I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyriešené]ejik / Jailbreak#1 / Nevie si priznať FK

Příspěvekod david5502 » 21 zář 2020, 22:20

1.Povedal som že hráči pojdu na červený stol ak chcu vyhodu kde mozu umriet ptm som povedal mozte skocit na zlty stol ak chcete vyhodu ak to nedate mate kill skocili vsetci az na jedneho a ejik v tom momente dal FK a jeho ego nepustilo a nechcel si priznat ze dal FK ale ja ked urobim chybu hned grabuje a robi si ramena on na mna moze pičovat ze ked budem este niečo hovorit na nho tak nebudem u CT ale on na mna moze flusat asi si myslel ze ho nenahlasim a ze sa na to vyserem tak to je uz dalsi clovek ktoremu budem musiet najebat v realu za to ze si myslel ze je nieco co nieje a uz to vidim ze dopadne jak opičiak 74iq.
2.Jak skončí mapa dodam HLTV
david5502
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyriešené]ejik / Jailbreak#1 / Nevie si priznať FK

od Rumcajz » 21 zář 2020, 22:20

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: ejik / Jailbreak#1 / Nevie si priznať FK

Příspěvekod OMV » 21 zář 2020, 22:44 VIP

:D vtipalek
sam nevies čo hovoríš na serveroch jb x krát som ťa musel upozorniť aby si si dával pozor na to čo hoboríš, pozri sa na to svoje demo a zistíš
vysvetlil si riadne atrakciu kde si zmienil hneď na začiatku "musíte preskočiť na opačný stôl potom si povedal môžte začať. ak som dal fk ospravedlňujem sa ale myslím si, že nie no uvidíme až sa vyjadrí môj nadriadený

a jeho ego nepustilo a nechcel si priznat ze dal FK
- to nie je pravda nehádal som sa, potom som zisťoval od kolegov či som dal fk, lenže sa mi nikto neozýval, tak som nič nezmohol aby som sa ozaj presvedčil,že som možno fk dal.

ale ja ked urobim chybu hned grabuje a robi si ramena
- čo sa týka tohto tak nie negrabujem ťa hneď už na predošlej mape si robil chyby a toleroval som ti ich a to takým spôsobom, že som ti to pekne a slušne vysvetlil a ty si pôsobil neprijemne, už si bol na hrane banu za nadržiavanie, ale mal som dobru naladu, podla toho čo tu čítam ľutujem, že som ti ten ban nedal :)

on na mna moze pičovat ze ked budem este niečo hovorit na nho tak nebudem u CT
- provokoval si bývalého admina, čiže si dostal upozornenie, to nebolo myslené tak, ako si to ty pochopil, že chránim len svoju osobu, ale zastával som
si hráčov ktorí sa práve nachádzali na servery, aby si si z nich nerobil posmešky, hlavne z adminov viď. demo

ale on na mna moze flusat asi si myslel ze ho nenahlasim a ze sa na to vyserem
- nikto na teba nepľuje, ale ak to je tak, ako to vnímaš je to tvoj boj. Nikde som ti nepovedal ani nenapísal aby si ma nenahlasoval. Je to tvoje právo ;)

tak to je uz dalsi clovek ktoremu budem musiet najebat v realu za to ze si myslel ze je nieco co nieje a uz to vidim ze dopadne jak opičiak 74iq.
- teším sa a dávaj pozor na to čo píšeš, lebo nikdy nevieš komu to môžeš napísať a kto to ako vezme vážne, tak bacha na sladke rečičky chlapec zlatý, žiješ v počítačovom svete, tak sa preber a začni žiť a nie robiť frajera po serveroch či už po socialnych sieťach, lebo pôjdeš ešte bručať, to ti snáď za tie tvoje zaprášené káble čo máš za počítačom nestojí. :roll:
OMV
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod david5502 » 21 zář 2020, 22:52

OMV píše::D vtipalek
sam nevies čo hovoríš na serveroch jb x krát som ťa musel upozorniť aby si si dával pozor na to čo hoboríš, pozri sa na to svoje demo a zistíš
vysvetlil si riadne atrakciu kde si zmienil hneď na začiatku "musíte preskočiť na opačný stôl potom si povedal môžte začať. ak som dal fk ospravedlňujem sa ale myslím si, že nie no uvidíme až sa vyjadrí môj nadriadený

a jeho ego nepustilo a nechcel si priznat ze dal FK
- to nie je pravda nehádal som sa, potom som zisťoval od kolegov či som dal fk, lenže sa mi nikto neozýval, tak som nič nezmohol aby som sa ozaj presvedčil,že som možno fk dal.

ale ja ked urobim chybu hned grabuje a robi si ramena
- čo sa týka tohto tak nie negrabujem ťa hneď už na predošlej mape si robil chyby a toleroval som ti ich a to takým spôsobom, že som ti to pekne a slušne vysvetlil a ty si pôsobil neprijemne, už si bol na hrane banu za nadržiavanie, ale mal som dobru naladu, podla toho čo tu čítam ľutujem, že som ti ten ban nedal :)

on na mna moze pičovat ze ked budem este niečo hovorit na nho tak nebudem u CT
- provokoval si bývalého admina, čiže si dostal upozornenie, to nebolo myslené tak, ako si to ty pochopil, že chránim len svoju osobu, ale zastával som
si hráčov ktorí sa práve nachádzali na servery, aby si si z nich nerobil posmešky, hlavne z adminov viď. demo

ale on na mna moze flusat asi si myslel ze ho nenahlasim a ze sa na to vyserem
- nikto na teba nepľuje, ale ak to je tak, ako to vnímaš je to tvoj boj. Nikde som ti nepovedal ani nenapísal aby si ma nenahlasoval. Je to tvoje právo ;)

tak to je uz dalsi clovek ktoremu budem musiet najebat v realu za to ze si myslel ze je nieco co nieje a uz to vidim ze dopadne jak opičiak 74iq.
- teším sa a dávaj pozor na to čo píšeš, lebo nikdy nevieš komu to môžeš napísať a kto to ako vezme vážne, tak bacha na sladke rečičky chlapec zlatý, žiješ v počítačovom svete, tak sa preber a začni žiť a nie robiť frajera po serveroch či už po socialnych sieťach, lebo pôjdeš ešte bručať, to ti snáď za tie tvoje zaprášené káble čo máš za počítačom nestojí. :roll:

Ja len jedine čo chcem dodať je že si sa mal ospravedlnit aspon rovno na servery za FK a frajera si robil ty na JB a bol si cely čas neprijemny , myslel som si o tebe ze nejsi opičiak ale tak asi som sa mýlil no čo už :|
david5502
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod david5502 » 22 zář 2020, 08:51

david5502
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Knedlajs » 24 zář 2020, 09:02 VIP

FK padol. Hráči mohli a nemuseli začať. Ak by tam hráč stál dlho, Admin by mohol Simona upozorniť, aby mu dal nejaký príkaz, pokiaľ by to Simon nespravil sám.

Sťažnosť oprávnená.

P.S.: Perodick, ja som nič nevymyslel. Len som oznámil, aké bolo rozhodnutie väčšiny. Takže, prosím, prestaň šíriť na serveri nezmysly, pokiaľ máš v pláne ešte využívať voice a chat.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na Stížnosti na Adminy