• Stránka 1 z 2 • 1, 2
TTT
Zdravím.. Hraju na .... (Sorry zakázaný slovo) TTT, hrála tam stálá komunita lidí.. Poslední dobou k nám chodí hráči od vás.. Problém je v tom že tady se randomy nebanují a oni si myslí že u nás si to můžou dovolit taky.. Stará komunita se rozpadá hlavně kvůli tomuto randomování.. Teď jsem hrál u vás a bavil jsem se s NEWTem, nechce údajně do tohohle už rýpat ale já dostal nápad který by mohl pomoct jak vám tak i nám.. Co si budem... Tenhle portál je díky VIP/EVIP pay to play ať se jedná o jakýkoliv server.. Změna jednoho pravidla z "Můžeš randomovat ale ne v kuse jednoho a toho samého hráče" na "Nemůžeš random hitovat/zabíjet" není zas tak těžká věc.. Tuším že server admin by tuhle možnost měl.. V čem je ale ta výhoda pro oba dva portály? Řekl bych že k vám na TTT začne chodit víc lidí kteří si tu hru užijí aniž by je někdo jenom tak zabíjel (Randomy jsou jednou z hlavních příčin proč lidi přestávají tenhle mod hrát... Viz. Já po dnešní zkušenosti na vašem TTT a spousty dalších lidí které už dlouho znám), tím pádem je větší možnost že si koupí VIP/EVIP, vám půjdou prachy do kapsy a u nás bude od tohohle klid.. Za mě by to byla prospěšná věc pro obadva portály a hlavně pro hráče
- Pirus
- Kolemjdoucí
Re: TTT
Napsal bych to do typu a rad ši serveru.
Určině ne do PP.
Určině ne do PP.
-
CodouDAKING - Kazatelův učeň
Presunuté..
Dodám akurát toľko, že myslieť si, že sa na našom portali búdu meniť pravidlá na úkor iného portalu je hlúpe.
Dodám akurát toľko, že myslieť si, že sa na našom portali búdu meniť pravidlá na úkor iného portalu je hlúpe.
MAKE OUT HILL
EX HLSA 1.6
EX DJ Fero
EX CS1.6 admin
EX cs go admin
ex TA
ex PS
ex Prava 2
ex pisanie do verejneho
ex udrzba rumok
ex tvorba roomok
ex nahadzovanie vyssieho prava
ex dj fero no icon
EX HLSA 1.6
EX DJ Fero
EX CS1.6 admin
EX cs go admin
ex TA
ex PS
ex Prava 2
ex pisanie do verejneho
ex udrzba rumok
ex tvorba roomok
ex nahadzovanie vyssieho prava
ex dj fero no icon
-
DeNto - Spamerův sluha
Zdravím,
co se týče randomování, je to u nás upravené jak tzv. šikanou, tak i zabíjením hned na začátku kola. Téma randomování se u nás rozebírá odjakživa a aktuálně je tomu tak, že je v plánu update, který by v tom přinesl menší revoluci (aspoň v to doufáme). Tento problém náhodného zabíjení se projednává na každé schůzi adminů TTT a vždy skončíme u toho, že hráče trestá karma a že o chaosu ten mód je. Spousta lidí řekne, že admin nemá šanci poznat pravý random, protože každý ví, že je admin, ale tak tomu není a třeba já osobně jsem se nesetkala s nikterak hrozným zabíjením, že bych měla chuť to odpojit, ale to bude taky asi i o stylu hraní.
Neuzavírám tím debatu, jen vyjadřuji svůj názor.
Hezký den, Dandee
co se týče randomování, je to u nás upravené jak tzv. šikanou, tak i zabíjením hned na začátku kola. Téma randomování se u nás rozebírá odjakživa a aktuálně je tomu tak, že je v plánu update, který by v tom přinesl menší revoluci (aspoň v to doufáme). Tento problém náhodného zabíjení se projednává na každé schůzi adminů TTT a vždy skončíme u toho, že hráče trestá karma a že o chaosu ten mód je. Spousta lidí řekne, že admin nemá šanci poznat pravý random, protože každý ví, že je admin, ale tak tomu není a třeba já osobně jsem se nesetkala s nikterak hrozným zabíjením, že bych měla chuť to odpojit, ale to bude taky asi i o stylu hraní.

Neuzavírám tím debatu, jen vyjadřuji svůj názor.

Hezký den, Dandee
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
-
Dandeenka - Spamerův sluha
Pokud se mohu vyjádřit tak na TTT mám hodně zkušenosti s randomovanim (šikana mimo voice) a opravdu se to zde řeší,..
Například hráč kidaho dostal měsíc Ban za opakované hitovani, kill (kazeni hry)
Dale bych podotkl že nemůžeš srovnávat dva portály, každý se řídí něčím jiným.
Na onom zmiňovaném portálu hraje skoro samý dospělí jedinec, tak jasný že tam to bude trochu na úrovni, zde hrají děti, starší lidé, a většina z nich pravidla neovládá.
Ale souhlasím, není to příjemné, ačkoliv máš možnost udělat demo a nahlásit jej, nebo pokud je admin na serveru tak na to upozornit a do třetice tu máš na fóru chat a tam můžeš také napsat co se děje a on se tam někdo ukáže.. Ale nahlášení do pp je nejlepší variantou.
Například hráč kidaho dostal měsíc Ban za opakované hitovani, kill (kazeni hry)
Dale bych podotkl že nemůžeš srovnávat dva portály, každý se řídí něčím jiným.
Na onom zmiňovaném portálu hraje skoro samý dospělí jedinec, tak jasný že tam to bude trochu na úrovni, zde hrají děti, starší lidé, a většina z nich pravidla neovládá.
Ale souhlasím, není to příjemné, ačkoliv máš možnost udělat demo a nahlásit jej, nebo pokud je admin na serveru tak na to upozornit a do třetice tu máš na fóru chat a tam můžeš také napsat co se děje a on se tam někdo ukáže.. Ale nahlášení do pp je nejlepší variantou.
-
Reconnect a karma je stále na 1.
-
Nemáš pravdu, řeší se to..
Nejednou už jsem tyto hráče nahlasovat a Ban byl udělen.. 1hod,6hod,24 hod, týden, měsíc
Nejednou už jsem tyto hráče nahlasovat a Ban byl udělen.. 1hod,6hod,24 hod, týden, měsíc

-
CodouDAKING píše:Nemáš pravdu, řeší se to..

Nech ta sila sprevádza.
SamoSK

SamoSK

-
KSomaS - Drbna
Sámo píšu ti zde jen to co vím, to co jsem zde zažil.. Nic víc, nic míň 

-
Pirus píše:Zdravím.. Hraju na .... (Sorry zakázaný slovo) TTT, hrála tam stálá komunita lidí.. Poslední dobou k nám chodí hráči od vás.. Problém je v tom že tady se randomy nebanují a oni si myslí že u nás si to můžou dovolit taky.. Stará komunita se rozpadá hlavně kvůli tomuto randomování.. Teď jsem hrál u vás a bavil jsem se s NEWTem, nechce údajně do tohohle už rýpat ale já dostal nápad který by mohl pomoct jak vám tak i nám.. Co si budem... Tenhle portál je díky VIP/EVIP pay to play ať se jedná o jakýkoliv server.. Změna jednoho pravidla z "Můžeš randomovat ale ne v kuse jednoho a toho samého hráče" na "Nemůžeš random hitovat/zabíjet" není zas tak těžká věc.. Tuším že server admin by tuhle možnost měl.. V čem je ale ta výhoda pro oba dva portály? Řekl bych že k vám na TTT začne chodit víc lidí kteří si tu hru užijí aniž by je někdo jenom tak zabíjel (Randomy jsou jednou z hlavních příčin proč lidi přestávají tenhle mod hrát... Viz. Já po dnešní zkušenosti na vašem TTT a spousty dalších lidí které už dlouho znám), tím pádem je větší možnost že si koupí VIP/EVIP, vám půjdou prachy do kapsy a u nás bude od tohohle klid.. Za mě by to byla prospěšná věc pro obadva portály a hlavně pro hráče
Ty si dement kámo ? Pochybuju, že tam jsi něco víc jak hráč, tak ti to řeknu na rovinu. VAŠE dementní komunita tu na našem TTT serveru dělala nehorázný bordel ani ne 4 měsíce zpět, ještě když sem měl práva. (Dandee si určitě vzpomene na tu situaci s bugovanim těch zbraní) Na té vaší kktelne jste banda dementu, kteří si jedou podle toho, jak se jim zachce, pokaždé, co jsem tam hrál, tak jsem z té hry měl větší nervy než když sem hrál tu na GS, pak chodíte k nám na TTT, schválně vše možné bugujete, kazite hru a provokujete všechno živé na co přijdete.
Chtělo by si nejdřív zamést u své debilni komunity a pak si jít stěžovat na tu naši debilni komunitu.
Maybe nothing in this life happens by accident. As everything happens for a reason, our destiny slowly takes form...
-
CoderPro - CS 1.6 CheatHunter
• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Zpět na Trouble in Town servery