mňa končí :)
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Příspěvekod YeaZ » 01 črc 2020, 23:31 VIP

extremer stači moje povolene ked som toto založil aby si to lockol lebo toto sa tu zbytočne deti hadaju ?
*Hádame paintball*
Yeaz : Rajty kde si tam videl holokaust?
Odyseenko : Však streľba na farebných :D

Anthove Matematicke Okienko
(VIP) Anth : 157
(VIP) Rab1ne : -1
(VIP) Anth : 158

Anth — Ne, žubrienka není žába, ale larva žáby.
YeaZ
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod YeaZ » 01 črc 2020, 23:34 VIP

zly topic pohoda bite sa tu nyte dostal ban opravneny skončil chudak zdepresovany z toho je až dotrz ale fortnyte je dobra hra :)
*Hádame paintball*
Yeaz : Rajty kde si tam videl holokaust?
Odyseenko : Však streľba na farebných :D

Anthove Matematicke Okienko
(VIP) Anth : 157
(VIP) Rab1ne : -1
(VIP) Anth : 158

Anth — Ne, žubrienka není žába, ale larva žáby.
YeaZ
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Malindax » 02 črc 2020, 00:58

eXtr3mer píše:Malindrax, tvoje vyjadrenia sú scestné pretože si vymýšľaš a reaguješ na veci, ktoré som nikde nenapísal... :)

Viac nemám potrebu sem písať, čo bolo potrebné som napísal a tým to pre mňa končí :)

Já si umím aspoň do píči obhájit svůj názor. Vzato Ty zřejmě ne.
A nevím jestli to dokážeš, jen píši jak to vidím. A je mi taktéž fuk, zda jsi zde skončil.

Sereš si do huby už tím, co píšeš. To, co Já píšu je k tématu, co se tu řeší.

"které jsem nikde nenapsal"? Tím myslíš přesně..?
A hele, taky si budu urážet adminy a ostatní,
Když to může pitomý admin team na Gamesites, proč bych nemohl Já?

A když tu může rádoby chytrý Slovák nadávat a pokud to je admin, tak to je ještě lepší.
Důvod:
Poukazujete tu na pravidla, které ani vy samotní nedodržujete.

A to, že jsi zaujatý námi Čechy a máš potřebu si obhajovat to, jak jsou Slováci hodní a podobný sračky, tak si pak můžeš vylízat jedině prdel. :)

Jo. Nezapomeň mi dát ban. To, že mě tu omezuje a rasisticky mě uráží a diskrimunuje nic neznamená.
A opět podotýkám. Máte to v pravidlech a dodržujte leda píču s povidlem.

A klidně to napíši a dej na to lock. Nebo ban, snad ti to pomůže zahnat ego :DDD.
Slováci jsou prostě agresivní, blbý, toxic, jsou to hovada, co se neumí chovat. 80% neumí dodržet pravidla.
A 100% komunita Slováků cheatují. Takže stfu ty chytrá hlavo :).

Já zatím nepoznal žádného admina, co by byl Slovák a nechoval se jak nafrněnej egoista.
Vzato Emotions, sice to je akademik, ale je o 1000% lepší jak většina adminů. Zvlášť těch slovenských.

Malindax
Pokročilý
Pokročilý

Předchozí

Zpět na Volná debata